Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona
MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
41
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-07-03, 18:31
Online: 6d 20h 48m
Posty: 158
Lokalizacja: Lodz
Podziękowań: 5
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Firmware: Bada 2.0
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-03-29, 16:10 
w trakcie polaczenia prawy gorny rog ekrany masz czerwona kropke na belce nad zdjeciem kontaktu...inaczej wytlumaczyc nie potrafie :P
musisz tylko odblokowac ekran i tapnac rec

_________________
http://akwariumjacka.blogspot.com


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
42
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-12-19, 10:46
Online: 9h 19m
Posty: 5
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Firmware: 2.0 LG1
Operator: Play
Napisane: 2013-03-29, 23:10 
Nie mam żadnej kropki, tylko dane i numer telefonu



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
43
Przyjaciel
Dołączył(a): 2011-03-21, 09:55
Online: 73d 7h 10m
Posty: 3156
Podziękowań: 329
Podziękował: 212
Model: SGS3
Firmware: SlimBean 4.2.2
Operator: Red bull Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-03-29, 23:16 
Ale jak dzwonisz...

_________________
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"

» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
44
Staż: 0%
Dołączył(a): 2013-03-30, 11:54
Online: 50m
Posty: 1
Lokalizacja: Polska
Model: GT-S7230E
Operator: Orange
Napisane: 2013-03-30, 12:02 
Musiałem pododawać do każdego kontaktu ten sam numer tylko zapisany z +48 bo nie wykrywa dzwoniących.
Jak do cholery wyłączyć klawiaturę systemową z aplikacji Java ??!!
Dzwonek czasem działa a czasem nie. Czasami tylko wibracja się włącza bez dzwonka a zaraz potem kolejne połączenie i dzwoni normalnie.

Jakieś sugestie jak to poprawić ?


Ostatnio edytowano 2013-03-30, 12:07 przez szczekoscisk, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
45
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-03-30, 12:06 
Trzeba modyfikować każdą appkę java dodając odpowiednie wpisy do pliku MANIFEST.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
46
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-09-21, 16:25
Online: 38d 16h 18m
Posty: 502
Lokalizacja: Malopolska
Podziękowań: 114
Podziękował: 167
Model: Wave II
Firmware: bada 2.0
Operator: HEYAH
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2013-03-30, 12:10 

_________________
Zapraszam na Galaktyczny.pl


Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
47
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-04-02, 09:10 
szczekoscisk, Zawsze jak pierwszy raz wgrywa się Badę 2.0 trzeba później zmieniać region code (chodzi o to +48 ).
Włączenie nagrywania rozmów :
-Wybierasz kontakt
-odblokowywujesz telefon
-w prawym górnym rogu klikasz na kropkę
-nagrywasz...

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
48
SUPER MEMBER!
Dołączył(a): 2010-12-11, 01:04
Online: 2d 22h 23m
Posty: 298
Podziękowań: 8
Podziękował: 30
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-04-02, 17:26 
cytuj_ikona MatteQ napisał(a):
szczekoscisk, Zawsze jak pierwszy raz wgrywa się Badę 2.0 trzeba później zmieniać region code (chodzi o to +48 ).


W ustawienia region code to ja się nie wcinam, wy sie na tym znacie lepiej.
Natomiast numery telefonów do książki warto i tak wprowadzać z prefiksem 48 - to się może przydać za granicą.



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
49
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-03-12, 10:16
Online: 15h 47m
Posty: 7
Lokalizacja: Sakowo
Model: Wave 723
Firmware: XXKA1
Operator: Orange
Napisane: 2013-04-10, 16:55 
Panowie czy mi się wydaję czy ekran i ikony są jakby ściśnięte o kilka pixeli? Mam wrażenie że ekran jest nienaturalnie węższy i ikony są jakieś takie wyższe a węższe? Ze wcześniejszymi wersjami nie rzucało mi się to w oczy.



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
50
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-04-10, 17:07 
bambusfly, mój telefon w tej chwili pracuje na tym sofcie i wszystko jest ok.

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download