Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
31
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 8m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-02-19, 23:31 
r0m3k, a zastąpił się plik? Sprawdź jeszcze raz czy dobrze zrobiłeś.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
32
Staż: 20%
Dołączył(a): 2011-03-10, 00:23
Online: 1d 14h 12m
Posty: 33
Podziękował: 2
Model: s8500
Firmware: 2.0 LA1
Operator: orange
Napisane: 2012-02-20, 00:25 
najlepsze jest to ze w tym folderze nie mialem zadnych plikow, nie mialo sie co zastapic
folder byl pusty
u mnie lokacja wyglada troszku inaczej, nie wiem dlaczego
I:\Others\__@@bada_applications@@__\OspHomeExt\n4166zq8ri\Data
wszystkie foldery w srodku tego "n4166zq8ri" dalej są puste :S



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
33
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 8m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-02-20, 01:08 
@up
A Simsy instalowane na karcie pamięci? Spróbuj reinstalować grę ;)

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
34
Staż: 20%
Dołączył(a): 2011-03-10, 00:23
Online: 1d 14h 12m
Posty: 33
Podziękował: 2
Model: s8500
Firmware: 2.0 LA1
Operator: orange
Napisane: 2012-02-21, 00:20 
tak na karcie pamieci :P przeinstaluje i dam znac :p

/edit
przeinstalowalem zastanawia mnie tylko fakt dlaczego asphalt jest bezposrednio w bada applications a simsy sa w podfolderze "OspHomeExt" foldery wewnatrz sa dalej puste
gdzie w asphalcie jest wsio ok
klikam prawym na folder od simsow i wazy 0 :S
a gra dziala :P tylko bez tekstur



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
35
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-11-12, 23:50
Online: 3h 31m
Posty: 7
Napisane: 2012-02-22, 21:26 
Co zrobic jezeli nie moge tej gry odpalic poniewaz niby jest za malo pamiec?



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
36
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-01-04, 21:51
Online: 1h 24m
Posty: 1
Podziękował: 1
Model: s8500/8600
Firmware: 2.01 xp1
Operator: Plus
Napisane: 2012-02-22, 21:52 
a u mnie nie ma tych folderów pewnie dlatego że siedza nadal na badzie 2.01 XAKH1



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
37
Staż: 20%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-08, 23:58
Online: 6d 22h 20m
Posty: 28
Lokalizacja: Poznan / Alfreton
Podziękowań: 3
Podziękował: 15
Model: 8500
Firmware: S8500XXKL6
Operator: Play/Giffgaff
Napisane: 2012-02-22, 22:12 
Witam u mnie po podmianie pliku. Gra po uruchomieniu wychodzi mi do meni telefonu.
Reset nie pomógł ;/

_________________
:)


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
38
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 8m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-02-22, 23:40 
r0m3k, format karty :P
chrzanu, wyłącz i włącz telefon.
marco52, zmień lokalizację instalacji na kartę pamięci.
HAKAN, reinstalacja gry.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
39
Staż: 20%
Dołączył(a): 2011-03-10, 00:23
Online: 1d 14h 12m
Posty: 33
Podziękował: 2
Model: s8500
Firmware: 2.0 LA1
Operator: orange
Napisane: 2012-02-23, 18:39 
Altair, karta po formacie reinstall i dalej to samo :s



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
40
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 8m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-02-23, 19:13 
r0m3k, coś nie masz szczęścia.
Upewnij się jeszcze raz, że instalujesz na karcie pamięci.
Wejdź w trybie pamięci masowej i wyszukaj pliku res.dz. Podmień plik.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download