Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 Poprzednia strona  1, 2
FULL S5330XXJL6 [12.2010]
11
Moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-09-14, 03:58
Online: 170d 19h 23m
Posty: 5197
Podziękowań: 1352
Podziękował: 350
Model: Wave S8500
Firmware: XPKJ1 - bada 2.0
Operator: Orange/Orange Free
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (2) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum.
Napisane: 2011-12-18, 13:04 
BlazejWave533, to nie ma znaczenia. Można wyłączyć samą ikonkę kodem, ale to daje jedynie efekt wizualny, że jej tam nie ma, nic więcej. Informuje jedynie, że jesteś w zasięgu sieci EDGE. A nie da się wyłączyć "bycia w zasięgu", no jedynie przez włączenie trybu offline :) W trakcie połączenia przez dane pakietowe, ikona zmienia kolor na czerwony, więc na pewno zauważysz jak by się łączył z netem przez dane pakietowe.
Jeśli chcesz wyłączyć samo pokazywanie ikony, to zobacz tutaj: search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=power+on+attach Na 533 też powinno działać :)

_________________
Obrazek


Zobacz profil


FULL S5330XXJL6 [12.2010]
12
Staż: 5%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-11-23, 19:50
Online: 5h 50m
Posty: 7
Podziękował: 1
Model: Wave 533
Firmware: S5330XXJL6
Operator: Plus
Napisane: 2011-12-18, 13:38 
Oki rozumiem :D Dzieki Wam! :D



Zobacz profil Gadu-Gadu


FULL [Usunięte]
13
Ten post został usunięty przez heniek89111 2012-04-05, 21:11.

FULL [Usunięte]
14
Ten post został usunięty przez heniek89111 2012-04-05, 21:18.

FULL S5330XXJL6 [12.2010]
15
Staż: 5%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-06-18, 16:23
Online: 3d 13h 49m
Posty: 11
Lokalizacja: Toruń
Podziękowań: 2
Podziękował: 3
Model: S8500
Firmware: LG1_B-W_Original
Operator: Plus
Napisane: 2012-06-07, 10:32 
Można prosić o reupload tego softa z 1 postu? A i pytanie: Czy jak wgram ten soft full to będę mógł z poziomu kies zaktualizować do S5330XXLC1?



Zobacz profil


FULL S5330XXJL6 [12.2010]
16
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-08-10, 18:42
Online: 34d 14h 26m
Posty: 2404
Lokalizacja: Mielec
Podziękowań: 212
Podziękował: 142
Model: GT-S5330
Firmware: S5330XXLD1
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-06-07, 11:34 
Tak, będziesz mógł. :)
sprawdź czy w mojej recenzji LC1 nie ma zuploadowanych softów. ; )

_________________
Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce..


» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


FULL Re: S5330XXJL6 [12.2010]
17
Staż: 5%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-04-20, 09:55
Online: 4h 35m
Posty: 10
Podziękował: 5
Model: Wave 533
Firmware: bada 1.1
Operator: Plus
Napisane: 2013-06-04, 14:35 
cytuj_ikona unwanted napisał(a):
nowszego chyba nic ale też moge potwierdzić że działa szybciej :) nie weim jak w poprzednich wersjach ( nie zauważyłem), ale w tej odkryłem coś w stylu swype :P przy pisaniu z klawiatury dotykowej klikamy( przytrzymujemy) taka planetkę po prawej stronie, zaznaczamy opcje i cieszymy się "swypem" :P

Ten "swype" o którym piszesz jest również dostępny w zwykłym sofcie aktualizowanym przez Kiesa więc nie sądzę żeby była to jakaś nowość



Zobacz profil


FULL S5330XXJL6 [12.2010]
18
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-08-10, 18:42
Online: 34d 14h 26m
Posty: 2404
Lokalizacja: Mielec
Podziękowań: 212
Podziękował: 142
Model: GT-S5330
Firmware: S5330XXLD1
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-06-04, 17:33 
Odkop trochę, hehe :)

_________________
Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce..


» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 Poprzednia strona  1, 2
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download