Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 1, 2  Następna strona
FULL S5330XXJL6 [12.2010]
1
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-22, 17:42
Online: 15d 11h 24m
Posty: 242
Lokalizacja: Polska
Podziękowań: 127
Podziękował: 29
Model: Nexus 4
Firmware: JB 4.2.2
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2011-01-29, 00:36 

_________________
ObrazekObrazek
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!


Zobacz profil Gadu-Gadu


FULL Re: S5330XXJL6 [12.2010]
2
Staż: 5%
Dołączył(a): 2010-12-24, 12:49
Online: 56m
Posty: 11
Podziękował: 2
Model: 533
Firmware: 1.1
Operator: Plus
Napisane: 2011-02-05, 12:41 
co jest nowego w tym sofcie?



Zobacz profil


FULL Re: S5330XXJL6 [12.2010]
3
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-01-24, 20:52
Online: 57m
Posty: 4
Napisane: 2011-02-11, 21:19 
Co nowego to nie jestem w stanie powiedzieć ale w działa dużo szybciej niż S5330PLSJJ1 (plus).



Zobacz profil


FULL Re: S5330XXJL6 [12.2010]
4
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-01-04, 19:48
Online: 3h 19m
Posty: 6
Podziękował: 1
Model: s5330
Firmware: bada os 1.1
Operator: Orange
Napisane: 2011-02-15, 11:40 
nowszego chyba nic ale też moge potwierdzić że działa szybciej :) nie weim jak w poprzednich wersjach ( nie zauważyłem), ale w tej odkryłem coś w stylu swype :P przy pisaniu z klawiatury dotykowej klikamy( przytrzymujemy) taka planetkę po prawej stronie, zaznaczamy opcje i cieszymy się "swypem" :P



Zobacz profil


FULL S5330XXJL6 [12.2010]
5
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-08-27, 11:43
Online: 6h 57m
Posty: 1
Model: S5330
Napisane: 2011-08-27, 14:08 
Daj mi wychłostać z archiwum



Zobacz profil


FULL S5330XXJL6 [12.2010]
6
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-09-21, 16:18
Online: 1h 54m
Posty: 1
Model: GT-S5330
Operator: PLUS
Napisane: 2011-09-22, 15:50 
jakie hasło do wypakowania ?



Zobacz profil


FULL S5330XXJL6 [12.2010]
7
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-08-10, 18:42
Online: 34d 14h 26m
Posty: 2404
Lokalizacja: Mielec
Podziękowań: 212
Podziękował: 142
Model: GT-S5330
Firmware: S5330XXLD1
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2011-09-22, 16:53 
Zapewne bada-world.pl ;)

[ Post napisany z urządzenia mobilnego. ] Obrazek

_________________
Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce..


» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


FULL S5330XXJL6 [12.2010]
8
Staż: 5%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-11-23, 19:50
Online: 5h 50m
Posty: 7
Podziękował: 1
Model: Wave 533
Firmware: S5330XXJL6
Operator: Plus
Napisane: 2011-12-18, 11:49 
Zainstalowałem tego softa i na górnym pasku wyświetla mi się ikonka edge (internetu) ?
Zrobilem hard reset, resetowalem telefon, dane pakietowe wyłączone ;/
Wiecie może dlaczego, denerwuje mnie troche ta ikonka ;/
Wina Softu ?
:rotfl:



Zobacz profil Gadu-Gadu


FULL Re: S5330XXJL6 [12.2010]
9
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2011-12-18, 12:00 
Telefon jedynie Cię informuje, że jesteś w zasięgu Edge, nic więcej.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


FULL S5330XXJL6 [12.2010]
10
Staż: 5%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-11-23, 19:50
Online: 5h 50m
Posty: 7
Podziękował: 1
Model: Wave 533
Firmware: S5330XXJL6
Operator: Plus
Napisane: 2011-12-18, 12:56 
Bo w poprzednim sofce miałem tą ikonkę edge dopiero, gdy podłączyłem się pod internet,a potem, gdy wyszedłem znikała :)



Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 1, 2  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download