Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 274 Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28  Następna strona
 GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL
261
Staż: 95%
Dołączył(a): 2011-01-01, 13:15
Online: 3d 20h 25m
Posty: 143
Podziękował: 2
Model: 8500 Wave
Firmware: LG1 Ultimate
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-07-26, 20:41 
Wolałbym żeby przynajmniej na kichanie prowadził tyłem bądź tym bokiem. Obecnie żaden z kitkatów nie ma nawet takiego "bylejakiego " gps-a?



Zobacz profil


 GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL
262
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-05, 17:56
Online: 148d 23h 19m
Posty: 4089
Podziękowań: 1303
Podziękował: 895
Model: ,s3,4,5,htc-820,idol
Firmware: Najnowsze
Operator: Orange
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (4) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2014-07-26, 21:03 
cezmen,
Więcej tego się nie dało nachlastać?

_________________
W życiu piękne są tylko chwile. :)
Spoiler: Pokaż




Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL
263
Staż: 5%
Dołączył(a): 2014-07-27, 13:59
Online: 7h 17m
Posty: 7
Model: Wave II
Napisane: 2014-07-27, 15:17 
trzeba mieć bada 2.0 żeby wgrać tego androida?



Zobacz profil


 GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL
264
Staż: 30%
Dołączył(a): 2013-12-11, 00:51
Online: 6d 17h 17m
Posty: 43
Model: Wave
Firmware: KitKat 4.4
Operator: Plus
Napisane: 2014-07-27, 17:04 
Do Zendrokata był patch GPS ale to musiał byś poszukać na FB Tigro. W ICZ Veyronie na Sygicu prowadzi normalnie.



Zobacz profil


 GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL
265
Staż: 95%
Dołączył(a): 2011-01-01, 13:15
Online: 3d 20h 25m
Posty: 143
Podziękował: 2
Model: 8500 Wave
Firmware: LG1 Ultimate
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-08-18, 10:40 
Maciek 92 Ale zendrokat to nie kitkat. Mam to znaleźć na Facebooku Tigrouzena i tak normalnie będzie działało na kitkat 2.1?

-- 2014-07-27, 18:51 --

Wydaje mi się że są inne sposoby na gps w tym całkiem niepłodności kitkatów. Ktoś coś jest obeznany w kwestii hps na kitkat?

-- 2014-07-27, 18:52 --

"okresie"

-- 2014-08-18, 09:40 --

GKitkat 4.4.2 v1.0 albo beta ma działający GPS? Potrzebuję działającego GPS( praktycznie jest mi niezbędny na dzień dzisiejszy). Zresztą nie po to mam telefon z GPS...



Zobacz profil


 GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL
266
Staż: 10%
Dołączył(a): 2012-03-15, 17:48
Online: 3d 13h 32m
Posty: 16
Model: 8500
Firmware: 2.0
Operator: play
Napisane: 2014-08-23, 19:41 
Sorka za lamerskie pytanie ale dopiero teraz wrzuciłem tego androida, jest super, ale mam pytanie czy może równocześnie działać tel też z badą na nim ? Znaczy czy po resecie jest kombinacja po której wejdzie bada lub android. Aha I od czego to zależy od boota czy foty ? I jeszcze jedno jak w andku wezmę wyłącz to się restartuje a nie wyłącza tel też tak macie?

do cezmen GPS działa wolno łapie ale działa najlepiej gps test ze sklepu wgraj i zobaczysz



Zobacz profil


 GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL
267
Staż: 95%
Dołączył(a): 2011-01-01, 13:15
Online: 3d 20h 25m
Posty: 143
Podziękował: 2
Model: 8500 Wave
Firmware: LG1 Ultimate
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-09-09, 16:33 
michalse Nie ma takiej kombinacji w kitkacie 2.0 ani 1.0. Co do tego GPS-a to właśnie mam od 8-9 tygodni tą aplikację zainstalowaną i ani razu mi nie pokazało sygnału... Jaką wersję kitkata masz? Jeżeli działa to zapewne prowadzi bokiem?



Zobacz profil


 GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL
268
Staż: 10%
Dołączył(a): 2012-03-15, 17:48
Online: 3d 13h 32m
Posty: 16
Model: 8500
Firmware: 2.0
Operator: play
Napisane: 2014-09-12, 18:35 
Mam GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL i dorzucone apps gps łapie wolno ale łapie mam auto mapę pokazywał pozycję ale nie jechałem na niej. A możecie wyłączyć tel bo jak biorę wyłącz to resetuje go
sposób Przytrzymujemy blokadę i wciskamy home, następnie puszczamy oba i wciskamy reboot-reboot-ok
Ew. w terminalu wpisać
Link:
su
reboot

nie działa u mnie

Dzis testowałem podczas jazdy niestety beret prowadzi bokiem tylem dzieje sie wszystko tylko nie prawidłowo jutro sygnica może sprawdzę



Zobacz profil


 [ROM]GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL
269
Staż: 5%
Dołączył(a): 2010-11-24, 10:04
Online: 1d 6h 36m
Posty: 10
Lokalizacja: Głogów młp
Model: Wave S8500
Operator: Heyah
Napisane: 2014-10-24, 20:05 
Podeśle ktoś KERNEL v2.0 ?



Zobacz profil


 [ROM]GKitKat 4.4.2 v2.0 FINAL
270
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-06-26, 15:11
Online: 4h 36m
Posty: 4
Podziękował: 1
Napisane: 2014-10-25, 10:07 



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 274 Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download