Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
31
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-02-19, 14:38 
Quetzal, ekran blokady "z kółkami" standardowo ma tylko Wave 3 od kompilacji XXLC3. W Wave i Wave II ekran ten dodawany jest "na życzenie" przez moderów.
W blokadzie "ze strzałkami" jaka jest dostępna standardowo we wszystkich telefonach z Badą 2 (oprócz Wave 3 w najnowszych kompilacjach systemu) która nie posiada wspomnianego błędu.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
32
Staż: 20%
Dołączył(a): 2011-10-16, 10:23
Online: 1d 10h 33m
Posty: 28
Podziękowań: 1
Podziękował: 5
Model: Samsung Wave s8530
Operator: Orange
Napisane: 2013-03-08, 16:11 
Czy wy też macie szary ekran jak nacisniecie przycisk do odblokowania wiecie przed przesunieciem palcem po ekranie :D



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
33
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-30, 13:02
Online: 27d 45m
Posty: 675
Lokalizacja: Gdynia
Podziękowań: 195
Podziękował: 77
Model: S8530
Firmware: MIUI 6.2
Operator: orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2013-03-08, 18:21 
Powinien się tylko odcień zmienić nic poza tym.Ale sory bo nie zerknołem ja piszę o W2.

_________________
Moje małe hobby.
Link:


Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
34
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-03-08, 19:36 
Wave II, jaki szary ekran? chodzi o tapete na ekranie blokady? Możesz swój ustawić

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
35
Staż: 20%
Dołączył(a): 2011-10-16, 10:23
Online: 1d 10h 33m
Posty: 28
Podziękowań: 1
Podziękował: 5
Model: Samsung Wave s8530
Operator: Orange
Napisane: 2013-03-08, 21:41 
Już zrobiłem ale powiedzcie czemu nie moge wejsc w samsung apps pisze siec niedostepna (0xff01) jak chce cos pozmienac w konfiguracji profili MMS czy cos to tam nic niema pisze brak profili>



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
36
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-03-08, 21:43 
Wave II, musisz skonfigurować telefon. Wyslij konfiguracje ze strony swojego operatora i zainstaluj je. Nie wiem czemu ale tego wymaga (oczywiście po konfiguracji przez wifi juz mozesz ;) ) . Jak już wszystko zrobisz to prosze o opinie :D

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
37
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-07-03, 18:31
Online: 6d 20h 48m
Posty: 158
Lokalizacja: Lodz
Podziękowań: 5
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Firmware: Bada 2.0
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-03-09, 00:16 
sam o tym wczesnie pisalem bo tez mialem ten problem

_________________
http://akwariumjacka.blogspot.com


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
38
Staż: 20%
Dołączył(a): 2011-10-16, 10:23
Online: 1d 10h 33m
Posty: 28
Podziękowań: 1
Podziękował: 5
Model: Samsung Wave s8530
Operator: Orange
Napisane: 2013-03-09, 12:05 
Ale za bardzo nie wiem jak wysłać te konfiguracje bo w tym temacie jestem zielony :(



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
39
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-07-03, 18:31
Online: 6d 20h 48m
Posty: 158
Lokalizacja: Lodz
Podziękowań: 5
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Firmware: Bada 2.0
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-03-09, 14:34 
juz podaje linka.szczesliwie masz orange jak i ja.

Link:


ogarniesz bez problemu !!

Od administratora Danielos:
Pamiętaj by linki wstawiać w [code]

_________________
http://akwariumjacka.blogspot.com


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
40
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-12-19, 10:46
Online: 9h 19m
Posty: 5
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Firmware: 2.0 LG1
Operator: Play
Napisane: 2013-03-29, 14:39 
Jak nagrywa się rozmowy



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download