Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 1, 2, 3  Następna strona
 Jak używać skype w Fali
1
Staż: 15%
Dołączył(a): 2010-11-28, 22:24
Online: 0s
Posty: 25
Napisane: 2010-11-29, 18:29 
Otóż jak wszyscy wiemy, na razie nie ma w naszej fali, oficjalnego programu skype

Jeżeli chcesz się skontaktować z przyjaciółmi wystarczy że wejdziesz na stronę
Link:

wybierzesz skype a następnie wpiszesz swój login i hasło do programu!

po załadowaniu się listy kontaktów możesz bez problemu, dzwonić, pisać, oraz dzielić się plikami ze swoimi przyjaciółmi przez program skype
(aby użyć najnowszego theme dopisz do linku new tak aby wyglądał tak
Link:


Obrazek

PS: nie sprawdzałem strony, proszę o potwierdzenie czy program rzeczywiście działa tak jak należy

Ananas// LINKI MAJA BYC KODOWANE



Zobacz profil


 Re: Jak używać skype w Fali
2
Staż: 65%
Dołączył(a): 2010-11-03, 16:54
Online: 1h 41m
Posty: 95
Podziękowań: 1
Podziękował: 1
Model: iPod Touch 4G
Firmware: iOS 4.2.1
Operator: HEYAH
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2010-11-30, 17:35 
niestety u mnie w fali nie da sie nic zmienic ;/ wiec nie dziala

_________________
iOS 4.2.1
Apple iPod Touch 4G 8GB
3,5 Retina 960x640 ;)

^
nowy nabytek ;P


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Re: Jak używać skype w Fali
3
MEMBER!
Dołączył(a): 2010-11-13, 13:13
Online: 16d 19h 51m
Posty: 215
Podziękowań: 2
Podziękował: 7
Model: S8500 WAVE
Firmware: TURKO V10
Operator: PLUS GSM
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2010-11-30, 18:54 
wszystko ładnie sie odpala ale przy próbie rozmowy video w oknie rozmowy pojawia się ikonka od Adobe flash playera ,



Zobacz profil


 Re: Jak używać skype w Fali
4
Staż: 45%
Dołączył(a): 2010-11-25, 10:39
Online: 1d 12h 27m
Posty: 64
Podziękował: 11
Model: S8500 Wave
Firmware: JJ9
Operator: Play
Napisane: 2010-11-30, 23:21 
To działa przez wi-fi? I da się normalnie tego używać do rozmów i pisania czy jakieś dziwnie okrojone?



Zobacz profil


 Re: Jak używać skype w Fali
5
Staż: 10%
Dołączył(a): 2010-11-26, 16:29
Online: 1d 5h 49m
Posty: 15
Podziękował: 2
Model: s8500
Napisane: 2010-12-03, 18:30 
Jesli chodzi o Adobe flash playera to nie jestem zadnym znawca ale wydaje mi sie ze jpomoze ci opcja w ustawieniach w przegladarce--urucham flash, mi to pomoglo



Zobacz profil


 Re: Jak używać skype w Fali
6
Staż: 0%
Dołączył(a): 2010-11-25, 22:21
Online: 0s
Posty: 6
Model: Samsung Wave
Firmware: Bada mi pada
Operator: Orange/N-Note
Napisane: 2010-12-03, 23:13 
@elziom123

I Skype bez problemu dziala?



Zobacz profil


 Re: Jak używać skype w Fali
7
Staż: 65%
Dołączył(a): 2010-11-03, 16:54
Online: 1h 41m
Posty: 95
Podziękowań: 1
Podziękował: 1
Model: iPod Touch 4G
Firmware: iOS 4.2.1
Operator: HEYAH
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2010-12-03, 23:48 
u mnie jedt efekt zacietego ekrano nie moge ruszyc ani nic dpatego nie moge wybrac skype

_________________
iOS 4.2.1
Apple iPod Touch 4G 8GB
3,5 Retina 960x640 ;)

^
nowy nabytek ;P


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Re: Jak używać skype w Fali
8
MEMBER!
Dołączył(a): 2010-11-13, 13:13
Online: 16d 19h 51m
Posty: 215
Podziękowań: 2
Podziękował: 7
Model: S8500 WAVE
Firmware: TURKO V10
Operator: PLUS GSM
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2010-12-07, 12:18 
nic z tego nie będzie ponieważ dolphin obsługuje nie tego flasha co wymagane jest do tej strony,



Zobacz profil


 Re: Jak używać skype w Fali
9
Staż: 0%
Dołączył(a): 2010-12-17, 21:03
Online: 1d 6h 52m
Posty: 4
Model: S8500
Firmware: S8500BRJH2_ERA
Operator: Era
Napisane: 2010-12-21, 12:09 
I pozostaje tylko czekać na skype w systemie bada.os.



Zobacz profil


 Re: Jak używać skype w Fali
10
Staż: 0%
Dołączył(a): 2010-10-17, 21:45
Online: 22m
Posty: 6
Napisane: 2010-12-21, 18:07 
Jest skype na adroida, wiec za chwile bedzie na bade;)



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 1, 2, 3  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Androidpolska.pl | Blog galaktyczny.pl | Smitebuild.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download