Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 Poprzednia strona  1, 2, 3
ROM [ROM] touchwiz 5.0 style [WIP]
21
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-10-10, 21:03
Online: 1h 6m
Posty: 2
Model: gts 8500
Firmware: Bada
Operator: Orange
Napisane: 2014-12-11, 16:55 
nie mogę tego pobrać gdzie jest link do rooma i bottfiles ?



Zobacz profil


ROM Re: [ROM] touchwiz 5.0 style [WIP]
22
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2014-12-13, 00:50 
Rom: https://drive.google.com/file/d/0B9ZqtS ... sp=sharing
Bootfiles to samo co do wszystkich portów Androida.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


ROM [ROM] touchwiz 5.0 style [WIP]
23
MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-24, 09:48
Online: 18d 20h 37m
Posty: 207
Podziękował: 1
Model: Wave S8500
Operator: Play
Napisane: 2014-12-13, 14:55 
Ten Rom usuwa Badę? a gdzie jest plik zImage?



Zobacz profil


ROM Re: [ROM] touchwiz 5.0 style [WIP]
24
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2014-12-13, 19:10 
Nie, nie usuwa bady. Plik zImage jest w pierwszym poście.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


ROM [ROM] touchwiz 5.0 style [WIP]
25
MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-24, 09:48
Online: 18d 20h 37m
Posty: 207
Podziękował: 1
Model: Wave S8500
Operator: Play
Napisane: 2014-12-13, 19:13 
Tak jest tylko pobiera sie Fota...?



Zobacz profil


ROM Re: [ROM] touchwiz 5.0 style [WIP]
26
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2014-12-14, 16:09 
Tak, pobierasz to i to. Fota wgrywasz przez Multiloadera a zimage wrzucasz do pamięci urządzenia

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 Poprzednia strona  1, 2, 3
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download