Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
1
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 21h 48m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-01-28, 20:24 
Sims 3

Obrazek

Sprzedawca: Electrionic Arts Swiss Sarl
Data wydania: 2011-12-22
Wiek: Dowolny wiek
Język: English, French, German, Italian, Spanish
Kategoria: Gry > EA
Typ: Aplikacja
Wersja: 1.0.0
Zaktualizowano: 2011-12-22
System operacyjny: bada
Kompatybilny SO: 2.0 +
Rozmiar: 62.3MB

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Gra w życie.


Jak zainstalować na S8500/30?
1. Pobieramy Sims 3 w Kiesie (dostępne w sklepie na S8600).
2. Instalujemy aplikację tym sposobem: poradniki-instrukcje/instalacja-aplikacji-z-s8600-na-s8500-30-kies-hack-t9568.html
Jeżeli wgrałeś już tą modyfikację: poradniki-instrukcje/instalacja-aplikacji-bada-2-0-na-s8500-s8600-fake-authentication-t9506.html to zainstaluj normalnie.
3. Pobieramy ten plik:
Link:

4. Podłączamy telefon do komputera w trybie pamięci masowej.
5. Kopiujemy pobrany plik do: Karta pamięci\Others\__@@bada_applications@@__\n4166zq8ri\Data
6. Odłączamy telefon i cieszymy się działającymi Simsami 3 ;)

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu

Podziękowania przyznane za post: 4

 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
2
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-12-27, 17:49
Online: 19d 3h 22m
Posty: 469
Podziękowań: 43
Podziękował: 31
Model: Xperia P
Firmware: 6.1.1.B.1.54
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2012-01-28, 21:44 
na wave 1 kl6 nie ma tekstur

_________________
Pomogłem ? Kliknij magiczny niebieski przycisk Obrazek to bardzo motywuje :)
Obrazek

Proszę nabijcie mi troszkę punktów ;)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
3
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 21h 48m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-01-28, 21:47 
yemisu997, a wgrałeś ten plik? Pewnie nie...

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
4
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-13, 12:13
Online: 20d 43m
Posty: 229
Podziękowań: 22
Podziękował: 19
Model: S8500
Firmware: JL2
Operator: PLAY
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-01-28, 22:19 
Ktoś podchwycił mój pomysł z podmianą plików

_________________
Obrazek


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
5
Staż: 20%
Dołączył(a): 2011-12-19, 12:47
Online: 2d 14h 38m
Posty: 32
Napisane: 2012-01-29, 18:32 
lol, nie a sie tego sciagnac :x



Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
6
Staż: 55%
Dołączył(a): 2011-03-08, 20:56
Online: 12d 19h 3m
Posty: 80
Podziękowań: 5
Podziękował: 5
Model: Wave S8500/SGS II :)
Firmware: KL6
Operator: Play Fresh
Napisane: 2012-01-29, 20:05 
mógłby ktoś dać te grę na jakiś inny link/server niż przez kies i samsung apps? bo jak sciągam to pisze mi że nie mam miejsca na dysku i sie nie sciąga, mimo iz mam dużo wolnego. :/

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
7
Moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-09-14, 03:58
Online: 170d 19h 20m
Posty: 5197
Podziękowań: 1352
Podziękował: 350
Model: Wave S8500
Firmware: XPKJ1 - bada 2.0
Operator: Orange/Orange Free
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (2) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum.
Napisane: 2012-01-29, 20:12 
Cudziak, a jak inaczej chcesz zainstalować na 2.0 jak nie przez Samsung Apps?

_________________
Obrazek


Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
8
Staż: 55%
Dołączył(a): 2011-01-17, 19:03
Online: 4d 5h 42m
Posty: 83
Podziękowań: 1
Podziękował: 5
Model: Gt 8500
Firmware: KL6 Bada 2.0
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-01-29, 21:47 
nie da sie sciagnać wyskauja jakies znaki

_________________
♥ Battlefield 3 ♥
☺!!!Specnaz RuleZ!!!☺


Zobacz profil


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
9
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 21h 48m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-01-29, 21:48 
Donald, co za przeglądarkę używasz? Kliknij PPM na link, i naciśnij "Zapisz link jako...".

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [bada 2 - S8500/30] Sims 3
10
Staż: 55%
Dołączył(a): 2011-03-08, 20:56
Online: 12d 19h 3m
Posty: 80
Podziękowań: 5
Podziękował: 5
Model: Wave S8500/SGS II :)
Firmware: KL6
Operator: Play Fresh
Napisane: 2012-01-29, 21:50 
@Trzebiat

To co proponujesz?

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download