Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 TurkoCFW V 1.0 by hero355
11
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-06-04, 12:47
Online: 7d 13h 52m
Posty: 450
Lokalizacja: Z.G. FALUBAZ
Podziękowań: 20
Podziękował: 102
Model: S8600/LG Optimus L9
Firmware: Ciągle Nowy
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-05-02, 16:26 
Czyli wystarczy zamienić CSC?



Zobacz profil


 TurkoCFW V 1.0 by hero355
12
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-05-02, 16:32 
zz292, tak, wystarczy tylko podmienić CSC.



Zobacz profil Gadu-Gadu

Autor postu otrzymał podziękowanie

 TurkoCFW V 1.0 by hero355
13
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-05-15, 18:54
Online: 20m
Posty: 1
Model: Wave Y
Operator: Plus
Napisane: 2013-05-09, 17:40 
Hmm... na xda piszę że do S5380K czyli ( jak się teraz dowiedziałem od KIES) na moim S5380D nie pójdzie ?



Zobacz profil


 TurkoCFW V 1.0 by hero355
14
Staż: 55%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-04-12, 20:54
Online: 1d 16h 25m
Posty: 83
Podziękowań: 4
Podziękował: 3
Model: Samsung Wave Y S5380
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-05-09, 18:36 
Dobre pytanie. Będzie to działać na S5380D?

_________________
Zobacz chomika Tracer97
Najlepsza gra przeglądarkowa Racegame!


Zobacz profil Gadu-Gadu


 TurkoCFW V 1.0 by hero355
15
Moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-02, 21:10
Online: 26d 8h 34m
Posty: 717
Lokalizacja: Knurów
Podziękowań: 54
Podziękował: 32
Model: S8500
Firmware: Android 4.4.4 Galaxy
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-05-09, 20:16 
Powinno pójść jak cos dajcie master rom na wszelki wypadek

_________________
Pomoc w Sprawie wgrania Androida na Urządzenia Samsung S8500 oraz S8530 i całą serie Galaxy proszę pisać na pw na forum lub na gg 43096901


Zobacz profil Gadu-Gadu


 TurkoCFW V 1.0 by hero355
16
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-05-09, 21:32 
Właśnie bez Master Rom'a. Ta funkcja w MultiLoaderze przeznaczona jest tylko dla Wave i Wave II. W pozostałych modelach, po flashowaniu telefon informuje że wystąpił błąd podczas instalacji i należy ponownie wgrać soft.



Zobacz profil Gadu-Gadu


 TurkoCFW V 1.0 by hero355
17
Staż: 55%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-04-12, 20:54
Online: 1d 16h 25m
Posty: 83
Podziękowań: 4
Podziękował: 3
Model: Samsung Wave Y S5380
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-05-11, 22:03 
A jeżeli nie pójdzie to jak to można naprawić?

_________________
Zobacz chomika Tracer97
Najlepsza gra przeglądarkowa Racegame!


Zobacz profil Gadu-Gadu


 TurkoCFW V 1.0 by hero355
18
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 23h 47m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-05-11, 22:09 
tracer97, wtedy wgraj jakiś sprawdzony przez Ciebie soft.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 TurkoCFW V 1.0 by hero355
19
Staż: 55%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-04-12, 20:54
Online: 1d 16h 25m
Posty: 83
Podziękowań: 4
Podziękował: 3
Model: Samsung Wave Y S5380
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-05-11, 23:25 
Mam brandowany z Plusa. Znajdę taki? Czy ktoś już to testował?

-- 2013-05-11, 23:24 --

cytuj_ikona Cytuj:
It is my first custom rom named TurkoCFW for S5380K
Here is a custom firmware based on S5380KDDLH1 and release for S5380K only

Jest tylko na S5380K
Jest jakaś nadzieja na udane wgranie?
Czym się różni S5380D od S5380K?
Można tym uwalić telefon?

_________________
Zobacz chomika Tracer97
Najlepsza gra przeglądarkowa Racegame!


Zobacz profil Gadu-Gadu


 TurkoCFW V 1.0 by hero355
20
Przyjaciel
Dołączył(a): 2011-03-21, 09:55
Online: 73d 7h 10m
Posty: 3156
Podziękowań: 329
Podziękował: 212
Model: SGS3
Firmware: SlimBean 4.2.2
Operator: Red bull Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-05-12, 00:02 
Też mnie to zastanawia. Niedawno się dowiedziałem, że jest także S8500K, S8500D i S8500...Czytałem też coś o większej pamięci ale ile w tym prawdy?

_________________
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"

» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download