Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
11
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-01-29, 21:53 
Cudziak, na dysku komputera czy telefonu? Jak komputera to może przeinstaluj Kiesa?

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
12
Staż: 55%
Dołączył(a): 2011-01-17, 19:03
Online: 4d 5h 42m
Posty: 83
Podziękowań: 1
Podziękował: 5
Model: Gt 8500
Firmware: KL6 Bada 2.0
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-01-29, 22:53 
chodzi o plik res?? (Mozilli tylko że otwierałem w nowej karcie dzieki ^^)

_________________
♥ Battlefield 3 ♥
☺!!!Specnaz RuleZ!!!☺


Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
13
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-01-29, 22:55 
Donald, a jest jakiś inny oprócz res.dz w tym temacie?

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
14
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-17, 16:08
Online: 7d 4h 47m
Posty: 261
Podziękowań: 5
Podziękował: 59
Model: S8500
Firmware: Nexus LB2
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-01-30, 10:08 
Dzięki wielkie Altair :D
Teraz śmiga jak należy ;)_



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
15
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-10-25, 23:49
Online: 2d 15h 10m
Posty: 27
Podziękował: 1
Model: s8500
Operator: Heyah
Napisane: 2012-02-01, 16:33 
Super Simy , dzialaja elegancko na 8500 :) plik res otwierac w nowej karcie to sie pobierze, testowane na chrome. Moze rozkminicie jak zrobic zeby dzialalo tez Tin Tin bo mi sie tylko raz na 10 prób uruchamia :(



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
16
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-08-14, 17:53
Online: 2d 5h 58m
Posty: 13
Podziękowań: 2
Podziękował: 8
Napisane: 2012-02-02, 00:28 
U mnie nie ma takiego folderu :/ pomoze ktos ?

edit:
zgadza sie Altair dzieki za pomoc :)


Ostatnio edytowano 2012-02-02, 00:32 przez tnbdisco, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
17
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-02-02, 00:30 
tnbdisco, pewnie zainstalowałeś w pamięci telefonu. Zmień lokalizację instalacji na kartę pamięci i zainstaluj grę jeszcze raz.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu

Autor postu otrzymał podziękowanie

 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
18
Staż: 20%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-24, 15:07
Online: 2d 6h 46m
Posty: 28
Podziękował: 12
Model: S8500
Firmware: S8500XXLA1
Operator: Play
Napisane: 2012-02-03, 16:24 
Witam, mam problem takiej natury. Zainstalowałem pare aplikacji sposobem na te z Wave3 w tym Simsy.
Po odpaleniu simsów pierwsze 3 razy pojawił się ekran ładowania simsów a po nim taki błąd
Obrazek
ale pamieć jest wolna od wigetów i innych aplikacji.
Po ponownym odpaleniu Simsów (ale Space Escape , Aspghalt 6 zachowuja sie tak samo) wraca do menu Wave'a a gra znajduje się zminimalizowana w Menadzerze Zadań czy jak to sie tam zwie.

Miał ktoś podobny problem ? Jakies pomysły na rozwiązanie go ?


Ostatnio edytowano 2012-02-03, 16:24 przez Altair, łącznie edytowano 1 raz
Poprawiam obrazek
_________________
śniegu nakurwiaj !


Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
19
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-02-03, 16:25 
trebuhh, najprostsze rozwiązania bywają najskuteczniejsze. W tym wypadku zrestartuj telefon (wyłącz i włącz).

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu

Autor postu otrzymał podziękowanie

 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
20
Staż: 20%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-24, 15:07
Online: 2d 6h 46m
Posty: 28
Podziękował: 12
Model: S8500
Firmware: S8500XXLA1
Operator: Play
Napisane: 2012-02-03, 16:28 
genialne <3

_________________
śniegu nakurwiaj !


Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download