Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
151
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-12-13, 20:04 
cytuj_ikona Tupek napisał(a):
jeszcze moje jedno pytanie - czy trzeba kartę pamięci sformatować?

Ja wgrywałem bez wyjmowania karty pamięci :D i nie było żadnych problemów

_________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil


MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
152
Staż: 5%
Dołączył(a): 2012-08-07, 19:27
Online: 8h 25m
Posty: 9
Model: WAVE 3
Napisane: 2013-12-13, 23:20 
soft fajny, bardzo ładny, ale znalazłem 1 poważny błą, a mianowicie:
jeśli ma się podłączone słuchawki to przy wybieraniu połączenia ekran jest zablokowany i są tylko 2 przyciski na odblokowanie tefonu po lewej i na zakończenie rozmowy po prawej, jednak na tym sofcie zamiast przy dole te przyciski są całkiem na górze, przez co są zablokowane i nie da się ich użyć. da się dopiero ich użyć, jeśli osoba, do której dzwonimy, odbierze. jest to bardzo uciążliwy błąd, gdyż nie można dzwonić przez słuchawki. czy da się jakoś to zmienić, np. tak, aby ekran nie blokował się przy wybieraniu połączenia?



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download