Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij
![]() ![]() |
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 2 ] |
Online: 9h 5m Posty: 14 Lokalizacja: Olsztyn Podziękowań: 1 Podziękował: 5 Model: Wave Y Firmware: LC1 Operator: Orange |
Napisane: 2013-03-20, 17:59
Witam! Znalazłem kilka ciekawych gierek na mojego Wave Y i postanowiłem się nimi z Wami podzielić. Paczka zawiera 30 gier i aplikacji. ![]() ![]() Linki: Link: Link: W skład paczki wchodzą gry: ANNO Spore Creatures Dynamite Fishing CoD Black Ops Doggie Dash Super Space Hero Chocolate Shop Tattoo Tycoon Governor of Poker Absolute Tris Angry Birds Halloween Angry Birds Rio Angry Birds Angry Birds Cooking Mania Crazy Charly Crazy Penguin Catapult Crazy Penguin Freezeway Cyberlords Arcology Doodle Jump Edge Globalo Google Maps Guitar Hero 5 Hollywood Hospital Loco Roco Need for Speed Scarface The Jars Tower Bloxx Poradnik: 1. Ściągamy plik na kompa. 2. Wypakowujemy go. 3. Wchodzimy w wypakowany folder, wybieramy gry, które nas interesują i przerzucamy na karę pamięci. 4. Gdy już gry się przekopiują odłączamy fona od peceta. 5. W ustawieniach ogólnych wybieramy 'Lokalizacja instalacji' i tam zaznaczamy 'Karta pamięci'. 6. Wchodzi przez moje pliki do folderu gdzie przerzuciliśmy gry. 7. Wybieramy jakąś i "klikamy na nią". 8. Wyskoczy okno 'Instaluj' - wybieramy Tak 9. Dalej dajemy Instaluj. 10. Potem Kontynuuj. 11. Znów instaluj i po sprawie. Gra jest zainstalowana. Możemy teraz się wygodnie położyć i grać w ulubioną grę ![]() Nie patrzyłem czy gry działają na inne fony z ekranem o rozdzielczości 320x480, ale wszystkie śmigają na Young'u ![]() Ostatnio edytowano 2013-03-20, 18:15 przez rubenek1997, łącznie edytowano 1 raz _________________ Żyj przyszłością, nie patrz wstecz! |
|||
|
Online: 38d 16h 19m Posty: 502 Lokalizacja: Malopolska Podziękowań: 114 Podziękował: 167 Model: Wave II Firmware: bada 2.0 Operator: HEYAH ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napisane: 2013-03-20, 18:05
Dodaj do opisu listę ze znajdującymi się w paczce grami ![]() _________________ Zapraszam na Galaktyczny.pl |
|||
|