Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
21
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-25, 21:18
Online: 32d 20h 21m
Posty: 2147
Podziękowań: 412
Podziękował: 553
Model: HTC 8X
Firmware: WP8 DGR3
Operator: PLAY
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (2) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download.
Napisane: 2012-02-03, 18:19 
trebuhh, genialny byłby program który czyści RAM zamiast restartować telefon



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
22
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-06-05, 15:18
Online: 1d 10h 32m
Posty: 12
Model: S8500 Wave
Firmware: LB4
Operator: Plus
Napisane: 2012-02-03, 23:13 
Można prosić o reupa pliku do podmiany, bo coś ta stronka sie *****, jakieś krzaki tylko widać i tyle :/



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
23
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-02-03, 23:17 
pawcionwd, PPM -zapisz link jako.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
24
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-06-05, 15:18
Online: 1d 10h 32m
Posty: 12
Model: S8500 Wave
Firmware: LB4
Operator: Plus
Napisane: 2012-02-03, 23:26 
:D no ba, ale jam ciemny, dzięki Altair.



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
25
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-02-08, 00:03
Online: 4h 53m
Posty: 3
Model: wave s8500
Firmware: aaa
Operator: play
Napisane: 2012-02-10, 00:28 
wystarczy podmienic sam pliczek res a aplikacja pobrana z samsung apps smiga az milo:D:D:d



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
26
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-11, 21:47
Online: 5d 19h 24m
Posty: 250
Lokalizacja: Warszawa
Podziękowań: 20
Podziękował: 19
Model: GT-S8500
Firmware: KF3 (1.2)
Operator: PLAY
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2012-02-12, 03:23 
Nie mam tego folderu na karcie. Oczywiście gra jest instalowana na karcie przez Kies.

_________________
"Celem życia, nie jest przeżycie. Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, swoje ideały. Za to walczą i umierają!"
Janusz Korwin-Mikke


Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
27
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-12-09, 15:04
Online: 3h 52m
Posty: 1
Model: wave gt-s8500
Firmware: bada 1.2
Operator: play
Napisane: 2012-02-13, 01:41 
Wejdź w ustawienia - komunikacje - ustawienia usb i włącz "pamięć masowa" (mając podłączony telefon do kompa)



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
28
Staż: 10%
Dołączył(a): 2011-12-29, 19:11
Online: 19h 36m
Posty: 14
Podziękował: 1
Napisane: 2012-02-14, 17:56 
Wiecie może jak łowić ryby. Gdy zarzuca wędkę od razu ją wyjmuje.



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
29
Staż: 35%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-09-03, 13:46
Online: 10d 21h 32m
Posty: 49
Podziękowań: 7
Podziękował: 44
Model: s8500
Firmware: Türko CFW V8+Android
Operator: aero2
Napisane: 2012-02-14, 18:12 
Rybę łowisz podążając za nią za pomocą akcelerometru a wyciągasz przez potszonśnięcie telefonu



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
30
Staż: 20%
Dołączył(a): 2011-03-10, 00:23
Online: 1d 14h 12m
Posty: 33
Podziękował: 2
Model: s8500
Firmware: 2.0 LA1
Operator: orange
Napisane: 2012-02-19, 23:07 
ok skopiowalem plik tak jak kazaliscie :p ale dalej mam brak tekstur :S



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download