Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 162 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Następna strona
MOD Ultimate Turko CFW 3.1 - S8600 by hero355
1
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-03-08, 01:18 


Ostatnio edytowano 2013-03-08, 19:44 przez Gutek70, łącznie edytowano 2 razy _________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil

Podziękowania przyznane za post: 3

MOD Ultimate Turko CFW9 - S8600
2
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-02-22, 19:49
Online: 22d 22h 4m
Posty: 414
Podziękowań: 40
Podziękował: 40
Model: Alcatel Idol 6030X
Firmware: Jelly Bean 4.1.1
Operator: play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-03-08, 05:32 
właśnie wgrywam,dziś go potestuje.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD Ultimate Turko CFW9 - S8600
3
Staż: 10%
Dołączył(a): 2012-02-03, 20:12
Online: 17h 32m
Posty: 18
Lokalizacja: Azerbaijan
Podziękowań: 12
Podziękował: 2
Model: GT-S8500
Firmware: TurkoCFW v10.1
Operator: Bakcell
Napisane: 2013-03-08, 07:29 
I'd open when S8600 version fully ready, At the moment S8600 version has some restarting bugs

And please read and edit thread
Link:



Zobacz profil


MOD Ultimate Turko CFW9 - S8600 by hero355
4
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-02-22, 19:49
Online: 22d 22h 4m
Posty: 414
Podziękowań: 40
Podziękował: 40
Model: Alcatel Idol 6030X
Firmware: Jelly Bean 4.1.1
Operator: play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-03-08, 08:32 
za bardzo nie wiem co on napisał.Usunięty bug czy co?



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD Ultimate Turko CFW9 - S8600 by hero355
5
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-03-08, 11:23 
że występują te dwa bugi ale nie na wszystkich fonach, u mnie np. nie zauważyłem tego

-- 2013-03-08, 08:37 --

Bugs:
- zarówno przekazywania połączeń nie działa - uruchamia ponownie
- zarówno na menu i na przycisk Szukaj ustawień czasami ponownie uruchamiany zrzutach ekranu

-- 2013-03-08, 11:23 --

Zapodaje ss:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

_________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil


MOD Ultimate Turko CFW9 - S8600 by hero355
6
Staż: 10%
Dołączył(a): 2012-02-03, 20:12
Online: 17h 32m
Posty: 18
Lokalizacja: Azerbaijan
Podziękowań: 12
Podziękował: 2
Model: GT-S8500
Firmware: TurkoCFW v10.1
Operator: Bakcell
Napisane: 2013-03-08, 11:59 
cytuj_ikona Gutek70 napisał(a):
że występują te dwa bugi ale nie na wszystkich fonach, u mnie np. nie zauważyłem tego

Bugs:
- zarówno przekazywania połączeń nie działa - uruchamia ponownie
- zarówno na menu i na przycisk Szukaj ustawień czasami ponownie uruchamiany zrzutach ekranu


These bugs only for S8500 & S8530

on S8600 Menu - Settings - General - Memory phone restarts

This is bug



Zobacz profil


MOD Ultimate Turko CFW9 - S8600 by hero355
7
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-30, 13:02
Online: 27d 45m
Posty: 675
Lokalizacja: Gdynia
Podziękowań: 195
Podziękował: 77
Model: S8530
Firmware: MIUI 6.2
Operator: orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2013-03-08, 12:10 
Czyli to u mnie może być? o nie :o .Na razie wgrywam.

_________________
Moje małe hobby.
Link:


Zobacz profil


MOD Ultimate Turko CFW9 - S8600 by hero355
8

Napisane: 2013-03-08, 12:11 
andrenak,
może ale nie musi :D





MOD Ultimate Turko CFW9 - S8600 by hero355
9
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-30, 13:02
Online: 27d 45m
Posty: 675
Lokalizacja: Gdynia
Podziękowań: 195
Podziękował: 77
Model: S8530
Firmware: MIUI 6.2
Operator: orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2013-03-08, 12:13 
No to zobaczymy już nie długo bo robię już odzysk ustawień z kiesa xD

_________________
Moje małe hobby.
Link:


Zobacz profil


MOD Ultimate Turko CFW9 - S8600 by hero355
10
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-02-22, 19:49
Online: 22d 22h 4m
Posty: 414
Podziękowań: 40
Podziękował: 40
Model: Alcatel Idol 6030X
Firmware: Jelly Bean 4.1.1
Operator: play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-03-08, 12:15 
u mnie ten bug istnieje,sprawdzamy pamięć naciskamy pomoc i telefon się restartuje.Można temu jakoś zaradzić?



Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 162 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download