Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
51
Moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-09-14, 03:58
Online: 170d 19h 20m
Posty: 5197
Podziękowań: 1352
Podziękował: 350
Model: Wave S8500
Firmware: XPKJ1 - bada 2.0
Operator: Orange/Orange Free
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (2) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum.
Napisane: 2012-04-22, 01:58 
No może rzeczywiście. Nie pamiętam już czy Sims 3 pojawiło się w okresie gdy zniknęło już wsparcie W1 i W2 dla aplikacji 2.0 czy wcześniej. Ale fakt, że pomimo komentarzy i zgłoszeń, że nie działa na W1 i W2 nic z tym nie robią nie świadczy dobrze o nich.

_________________
Obrazek


Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
52
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-08-08, 10:05
Online: 24d 6h 31m
Posty: 448
Podziękowań: 51
Podziękował: 63
Model: wave s8500
Firmware: bada 2.0
Operator: play
2 miejsce: 2 Miejsce w Wakacyjnym Konkursie Fotograficznym Bada Dev: Developer aplikacji dla systemu bada Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (2)
Napisane: 2012-04-23, 12:44 
Aplikacje dla systemu bada 2.0 można było pisać na długo przed pojawieniem się systemu. Nie było wtedy też jeszcze telefonu wave3, jak o że była planowana zmiana systemu operacyjnego z bada 1.x na bada 2.0 dla wszystkich słuchawek z rozdzielczością 480x800 więc sobie odpuścili testowania na starych telefonów (bo nie było wersji systemu) i zaznaczyli że jest kompatybilne. Cóż, problem leży po obydwu stronach - developer i tester. Skoro nie było dostępnych jeszcze telefonów wave 1 i 2 z bada 2.0 to nie powinny być zaznaczone jako dostępne dla tej gry. Po pojawieniu się systemu operacyjnego dla tych telefonów developer powinien ponownie poprosić o testy dla wave 1 i 2. Nas zwykłych małych developerów ściga się o brak opisu po angielsku przy wstawianiu do sklepu, a przepuszczane są takie kwiatki :D

_________________
Obrazek Kropka TV - program telewizyjny na system Android


Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
53
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-03-30, 19:45
Online: 3h 7m
Posty: 7
Podziękował: 1
Model: S8530
Firmware: Bada 2.0
Operator: PLUS
Napisane: 2012-12-10, 02:46 
Troche tutaj to nie pasuje bo przecież sims 3 są dostępne na 8530 a i tak błąd tekstur jak wyskakiwał tak wyskakuje ...




EDIT:

A w przypadku instalacji na 8530 nie ma podmiany pliku tylko jest wrzucenie go po prostu do folderu data, tak jakby nie było domyślnie tekstur (?)



Zobacz profil


 Odp: [bada 2 - S8500/30] Sims 3
54
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 8m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-12-10, 11:45 
Od tego jest ten poradnik by ten problem z teksturami wyeliminować.
Aplikacja musi być zainstalowana na karcie pamięci i telefon podlaczony do komputera w trybie pamięci masowej by plik podmienić.

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 s8600 Sims 3
55
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-04-17, 14:00
Online: 8m
Posty: 1
Model: wave III s8600
Firmware: 2.0
Operator: orange
Napisane: 2014-04-17, 14:07 
Hej mam problem z zainstalowaniem gry the sims 3 na mój tel. Grę kupiłam na samsung apps, kasę z konta mi pobrało ale kiedy klikam na ikonę "pobierz" w samsung apps najpierw wyskakuje komunikat "oczekuje" a potem nie ma nic, nic się nie dzieje, nic nie pobiera. Wiecie czy da się coś z tym zrobić? :please:[/quote][/spoiler]



Zobacz profil


 Re: [bada 2 - S8500/30] Sims 3
56
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 8m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2014-04-18, 23:57 
Proponuję ponowne uruchomienie urządzenia. Jak to nie pomoże to przywróć ustawienia fabryczne.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
57
Staż: 0%
Dołączył(a): 2016-07-08, 18:46
Online: 2m
Posty: 1
Napisane: 2016-07-09, 13:28 
Mi się strasznie ścina gra... czego to może być wina? Myślę, że mam nawet podczyszczony sprzęt, więc nie powinno byc tam za dużo śmieci. A gra zacina się strasznie...



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download