Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
21
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-07-03, 18:31
Online: 6d 20h 48m
Posty: 158
Lokalizacja: Lodz
Podziękowań: 5
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Firmware: Bada 2.0
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-02-11, 00:57 
"nie ma" to tutaj co zacieszac!! :P
oddawaj moj telefon !!
hehe!!

_________________
http://akwariumjacka.blogspot.com


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
22
Przyjaciel
Dołączył(a): 2011-03-21, 09:55
Online: 73d 7h 10m
Posty: 3156
Podziękowań: 329
Podziękował: 212
Model: SGS3
Firmware: SlimBean 4.2.2
Operator: Red bull Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-02-11, 01:02 
Dylvish, Spokojnie, policja skonfiskowała :D

_________________
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"

» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
23
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-02-11, 15:11 
Dylvish, zawsze możesz sobie zmienić sam nazwę telefonu, i nagle stanie się twoim własnym ;)



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
24
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-07-03, 18:31
Online: 6d 20h 48m
Posty: 158
Lokalizacja: Lodz
Podziękowań: 5
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Firmware: Bada 2.0
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-02-11, 17:26 
co by nie mowic to potestowalem i jak do tej pory nic sie nie wykrzaczylo...
a szkoda bo moglbym sie przyczepic a tak nie ma o co...ech...zycie...zycie...

_________________
http://akwariumjacka.blogspot.com


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
25
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-02-11, 18:33 
Dylvish, ciesze sie z Twojego nie szczęścia. xD. Jakbyś zainstalował turko to Twój telefon byłby Hero355 !! A tak to chociaż w Polsce został :D

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
26
SUPER MEMBER!
Dołączył(a): 2010-12-11, 01:04
Online: 2d 22h 23m
Posty: 298
Podziękowań: 8
Podziękował: 30
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-02-18, 04:54 
MatteQ,
Znajoma ma Wave 723 (jeszcze od nowości z bada 1) i problem z gubieniem zasięgu w sieci 3g, zdaje się, ze to dość powszechny problem. Telefon działa cały czas w trybie GSM bo z 3g nie da się normalnie korzystać.
Czy w Twoim modzie (albo w ogóle w Badzie 2) nadal występuje ten problem z siecią 3g?



Zobacz profil


MOD Re: Odp: MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
27
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-02-18, 19:00 
W bada 2.0 jest lepszy zasieg , tyle ze ez troche baterie wsuwa.

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
28
SUPER MEMBER!
Dołączył(a): 2010-12-11, 01:04
Online: 2d 22h 23m
Posty: 298
Podziękowań: 8
Podziękował: 30
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-02-18, 19:10 
Problem właściwie nie był tyle z siłą sygnału tylko z tym, że jak telefon zgubił zasięg 3g to raz się normalnie logował po 2g, a raz nie. Jeśli się sam nie przelogował to pomagało dopiero ponowne uruchomienie.
Pamiętam, że jak sprawdzałem to w zeszłym roku to wiele osób na różnych forach zgłaszało podobne problemy na Wave 723. Problem rozwiązuje ustawienie na sztywno 2g, a właściwie rozwiązuje go połowicznie bo telefon co prawda jest cały czas w zasięgu, ale bez dobrodziejstw 3g.



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
29
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-02-18, 19:24 
Quetzal, miałem ten problem na 1.1. Na 2.0 PRAWIE wgl nie występuje . Bo czasami sie zdarza , ale rzadziej . I ogólnie lepszy zasieg jest.

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
30
SUPER MEMBER!
Dołączył(a): 2010-12-11, 01:04
Online: 2d 22h 23m
Posty: 298
Podziękowań: 8
Podziękował: 30
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-02-19, 00:55 
A... jeszcze jedno pytanie.
Czy w Badzie 2 na 723 występuje taki sam bug ekranu blokady ja na 8600, który sprawia, ze nie jest wyświetlana informacja o nadejściu nowego smsa?



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download