Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 753 Poprzednia strona  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76  Następna strona
FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
731
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-10-03, 16:49
Online: 12h 42m
Posty: 4
Model: samsung Wave
Napisane: 2012-03-11, 19:13 
Witam
Wczoraj podczas wgrywania softu z tego wątku omyłkowo zamieniłem pliki w ML co za skutkowało ciągłym restartem fona, po ponownym prawidłowym wgraniu, podczas korzystania z samsung aps lub internetu telefon również dostaje restartu. Mogło w takim przypadku dojść do jakiegoś uszkodzenia ? może macie pomysł co z tym zrobić



Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
732
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 8m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-03-11, 19:17 
gordon271, ale za każdym razem dostaje restartu? Jak tak to wgraj jeszcze raz, ale najpierw zrób Hard Reset.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
733
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-10-03, 16:49
Online: 12h 42m
Posty: 4
Model: samsung Wave
Napisane: 2012-03-11, 21:34 
Altair, zrobiłem hard reset i wgrałem jeszcze raz nie pomogło, przy kilkukrotnej próbie pobrania aplikacji z Aps następuje reset, podobnie gdy korzystam z neta już sam nie wiem



Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
734

Napisane: 2012-03-11, 21:39 
gordon271,
może spróbuj wgrać inny soft :)
np. LA1 lub LB2 modyfikowany





FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
735
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-10-03, 16:49
Online: 12h 42m
Posty: 4
Model: samsung Wave
Napisane: 2012-03-11, 22:52 
zmiana softu również nie pomogła, problem za każdym raz ten sam :(



Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
736
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-15, 21:54
Online: 92d 2h 59m
Posty: 2746
Lokalizacja: Stalowa Wola
Podziękowań: 680
Podziękował: 50
Model: S8500
Firmware: MC Finally
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2012-03-11, 23:04 
niemozliwe zeby rózne softy robiły takie coś i raczej nie wierze ze nie jest to wina oprogramowania, moze poprostu coś żle robisz podczas wgrywania kazdego softu

-- 2012-03-11, 22:04 --

a jakie softy wgrywałeś????

_________________
Obrazek


Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
737
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-10-03, 16:49
Online: 12h 42m
Posty: 4
Model: samsung Wave
Napisane: 2012-03-11, 23:27 
S8500XXLA1 wcześniej S8500OXXLB2 OXA by Kamilio i zmodyfikowany Lasentenza(XEO) dla mnie też jest to dziwne, mimo zmiany softu problem ciągle ten sam



Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
738
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-12, 21:31
Online: 154d 3h 41m
Posty: 3601
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękowań: 488
Podziękował: 258
Model: GT-S8500
Firmware: XXLG1
Operator: Orange Free na Kartę
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-03-13, 14:46 
Zaznacz MASTER ROM.

_________________
ObrazekObrazekObrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
739
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-01-24, 17:11
Online: 2h 49m
Posty: 1
Model: Wave
Napisane: 2012-03-13, 17:31 
linki wygasły czy ktoś może wrzucić bada 2.0 ?



Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
740

Napisane: 2012-03-13, 18:53 
hbowestcoast,
Proszę bardzo S8500XXKL6/S8500OXAKL6: :)

Link:





Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 753 Poprzednia strona  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download