Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 753 Poprzednia strona  1 ... 72, 73, 74, 75, 76  Następna strona
FULL [Usunięte]
741
Ten post został usunięty przez Altair 2012-03-14, 21:46.
Powód: Zły temat, lenistwo itd...

FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
742
Staż: 5%
Dołączył(a): 2012-03-21, 20:06
Online: 1h 48m
Posty: 8
Podziękował: 2
Napisane: 2012-03-21, 23:58 
po aktualizacji w KIESie pokazuje mi "twoje urządzenie nie obsługuje uaktualnienia za pośrednictwem ap" i w dalszym ciągu widzi soft ery



Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
743
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-05-28, 19:04
Online: 1d 18h 20m
Posty: 25
Model: s8500 GT
Operator: play
Napisane: 2012-03-23, 11:46 
Koledzy macie na tym sofcie problem z tym ze nie nie slychac dzwieku sms i dzwonku dzwonienia? U mnie czasami tak jest i chce zmienic na jakis soft ktory nie ma z tym problemu....



Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
744
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-15, 21:54
Online: 92d 2h 59m
Posty: 2746
Lokalizacja: Stalowa Wola
Podziękowań: 680
Podziękował: 50
Model: S8500
Firmware: MC Finally
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2012-03-23, 11:54 
a masz KL6?????????????? wiec nidz dziwnego ze tak masz:) proponuje na zmiane na soft LB2 Nexus lub oficjalny LB2 z play , lub mozesz sprawdzić bo dziś wyszedł LB3 z Plusa:)

_________________
Obrazek


Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
745
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-05-28, 19:04
Online: 1d 18h 20m
Posty: 25
Model: s8500 GT
Operator: play
Napisane: 2012-03-23, 14:24 
Nie mam LA1. Jest możliwość przejscia na inna bade 2.0 bez utraty danych?



Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
746
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 8m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-03-23, 14:25 
lapawwa, a od czego jest kopia zapasowa w Kiesie?

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
747
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-05-28, 19:04
Online: 1d 18h 20m
Posty: 25
Model: s8500 GT
Operator: play
Napisane: 2012-03-23, 14:28 
@up
Okej rozumiem, po zmianie softu wystarczy wczytać w kiesie stara baze?


Ostatnio edytowano 2012-03-23, 14:28 przez Altair, łącznie edytowano 1 raz
No i po co cytujesz post wyżej?


Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
748
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 8m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-03-23, 14:29 
Tak, przywracasz wcześniej zrobioną kopię zapasową.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
749
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-08-17, 22:35
Online: 12d 12h 55m
Posty: 118
Podziękowań: 2
Podziękował: 10
Model: 8500
Firmware: 2.0/LB2
Operator: T-Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-03-23, 15:42 
Przywracasz albo i nie ... :) O aplikację zwykle trudno z Kiesa bez kłopotów przywrócić ....



Zobacz profil


FULL [Oficjalna] Bada 2.0 S8500XXKL6
750
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-12, 21:31
Online: 154d 3h 41m
Posty: 3601
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękowań: 488
Podziękował: 258
Model: GT-S8500
Firmware: XXLG1
Operator: Orange Free na Kartę
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-03-25, 18:41 
Pojedynczo zawsze daje radę :) Uważaj tylko przy tworzeniu kopii żeby nie zrobić kopii chatona, SamusngApps, castera i innych systemowych aplikacji, a później ich wgrać, bo już ich nie uruchomisz. Ja musiałem drugi raz wgrywać soft.

_________________
ObrazekObrazekObrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 753 Poprzednia strona  1 ... 72, 73, 74, 75, 76  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download