Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona
MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
61
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-06-02, 00:56 
No nie mam jakoś pomysłu, co by do softu dodać... Nic ciekawego już w tym telefonie sie chyba zrobić nie da...

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
62
Staż: 10%
Dołączył(a): 2013-06-27, 22:09
Online: 1d 5h 43m
Posty: 16
Podziękowań: 1
Podziękował: 9
Model: Wave 723, Xperia J
Operator: Orange
Napisane: 2013-07-01, 15:16 
Mam pytanie. Można instalować to od razu na Bade 1.1 ? Czy trzeba BADA 2.0 -> ten mod ? Czy może BADA 2.0 -> Pierwsza wersja moda i teraz to ? Proszę o szybką odpowiedź.



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
63
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-07-03, 18:31
Online: 6d 20h 48m
Posty: 158
Lokalizacja: Lodz
Podziękowań: 5
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Firmware: Bada 2.0
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-07-01, 20:27 
to wersja full takze mozesz to od razu wgrywac

_________________
http://akwariumjacka.blogspot.com


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
64
Staż: 10%
Dołączył(a): 2013-06-27, 22:09
Online: 1d 5h 43m
Posty: 16
Podziękowań: 1
Podziękował: 9
Model: Wave 723, Xperia J
Operator: Orange
Napisane: 2013-07-05, 21:53 
Dzięki bardzo ;) To idę wgrywać.

-- 2013-07-05, 21:53 --

MatteQ a pomógłbyś jeszcze skonfigurować internet w twoim modzie w orange ? Bo niby konfigurowałem profil ale coś nie pyka, mógłbyś podać co dokładnie wybrać w każdej opcji ? Z góry bardzo dziękuję.



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
65
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-07-05, 22:00 
L1gn3R, wyślij sobie konfigurację ze strony Orange ;) Podajesz numer, wybierasz model telefony i dostajesz sms'y z konfiguracjami .

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
66
Staż: 10%
Dołączył(a): 2013-06-27, 22:09
Online: 1d 5h 43m
Posty: 16
Podziękowań: 1
Podziękował: 9
Model: Wave 723, Xperia J
Operator: Orange
Napisane: 2013-07-06, 20:57 
Dobra jakoś działa, ale mam problem jeszcze jeden, nie wykrywa mi karty pamięci, w innym telefonie wykrywa albo na badzie 1.1 też wykrywało. Jakaś porada ?



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
67
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-07-06, 20:59 
L1gn3R, u mnie czyta. A z inną kartą działa?

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
68
Staż: 10%
Dołączył(a): 2013-06-27, 22:09
Online: 1d 5h 43m
Posty: 16
Podziękowań: 1
Podziękował: 9
Model: Wave 723, Xperia J
Operator: Orange
Napisane: 2013-07-06, 21:09 
Zaraz sprawdzę i edytuję posta.

-- 2013-07-06, 21:09 --

Niestety nie mogę sprawdzić dziś :< Dopiero jutro będę mógł z inną kartą, a słyszałem, że niektóre osoby także tak miały po wgraniu bady 2.0 akurat nie twojego moda i pomogło im format karty + zmiana alokacji czy jak to się tam zwało na fat32. Także chciałem to zrobić, tylko jak ?



Zobacz profil


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
69
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 36m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2013-07-06, 21:21 
L1gn3R, były takie problemy ale w wersji bady 2.0 LB3 ( bety jeszcze ) W LG , na której oparty jest mod tego problemu nie było. Format? Wkładasz karte do czytnika albo innego telefonu, podpinasz do komputera , jak wykryje już kartę to klikasz w "Mój kopmuter" lub "komputer" , potem PPM na ikonce karty i wybierasz formatuj .

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD MatteQLG1 v2 10.02.2013r.
70
Staż: 10%
Dołączył(a): 2013-06-27, 22:09
Online: 1d 5h 43m
Posty: 16
Podziękowań: 1
Podziękował: 9
Model: Wave 723, Xperia J
Operator: Orange
Napisane: 2013-07-10, 13:33 
A ok, dobra. Zobaczę może będzie pykać.

-- 2013-07-10, 13:33 --

Strasznie dziwne to .. Sformatowałem i nic. Włożyłem moją kartę do innego tele - działa. Inną kartę do mojego telefonu i także działa. Ale moja karta w moim fonie nie działa. No i co jest grane ? :O



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download