Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 1, 2  Następna strona
 FB ChatPro -mod by bran2 - Aktualizacja!
1
Staż: 50%
Dołączył(a): 2012-07-09, 17:48
Online: 21d 19h 39m
Posty: 75
Podziękowań: 9
Podziękował: 10
Model: wave 3
Firmware: LL1
Operator: Heyah
Napisane: 2013-04-26, 00:19 
Fb Chat w wersji java - aktualnie jedyny sprawnie działający na badę (monami ma ostatnio jakieś problemy).
Moja modyfikacja zawiera - ustawiony na stałe tryb poziomy, oraz zwiększenie rozdzilczości.

Obrazek

Link:

Instalacja: kopiujemy 2 pliki na telefon(bądź sd) i instalujemy z pliku jar.

Wersja z autorotacją:
Link:


Aktualizacja - autorotacja, wersja przystosowana do rozdzielczości zarówno małych jak i dużych wavów, wersja bez hiszpańskich napisów, możliwość wyłączenia denerwujących zapytań o pozwolenie na połączenie z internetem (jeśli ktoś będzie zainteresowany to wyjaśnię jak to zrobić)

Link:

A i jeszcze jedno, w programie (wszystkich wersjach) czasami zdarza się problem z blokowaniem się interfejsu - najlepszy sposób żeby odblokować to zmienić orientacje ekranu.

..............................................................................................................................

Duża aktualizacja - przeskakujemy z wersji 1.0 na 5.0.2 :)
Wersja ta wyświetla miniaturki zdjęć, ma większe buttony, można stworzyć osobny chat room, jest bardziej stabilna. Od siebie dodałem standardowo autorotacje, obsługę dotyku, oraz zwiększyłem rozdzielczość. Żeby nie było tak pięknie jest także jeden poważny minus - wyświetlają się reklamy (wciąż te same wiec nie mam pewności czy pobiega je z internetu).

Obrazek

Link:


Ostatnio edytowano 2013-05-22, 00:46 przez bran2, łącznie edytowano 4 razy

Zobacz profil


 FB Chat -mod by bran2
2
Staż: 35%
Dołączył(a): 2012-11-10, 17:39
Online: 1d 12h 17m
Posty: 55
Podziękowań: 2
Podziękował: 3
Napisane: 2013-04-26, 23:56 
błąd w linkach. link podany jako do wersji z autorotacją jest do zwykłej wersji ;)



Zobacz profil


 FB Chat -mod by bran2
3
Staż: 50%
Dołączył(a): 2012-07-09, 17:48
Online: 21d 19h 39m
Posty: 75
Podziękowań: 9
Podziękował: 10
Model: wave 3
Firmware: LL1
Operator: Heyah
Napisane: 2013-04-27, 00:32 
voodoo4, bzdury pleciesz, specjalnie sprawdziłem czy się przypadkiem nie walnąłem ;P Te dwie wersje różnią się tylko jednym wpisem w pliku .jad, ale właśnie ten wpis odpowiada za rotację ekranu. Pierwszy link jest do programu z ustawionym na stałe trybem poziomym, drugi zaś z autorotacją.



Zobacz profil


 FB Chat -mod by bran2
4
Staż: 35%
Dołączył(a): 2012-11-10, 17:39
Online: 1d 12h 17m
Posty: 55
Podziękowań: 2
Podziękował: 3
Napisane: 2013-04-27, 11:07 
bran2, skoro tak twierdzisz.. ja pobralem drugi rotacji nie bylo, pobralem pierwszy i dziala. ale skoro to ja sie pomylilem to zwracam honor.



Zobacz profil


 FB Chat -mod by bran2
5
Staż: 50%
Dołączył(a): 2012-07-09, 17:48
Online: 21d 19h 39m
Posty: 75
Podziękowań: 9
Podziękował: 10
Model: wave 3
Firmware: LL1
Operator: Heyah
Napisane: 2013-04-27, 11:46 
Nie chce mi się już instalować na telefonie, ale sprawdziłem wpisy w plikach i jest tak jak mówię. Może to zależy od modelu Twojego telefonu - oprócz wpisów dotyczących rotacji są też różnice dotyczące rozdzielczości ekranu.



Zobacz profil


 FB Chat -mod by bran2
6
Staż: 35%
Dołączył(a): 2012-11-10, 17:39
Online: 1d 12h 17m
Posty: 55
Podziękowań: 2
Podziękował: 3
Napisane: 2013-04-27, 18:47 
byc moze. grunt ze dziala jak ma dzialac



Zobacz profil


 FB Chat -mod by bran2
7
Staż: 10%
Dołączył(a): 2011-03-28, 14:58
Online: 4d 5h 4m
Posty: 16
Podziękował: 4
Model: Wave 5330
Firmware: 1.1
Operator: Plus
Napisane: 2013-05-10, 20:02 
mi na samsungu nie działa tryb poziomy.. nie wiem czemu



Zobacz profil


 FB Chat -mod by bran2
8
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-05-10, 20:20 
drifters54,
na tym modelu fona może nie działać

_________________
dan


Zobacz profil


 FB ChatPro -mod by bran2 - Aktualizacja!
9
Staż: 50%
Dołączył(a): 2012-07-09, 17:48
Online: 21d 19h 39m
Posty: 75
Podziękowań: 9
Podziękował: 10
Model: wave 3
Firmware: LL1
Operator: Heyah
Napisane: 2013-05-22, 00:43 
Nowa wersja w pierwszym poście :)



Zobacz profil


 FB ChatPro -mod by bran2 - Aktualizacja!
10
Staż: 0%
Dołączył(a): 2013-07-02, 16:51
Online: 5h 4m
Posty: 1
Model: s8500
Firmware: 2.0
Operator: Telecom
Napisane: 2013-07-02, 18:11 
Mam problem , ponieważ caly czas wyskakuje mi ze jest zle hasło juz milion razy probowalem ..



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 1, 2  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download