Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
UPDATE GT-S8600 - Polska S8600XXLI1 /S8600OXALC2
31
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-02-05, 22:20 
toine, to teraz wgraj sobie o dużo lepszy mod z tego forum!!! xD Bez badziewia operatorskiego :D

_________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil


UPDATE GT-S8600 - Polska S8600XXLI1 /S8600OXALC2
32
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-11, 08:28
Online: 22h 49m
Posty: 20
Podziękował: 3
Model: wave3
Firmware: najnowsze
Operator: t-mobile
Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2013-02-05, 22:25 
Gdzie go szukać? możesz zapodać link? i dlaczego nie można aktualizować z pod kies-a ?



Zobacz profil Gadu-Gadu


UPDATE GT-S8600 - Polska S8600XXLI1 /S8600OXALC2
33
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-15, 21:54
Online: 92d 3h 2m
Posty: 2746
Lokalizacja: Stalowa Wola
Podziękowań: 680
Podziękował: 50
Model: S8500
Firmware: MC Finally
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2013-02-05, 22:27 
poniewaz region code musisz zmienić na polski czyli XEO a masz ustawiony KOR

_________________
Obrazek


Zobacz profil


UPDATE GT-S8600 - Polska S8600XXLI1 /S8600OXALC2
34
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-02-05, 22:27 
toine,
dopiero się ukaże, musisz śledzić wieści

_________________
dan


Zobacz profil


UPDATE GT-S8600 - Polska S8600XXLI1 /S8600OXALC2
35
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-15, 21:54
Online: 92d 3h 2m
Posty: 2746
Lokalizacja: Stalowa Wola
Podziękowań: 680
Podziękował: 50
Model: S8500
Firmware: MC Finally
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2013-02-05, 22:29 
wgrywałeś soft niebrandowany na soft Tmobile wiec region zmienił sie domyslnie na region neutralny , no ale jesli teraz rozgladasz sie za softem modyfikowanym to taki soft nie bedziesz mógł aktualizowac kiesem :)

_________________
Obrazek


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

UPDATE GT-S8600 - Polska S8600XXLI1 /S8600OXALC2
36
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-02-05, 22:31 
toine, masz ustawiony region code KOR. Musisz zmienić na XEO. Wtedy Kies nie będzie tego wyświetlał.



Zobacz profil Gadu-Gadu

Autor postu otrzymał podziękowanie

UPDATE GT-S8600 - Polska S8600XXLI1 /S8600OXALC2
37
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-15, 21:54
Online: 92d 3h 2m
Posty: 2746
Lokalizacja: Stalowa Wola
Podziękowań: 680
Podziękował: 50
Model: S8500
Firmware: MC Finally
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2013-02-05, 22:33 
toine, zmiana Region Code:
1. *#5239870*#
2. Pre-configuration
3.*#27236*# i wybierasz Region Code : XEO
4. Po zmianie nastąpi Hard Reset

_________________
Obrazek


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

UPDATE GT-S8600 - Polska S8600XXLI1 /S8600OXALC2
38
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-11, 08:28
Online: 22h 49m
Posty: 20
Podziękował: 3
Model: wave3
Firmware: najnowsze
Operator: t-mobile
Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2013-02-05, 22:36 
Dzięki chłopaki za pomoc ;) Podziękowania poleciały... teraz poczekam na modyfikację tego softu ;P



Zobacz profil Gadu-Gadu


UPDATE GT-S8600 - Polska S8600XXLI1 /S8600OXALC2
39
SUPER MEMBER!
Dołączył(a): 2010-12-11, 01:04
Online: 2d 22h 23m
Posty: 298
Podziękowań: 8
Podziękował: 30
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-02-05, 22:43 
Tak właśnie się zastanawiam
Już kilka razy na tym forum czytałem o problemach z region code. Znajoma oddala telefon do serwisu i telefon tez wrócił z KOR (co mnie zdumiało - z serwisu na gwarancji).
Tymczasem ja dwa razy flashowałem swój telefon wgrywając dwa rożne oprogramowania i za każdym razem było od razu XEO.

Od czego zależy czy wgrywa się XEO czy jakieś literki?



Zobacz profil


UPDATE GT-S8600 - Polska S8600XXLI1 /S8600OXALC2
40
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-15, 21:54
Online: 92d 3h 2m
Posty: 2746
Lokalizacja: Stalowa Wola
Podziękowań: 680
Podziękował: 50
Model: S8500
Firmware: MC Finally
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2013-02-05, 22:50 
Quetzal, jesli było XEO i bedziesz wgrywał soft z XEO to automatycznie ustawi sie XEO a jesli miałes soft brandowany z regionem TPL,IDE,PLS,PRT to ustawi sie KOR , ja tez miałem tak ze z serwisu wrócił z KOR poprostu ich niewiedza

_________________
Obrazek


Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download