Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 187 Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona
 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
171
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 5h 39m
Posty: 5929
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-09-18, 14:29 

_________________
Wszystko na temat systemu Tizen OS znajdziesz na ogólnopolskim forum tizenos.com.pl!


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
172
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-09-09, 22:27
Online: 2h 35m
Posty: 3
Model: s8530
Napisane: 2012-09-20, 11:00 
jak to jest, zrobilem aktualizacje oprogramowania programem KIES, wszystko przebieglo szybko i sprawnie ale nie mam Bada 2.0 tylko Bada 1.2 tylko pewnie w najnowszej wersji. Jak to zrobic programem KIES zeby byl Bada 2.0 ?



Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
173
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-09-20, 11:06 
hectorix, sprawdź jeszcze raz jak podepniesz tela do kompa czy w Kiesie nie pojawi się kolejna aktualizacja,

_________________
dan


Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
174
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-09-09, 22:27
Online: 2h 35m
Posty: 3
Model: s8530
Napisane: 2012-09-20, 11:55 
podlaczylem jeszcze raz i okazuje sie, ze mam najnowsze oprogramowanie w telefonie a jest to Bada 1.2. Cos jest nie tak jak trzeba.



Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
175
Staż: 5%
Dołączył(a): 2012-04-23, 08:21
Online: 4h 41m
Posty: 8
Podziękował: 5
Model: wave3
Napisane: 2012-09-24, 06:38 
mam tez pytanie co do bezpieczenstwa przez multiloadera bo raz juz fona uwalilem tzn wave1
i musialem go odeslac do serwisu w polsce i jeszcze jaki soft wgrac? do 8600?



Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
176

Napisane: 2012-09-24, 08:44 
cristoff,
jeżeli będziesz postępować zgodnie z instrukcją to szansa na uwalenie fona jest minimalna (ja czasami wgrywam soft kilka razy dziennie przez ML).
Co do softów to zobacz tu i sam zdecyduj
186/




Autor postu otrzymał podziękowanie

 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
177
Staż: 5%
Dołączył(a): 2012-04-23, 08:21
Online: 4h 41m
Posty: 8
Podziękował: 5
Model: wave3
Napisane: 2012-09-29, 03:26 
super wielkie dzięki wszystko działa xD



Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
178
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-10-31, 18:20
Online: 1h 9m
Posty: 2
Podziękował: 1
Model: s8500
Firmware: Bada 1.2
Operator: T-Moblie
Napisane: 2012-10-31, 18:28 
Witam,
mam problem z moim wave s8500, próbowałem wgrać bade 2.0 przez ML v. 5.65 i 5.67. Postępowałem wg instrukcji i na starcie wyskoczył błąd. Nic się nie wgrało a na telefonie teraz zamiast "Download Mode" mam "UPLOAD data to PC". Nic nie idzie zrobić, ani go włączyć nic kompletnie nie reaguje :c Co jest nie tak ? Tylko serwis ? xd



Zobacz profil


 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
179

Napisane: 2012-10-31, 18:31 
eragon321,
wyjmij baterie, włóż ponownie i wprowadź w Download Mode




Autor postu otrzymał podziękowanie

 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
180
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-10-31, 18:20
Online: 1h 9m
Posty: 2
Podziękował: 1
Model: s8500
Firmware: Bada 1.2
Operator: T-Moblie
Napisane: 2012-10-31, 19:46 
Nic, pojawia się czerwony ekran a po wciśnięciu kombinacji ponowie UPLOAD data to PC...

-- 2012-10-31, 18:46 --

Dobra już wszystko okej ;) Wystarczyło trochę zabawy ;d



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 187 Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download