Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Następna strona
MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v4 by hero355 & Fragerr
1
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-06-02, 13:05 
GT-S8600 WAVE Türko CFW v10 - nowy mod by Hero355 dostępny :D

Obrazek
Obrazek


cytuj_ikona Cytuj:
CSC_V1_S8600_TurkoCFW_Hero355.csc:
Languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Polish, Portuguese, Turkish, Irish
CSCs: XEO ,TUR ,MET ,KOR ,ITV ,DBT ,XTC ,FOP ,HAT ,INU, TPH,VGF


Poprawiony soft S4 Style CFW V4.1

Link:


Alarmfix
Link:


Screeny:
Spoiler: Pokaż

_________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil

Podziękowania przyznane za post: 4

MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v10
2
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-02-22, 19:49
Online: 22d 21h 51m
Posty: 414
Podziękowań: 40
Podziękował: 40
Model: Alcatel Idol 6030X
Firmware: Jelly Bean 4.1.1
Operator: play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-06-02, 13:13 
wieczorem potestuje,teraz nie mam dostępu do komputera.



Zobacz profil Gadu-Gadu

Autor postu otrzymał podziękowanie

MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v10
3
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-06-02, 13:43 
Ja ściągam i jak zainstaluję to dam znać :D

-- 2013-06-02, 13:19 --

Ale szybkość mam zawrotną ściągania, dopiero 2,2 MB planowany czas ściągnięcia 10 godzin :x

-- 2013-06-02, 13:43 --

Jeśli macie problemy ze ściągnięciem to kliknijcie widok i tam można pojedynczo targać plik za plikiem. Ja tak zrobiłem i już mam go na kompie ;)

_________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v10
4

Napisane: 2013-06-02, 13:49 
Gutek70,
to spakuj i zapodaj na jakiś szybki serwer :D





MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v10
5
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-06-02, 14:58 
Są błędy takie same jak zawsze, tzn. restartuje się przy kasowaniu wiadomości sms, pewnie tak jak poprzednio błędy w csc. Kompilacja jest ta sama co w V3.1 więc wystarczy wgrać rc1 S3 style i będzie to samo.

-- 2013-06-02, 14:58 --

Dobra rada od wujka Gutka:
Wgrywać wszystko oprócz CSC, CSC wgrywać z V3.1 :D
Ja tak zrobiłem

_________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v10
6

Napisane: 2013-06-02, 15:03 
Gutek70,
i jakie wrażenia?
coś się zmieniło?
może zapodaj jakieś ss :D





MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v10
7
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-08-10, 18:42
Online: 34d 14h 26m
Posty: 2404
Lokalizacja: Mielec
Podziękowań: 212
Podziękował: 142
Model: GT-S5330
Firmware: S5330XXLD1
Operator: Play
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-06-02, 15:04 
Nie jestem pewny czy dobrze wkleiłem link, heh..
Link:


Od moderatora Rayyan:
zdjąłem 's' z linka

_________________
Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce..


» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu

Podziękowania przyznane za post: 2

MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v10
8
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-06-02, 15:07 
HappyMan,
raczej coś nie halo, bo leci komunikat
Error 404 - Not Found
ok, poprawiłem, jest już dobrze,

_________________
dan


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v10
9

Napisane: 2013-06-02, 15:07 
HappyMan,
jest ok, działa :D




Autor postu otrzymał podziękowanie

MOD GT-S8600 WAVE Türko CFW v10
10
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-06-02, 15:11 
Narazie nie mam czasu na screeny, zaczęła się Multiliga na Canal Plus Sport. Ciekawe czy "górale" utrzymają się w ekstraklasie? :P

-- 2013-06-02, 15:11 --

Ekran blokady jest stary tzn. jak w W1 bez kółeczek a co za tym idzie powiadomienie sms musi działać :D

_________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download