Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
 Picsel Smart Office WQ 1.5.1 z obsługą DropBoxa
11
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-07-03, 18:31
Online: 6d 20h 48m
Posty: 158
Lokalizacja: Lodz
Podziękowań: 5
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Firmware: Bada 2.0
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2011-07-26, 16:10 
a widzisz pan!ha!
no teraz juz jasne...!
pozostaje tylko problem,jak wgrac najpierw darmowa wersje Office'a..

_________________
http://akwariumjacka.blogspot.com


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Picsel Smart Office WQ 1.5.1 z obsługą DropBoxa
12
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-27, 20:06
Online: 53d 7h 20m
Posty: 1499
Podziękowań: 717
Podziękował: 647
Model: S8500
Firmware: S8500XXJK1
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum.
Napisane: 2011-07-26, 16:35 
nie musisz szukać darmowej wersji Offica, bo nawet nie znajdziesz :) szukasz aplikacji, darmowej i za nią podmieniasz, to nie musi być akurat darmowa wersja aplikacji płatnej :) jak zrobisz to daj znać.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil


 Picsel Smart Office WQ 1.5.1 z obsługą DropBoxa
13
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-07-03, 18:31
Online: 6d 20h 48m
Posty: 158
Lokalizacja: Lodz
Podziękowań: 5
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Firmware: Bada 2.0
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2011-07-26, 16:36 
dobrze rozumiem,ze to moze byc dowolna,darmowa aplikacja?jak tak.to juz kombinuje :)

a wiec tak:

1 podlaczylem tel w trybie Kies i zainstalowalem aplikacje darmowa Bobby Brown
2 podlaczylem tel w trybie pamieci masowej
3 wlaczylem spooofera
4 wskazalem odpowiedni folder z plikami aplikacji
5 spoofer pomeczyl sie chwile i pozamienial odpowiednie pliki
6 zmienilem nazwe aplikacji na SmartOffice
7 odlaczylem tel i zmienilem jezyk menu
8 teraz SmartOffice jest widoczne w menu telefonu
9 juz sie ucieszylem ale...aplikacja mimo widocznosci nie uruchamia sie...
10 hmmmm.... :P

_________________
http://akwariumjacka.blogspot.com


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Picsel Smart Office WQ 1.5.1 z obsługą DropBoxa
14
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-07-10, 13:47
Online: 3h 45m
Posty: 1
Podziękował: 1
Model: wave 533
Firmware: KC2
Operator: orange
Napisane: 2011-08-22, 18:11 
U mnie wszystko OK



Zobacz profil


 Picsel Smart Office WQ 1.5.1 z obsługą DropBoxa
15
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-11-09, 23:54
Online: 44m
Posty: 1
Napisane: 2011-11-10, 00:45 
A za jaką aplikację podmieniałeś?



Zobacz profil


 Picsel Smart Office WQ 1.5.1 z obsługą DropBoxa
16
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-08-10, 18:42
Online: 34d 14h 26m
Posty: 2404
Lokalizacja: Mielec
Podziękowań: 212
Podziękował: 142
Model: GT-S5330
Firmware: S5330XXLD1
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2011-11-10, 10:22 
KIES?
Tam aplikacja nie gra roli ;)

_________________
Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce..


» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Picsel Smart Office WQ 1.5.1 z obsługą DropBoxa
17
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-06-08, 23:14
Online: 27d 9h 33m
Posty: 455
Lokalizacja: Warszawa
Podziękowań: 140
Podziękował: 22
Model: HTC Evo 3D
Firmware: 4.0.3
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2011-11-10, 12:57 

_________________
Ericsson PH388 > Alcatel OT 311 > Nokia 3510 > Sony-Ericsson K700i > BenQ-Siemens EF81 > Nokia 5220 > Samsung S8500 > HTC Evo 3D


Zobacz profil


 Picsel Smart Office WQ 1.5.1 z obsługą DropBoxa
18
Staż: 25%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-05-03, 12:29
Online: 2d 10h 38m
Posty: 41
Podziękowań: 1
Podziękował: 2
Model: wave 533
Operator: orange
Napisane: 2011-12-12, 19:46 
ja na wave 533 nic nie moge spoofowac ;(



Zobacz profil Gadu-Gadu


 Picsel Smart Office WQ 1.5.1 z obsługą DropBoxa
19
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-08-10, 18:42
Online: 34d 14h 26m
Posty: 2404
Lokalizacja: Mielec
Podziękowań: 212
Podziękował: 142
Model: GT-S5330
Firmware: S5330XXLD1
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2011-12-13, 06:07 
Ale robisz to spoofem "via KIES" czy zwykłym?
Musisz próbować.. Ja osobiśćie na swoim nic nigdy nie spoofowałem i nie będę, bo nie ma czego..
Pozdrawiam. :)
[ Post napisany z urządzenia mobilnego. ] Obrazek



Zobacz profil Gadu-Gadu


 Picsel Smart Office WQ 1.5.1 z obsługą DropBoxa
20
Staż: 0%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-06-18, 10:02
Online: 12h 10m
Posty: 2
Podziękował: 8
Model: Samsung Wave 723
Firmware: 1.1
Operator: Play
Napisane: 2012-01-25, 18:15 
-- 2012-01-25, 18:09 --

U mnie nie da się spoofowac?

_________________
Kobieta potrafi pokochać mężczyznę tylko po to, aby nie zezwolić na to innej.

— Tennessee Williams (Thomas Lanier Williams)


Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download