Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 187 Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona
 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
161
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-08-30, 21:14
Online: 9h 5m
Posty: 6
Podziękował: 1
Model: wave 8500
Firmware: S8500BRLC2/S8500ERAL
Operator: plus
Napisane: 2012-08-31, 10:31 
I wystarczy jak bede postepowala jak w podabym linku i bedzie Ok? Ale to jest wersja nie brandowana ? Czy ma polski jezyk? Czy mozesz podac link do 1.2 T-mmobile/Ery?



Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
162
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 5h 39m
Posty: 5929
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-08-31, 13:08 
biper78, tak, postępuj zgodnie z poradnikiem i będzie wszystko dobrze. Co do softu, zdecydowanie lepsze są softy nie brandowane więc polecam Ci wgranie kompilacji XXKF3 z linku podanego na poście 160.

_________________
Wszystko na temat systemu Tizen OS znajdziesz na ogólnopolskim forum tizenos.com.pl!


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
163
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-08-30, 21:14
Online: 9h 5m
Posty: 6
Podziękował: 1
Model: wave 8500
Firmware: S8500BRLC2/S8500ERAL
Operator: plus
Napisane: 2012-08-31, 13:11 
Ok to dzis bede zaczynala wieczorem. Ile czasu moze to zajac?



Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
164
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 5h 39m
Posty: 5929
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-08-31, 13:27 
biper78, samo wgrywanie 10-15 minut :)

_________________
Wszystko na temat systemu Tizen OS znajdziesz na ogólnopolskim forum tizenos.com.pl!


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
165
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-08-30, 21:14
Online: 9h 5m
Posty: 6
Podziękował: 1
Model: wave 8500
Firmware: S8500BRLC2/S8500ERAL
Operator: plus
Napisane: 2012-09-08, 12:40 
O matko ! Super tylko te 15 minut to pewno ktos kto jest w temacie a ja to pewno przy dobrych wiatrach po 3 probie 4H. Czuje ze bedzie nie przespana noc. Dam znac jak bede miala problemy

-- 2012-09-08, 12:40 --

właśnie wgrałam soft który poleciliście i działa!!! Dziekuję. Jedno tylko ale .Przedtem ekran mi sie pojawiał jak kliknęłam przycisk czerwonej słuchawki, a teraz juz nie musze klikac boczny przycisk. Czy już tak musi zostać?



Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
166
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 5h 39m
Posty: 5929
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-09-08, 12:48 
biper78, tak, obsługa Bady 1.2 się trochę różni od 2.0 - m.in. tym :)

_________________
Wszystko na temat systemu Tizen OS znajdziesz na ogólnopolskim forum tizenos.com.pl!


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
167
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-08-30, 21:14
Online: 9h 5m
Posty: 6
Podziękował: 1
Model: wave 8500
Firmware: S8500BRLC2/S8500ERAL
Operator: plus
Napisane: 2012-09-08, 13:04 
ale ten przycisk działał w 1.2 zanim zaktualizowałam do 2.0. Po powrocie do 1.2 niestety nie działa



Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
168
Staż: 5%
Dołączył(a): 2012-04-23, 08:21
Online: 4h 41m
Posty: 8
Podziękował: 5
Model: wave3
Napisane: 2012-09-17, 07:25 
witam jestem nowy na forum i mam s8600 z t-mobile czy mozna go aktualizowac przez kies?



Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
169
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 5h 39m
Posty: 5929
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-09-17, 13:07 
cristoff, można o ile nie masz już wgranego najnowszego softa od T-Mobile.
Ewentualnie polecam wgrywanie oprogramowania MultiLoaderem - krócej (znacznie), prościej (pomimo wszystko) i możesz mieć soft jaki tylko chcesz z dostępnych na ten telefon.

_________________
Wszystko na temat systemu Tizen OS znajdziesz na ogólnopolskim forum tizenos.com.pl!


Zobacz profil Gadu-Gadu

Autor postu otrzymał podziękowanie

 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
170
Staż: 5%
Dołączył(a): 2012-04-23, 08:21
Online: 4h 41m
Posty: 8
Podziękował: 5
Model: wave3
Napisane: 2012-09-18, 05:27 
super dzieki ale gdze pobrac multi bo z waszego forum - file not found!



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 187 Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download