Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7
bada 2.0 pytanie o soft
1
Staż: 25%
Dołączył(a): 2012-03-30, 12:44
Online: 2d 10h 41m
Posty: 37
Model: S8500
Firmware: Bada
Operator: Orange
Napisane: 2015-01-01, 17:34 
Witam, znalazłem soft do wave 1 i nie wiem co o nim sądzicie , będzie dobry ?
S8500BVLA2_S8500IDELA1_ORANGE(FULL)
miał go ktoś ? działa w nim aparat?



Zobacz profil


bada 2.0 pytanie o soft
2
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-11-23, 17:17
Online: 4d 4h 48m
Posty: 385
Podziękowań: 13
Podziękował: 1
Model: BlackBerry Z30
Firmware: BBOS 10.3.1
Operator: Virgin Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2015-01-01, 17:53 
Jak już teraz chcesz instalować soft, to polecam niebrandomowany <-chyyba dobrze napisałem.
Np. turko 10.2 - Bada 2.0
Albo KF3 - Bada 1.2



Zobacz profil


bada 2.0 pytanie o soft
3
Staż: 25%
Dołączył(a): 2012-03-30, 12:44
Online: 2d 10h 41m
Posty: 37
Model: S8500
Firmware: Bada
Operator: Orange
Napisane: 2015-01-01, 19:42 
mam turko 10.2. A ten co podałem to dobry ? miał kontakt ktoś z tym softem?



Zobacz profil


bada 2.0 pytanie o soft
4
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-05, 17:56
Online: 148d 21h 10m
Posty: 4089
Podziękowań: 1303
Podziękował: 895
Model: ,s3,4,5,htc-820,idol
Firmware: Najnowsze
Operator: Orange
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (4) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2015-01-01, 23:22 
mazi86,
Lepiej wgraj soft niebrandowany tak jak kolega wyżej radzi bo brand z Orange ma dużo śmieci.
Swego czasu latałem na sofcie Plusa i byłem zadowolony. Mogę go polecić ma tylko jedną apkę plusową i reszta jest czysta.
Jeszcze ma bot animację Plusa i nic po za tym
Soft LA1. :)

_________________
W życiu piękne są tylko chwile. :)
Spoiler: Pokaż




Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 pytanie o soft
5
Staż: 10%
Dołączył(a): 2011-09-29, 14:02
Online: 14h 55m
Posty: 16
Model: s8500
Operator: orange
Napisane: 2015-01-12, 00:19 
Hej, proszę podajcie nazwę jakiegoś nowszego i dobrego softa do wgrania bo moj coś sie psuje, wystarczy zwykły ale żeby wszystko działało.



Zobacz profil


bada 2.0 pytanie o soft
6
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-10-20, 10:20
Online: 2h 1m
Posty: 3
Podziękował: 1
Napisane: 2016-01-21, 13:37 
Witam, chciałem zapytać jaki soft wgrać, żeby SA działało, GPS i nagrywanie rozmów? Obecnie używam bibolowego 2.0 z nagrywaniem rozmów, ale SA nie działa i nie mogę nic zainstalować... co z tymi androidami?



Zobacz profil


bada 2.0 [Usunięte]
7
Ten post został usunięty przez maniek0928 2016-05-19, 09:29.
Powód: Nic nie wnosi

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download