Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
131
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-07-24, 12:35 
domin33, w softach Turko dźwięki są od razu głośne, nie ma narastającego.

-- 2013-07-24, 12:35 --

Jeśli masz faktycznie problem to wgraj to jako update:
Link:

_________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
132
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-06-05, 10:30
Online: 1d 27m
Posty: 22
Podziękował: 7
Model: s8600
Firmware: XXLC3
Operator: PLAY
Napisane: 2013-07-24, 16:21 
Fakt, jest głośny od razu, myślałem że mam dość głośno ustawione ale to było za mało, a jeszcze nie otwiera mi plików word i pdf, dawniej nie było z tym problemu. Trzeba zainstalować jakiś programik do otwierania tego typu plików? Jeśli tak to proszę o podesłanie linku.



Zobacz profil


MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
133
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 8m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-07-24, 16:26 
Tak, musisz doinstalować PolarisOffice. Domyślnie w sofcie Turko ten pakiet biurowy jest usunięty.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
134
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-06-05, 10:30
Online: 1d 27m
Posty: 22
Podziękował: 7
Model: s8600
Firmware: XXLC3
Operator: PLAY
Napisane: 2013-07-24, 16:51 
Tak tylko jak to zrobić, muszę całego od nowa instalować? bo jak ściągnąłem i wgrywam sam plik SHP APP to pyta mnie o image, oto widok
http://e-fotek.pl/images/85013776047088753524.png
PS mam wave 3


Ostatnio edytowano 2013-07-24, 16:55 przez domin33, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil


MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
135
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-07-24, 16:53 
domin33,
a co zaznaczyłeś, dlaczego LSI przy WIII

cytuj_ikona Cytuj:
z instrukcji
W przypadku Wave 3 S8600 zaznaczamy MSM7x30

_________________
dan


Zobacz profil


MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
136
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-06-05, 10:30
Online: 1d 27m
Posty: 22
Podziękował: 7
Model: s8600
Firmware: XXLC3
Operator: PLAY
Napisane: 2013-07-24, 16:58 
No dałem MSM7x30 i teraz wyszło to:
http://e-fotek.pl/images/08474263639106265339.png
może zła wersja polarisa???



Zobacz profil


MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
137
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-07-24, 17:06 
domin33,
jasne, że tak, przecież załączasz plik do s8500 a na jaki fon chcesz wrzucić xD
na pw masz podaną linke

_________________
dan


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
138
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-06-05, 10:30
Online: 1d 27m
Posty: 22
Podziękował: 7
Model: s8600
Firmware: XXLC3
Operator: PLAY
Napisane: 2013-07-24, 17:14 
Zrobione, podziękowane ;-)



Zobacz profil


MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
139
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-07-24, 17:22 
domin33,
ok, następnym razem zwróć uwagę na pliki, żeby nie działo się tak,

_________________
dan


Zobacz profil


MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
140
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-06-05, 10:30
Online: 1d 27m
Posty: 22
Podziękował: 7
Model: s8600
Firmware: XXLC3
Operator: PLAY
Napisane: 2013-07-30, 19:12 
Kolejny problemik, przy wchodzeniu do zegara telefon sie restartuje co mam zrobić/??



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download