Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
 LionDroid[kitkat 4.4.4]
41
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-12-23, 13:44
Online: 4d 13h 46m
Posty: 10
Podziękowań: 1
Model: s8500
Firmware: KF3
Operator: Orange
Napisane: 2014-10-13, 22:29 
cytuj_ikona konji napisał(a):
3. Za pomocą multiloadera flash tylko i wyłącznie foty!
-for s8500
http://dl.mobilestan.net/index.php/f...linux-boot.rar


Mógłbyś wrzucić ten plik na jakiś hosting, bo z podanego linku nie można go pobrać?



Zobacz profil


 LionDroid[kitkat 4.4.4]
42
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-12-26, 19:30
Online: 14h 42m
Posty: 4
Model: Galaxy S II Plus
Firmware: Android 4.1.2
Operator: Play
Napisane: 2014-10-13, 23:05 
Takie pytanko, można jakoś wgrać aplikacje ze sklepu Google Play na ten system?



Zobacz profil Gadu-Gadu


 LionDroid[kitkat 4.4.4]
43
Moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-02, 21:10
Online: 26d 8h 34m
Posty: 717
Lokalizacja: Knurów
Podziękowań: 54
Podziękował: 32
Model: S8500
Firmware: Android 4.4.4 Galaxy
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2014-10-14, 08:46 
Sithael,
A czemu nie?
Wszystko działa prawie

konji,
To jest ta sama instrukcja co ja podałęm tylko zeby robić wipe na końcu. U niektórych odrazu poleci bez a u niektórych z

azazelg, Czytaj uważnie instrukcje co podałem to zauważysz poprawioną fone tak?
Link:
https://mega.co.nz/#!XRkQCRYS!wT0AcaXxc963uVxgRBhJk8W2q7S3JtZeN5Z_Phflg6Q

_________________
Pomoc w Sprawie wgrania Androida na Urządzenia Samsung S8500 oraz S8530 i całą serie Galaxy proszę pisać na pw na forum lub na gg 43096901


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Re: LionDroid[kitkat 4.4.4]
44
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-12-23, 13:44
Online: 4d 13h 46m
Posty: 10
Podziękowań: 1
Model: s8500
Firmware: KF3
Operator: Orange
Napisane: 2014-10-14, 09:11 
Koniaczek fotę poprawioną widziałem i nawet próbowałem (tak jak i inne - również z xda) co z tego skoro telefon wisi na logu "samsunga". Więc skoro konji się udało to chciałbym spróbować na jego plikach.



Zobacz profil


 LionDroid[kitkat 4.4.4]
45
Staż: 65%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-08-24, 00:13
Online: 6d 1h 30m
Posty: 94
Podziękowań: 1
Podziękował: 3
Model: gt s8500
Firmware: 2.0
Operator: play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-10-14, 22:15 
Czy ktoś mógłby się pochwalić wrażeniami z użytkowania romu?interesuje mnie przełączanie miedzy stacjami G2(połączenia w czasie jazdy) i 100% odbieranie nadchodzących połączeń.

_________________
RSM:TO PROSTE
radio.alternation.pl


Zobacz profil


 LionDroid[kitkat 4.4.4]
46
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-10-15, 01:48
Online: 1h 17m
Posty: 1
Model: GT-S8500
Firmware: 4.4.4
Operator: nju
Napisane: 2014-10-15, 01:59 
Witam.

Mam taki problem.
Zainstalowałem oprogramowanie z tego wątku i wszystko jest OK ale nie można wyłączyć telefonu.
Po wybraniu komendy "wyłącz" następuje restart, identycznie jak przy "uruchom ponownie".
Nie jest to może wielki problem ale fajnie by było aby dało się aparat wyłączyć normalnie bez wyciągania baterii.

Co odpowiada za taki przebieg wyłączania?
Bo wydaje mi się że to robi Android (czy jak on się zwie w tej wersji) i nie jest to wina Foty czy Botloadera.
Ale nie wiem.

Dodam jeszcze że system zainstalował się dobrze, wszystko chodzi włącznie z pauzą sterowaną ze słuchawek, Sklep Play, guzik aparatu steruje aparatem, 3G, wifi - normalnie wszystko. Zmieniłem lanczer na Nova.
Wave 8500 z tym wszystkim często muli ale działa, trzeba mieć trochę cierpliwości.

Dziękuję za jakąkolwiek poradę.



Zobacz profil


 LionDroid[kitkat 4.4.4]
47
Staż: 30%
Dołączył(a): 2013-12-11, 00:51
Online: 6d 17h 17m
Posty: 43
Model: Wave
Firmware: KitKat 4.4
Operator: Plus
Napisane: 2014-10-15, 10:46 
W tej wersji spodobało mi się to że można było odbierać połączenia przyciskiem "diament" (menu?) a kończyć blokadą ekranu. Co do płynności to łapał takie mniejsze lub większe zawieszki na 800mhz.



Zobacz profil


 LionDroid[kitkat 4.4.4]
48
Staż: 60%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-22, 10:59
Online: 7d 21h 24m
Posty: 89
Podziękowań: 5
Podziękował: 11
Model: 8500
Firmware: BADA 2.0 XXKL6
Operator: orange
Napisane: 2014-10-15, 18:37 
jak dla mnie tragedia jedynie co mi się podoba to działająca Auto Mapa czasami pojedzie bokiem ale sporadyczne i zaraz wraca
wykonywanie połączeń masakra
oddałem lumke 1020 na głośnik i musze z czegoś dzwonić więc wróciłem do mojego 5cio letniego Wave ale wgrywam badę bo nie daję rady
wybieranie numeru trwa wieczność podobnie jak odbieranie połączeń (jakość rozmów jest nawet zadowalająca)
poza tym słabe aplikacje działają całkiem spoko

_________________
Obrazek
Obrazek


Zobacz profil


 LionDroid[kitkat 4.4.4]
49
Staż: 65%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-08-14, 13:03
Online: 22h 41m
Posty: 101
Lokalizacja: Żary
Podziękował: 16
Model: Wave S8500
Firmware: XXKF3
Operator: T-Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-10-17, 17:55 
co mam zrobic jezeli w pobranej paczce nie mam armlinux_boot tylko FBOOT_S8500 i jak wrzucam to przez multiloader to po automatycznym restarcie jest
ERROR:
boot.img not found or broken



Zobacz profil Gadu-Gadu


 LionDroid[kitkat 4.4.4]
50
Staż: 60%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-22, 10:59
Online: 7d 21h 24m
Posty: 89
Podziękowań: 5
Podziękował: 11
Model: 8500
Firmware: BADA 2.0 XXKL6
Operator: orange
Napisane: 2014-10-17, 21:27 
power+zasilanie+menu

_________________
Obrazek
Obrazek


Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download