Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 187 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Następna strona
 [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie.
1
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-08-16, 22:37
Online: 173d 12h 58m
Posty: 1456
Lokalizacja: Białystok
Podziękowań: 369
Podziękował: 1351
Model: S8500, SGS+, 4X HD
Firmware: Zawsze najnowsze
Operator: T-Mobile, Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2011-02-21, 15:13 
Nowa odświeżona i bardziej szczegółowa instrukcja:
Link:

_________________
Obrazek
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!


Zobacz profil Gadu-Gadu

Autor postu otrzymał podziękowanie

 Re: [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie
2
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-02-19, 22:53
Online: 2h 53m
Posty: 5
Model: s8500
Napisane: 2011-02-21, 23:57 
Czy jest możliwość przejscia z badu 1.0 na 1.2 za pomocą KIES'a? Bo słyszałem ze ma taka możliwość miała być dostepna.



Zobacz profil


 Re: [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie
3
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-27, 20:06
Online: 53d 7h 20m
Posty: 1499
Podziękowań: 717
Podziękował: 647
Model: S8500
Firmware: S8500XXJK1
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum.
Napisane: 2011-02-22, 00:28 
cytuj_ikona maniech napisał(a):
Czy jest możliwość przejscia z badu 1.0 na 1.2 za pomocą KIES'a? Bo słyszałem ze ma taka możliwość miała być dostepna.


tak, ale najlepiej działa to na sofcie NIEbrandowanym. Jesli aktualizacja będzie dostępna, to Kies sam to zaproponuje ;)

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil


 Re: [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie
4
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-02-19, 22:53
Online: 2h 53m
Posty: 5
Model: s8500
Napisane: 2011-02-22, 10:06 
Niebrandowy czyli? Fabryczny? Bo ja mam z Playa i nie zmienialem go od czasu jak go dostalem, a jak wlaczam KIES'a to nie moge znalezc opcji zeby zaktualizował tego softa, wiecie może gdzie to jest?



Zobacz profil


 Re: [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie
5
Staż: 5%
Dołączył(a): 2010-12-14, 14:21
Online: 1d 11h 23m
Posty: 11
Model: GT-S8500
Operator: Plus
Napisane: 2011-04-19, 13:22 
Witam mam pytanie (pilne). wgralem w swoim wavie s8500 sift jid i niestety lipa bateria trzyma jeden dzien telefon sie grzeje uzycie procka skacze od 20 do 70 % a nawet widgety wywalilem z pulpitu. mialem kiedys adres do strony ze wszystkimi dostepnymi softami ale gdzies mi sie link zapodzial i nie moge znalezc na forach wiem tylko ze to byla lista na czarnym tle heh moze ktos skojarzy i poda adres? musze zaktualizowac to oprogramowanie bo mnie szlak trafi :/



Zobacz profil


 Re: [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie
6
Moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-09-14, 03:58
Online: 170d 19h 23m
Posty: 5197
Podziękowań: 1352
Podziękował: 350
Model: Wave S8500
Firmware: XPKJ1 - bada 2.0
Operator: Orange/Orange Free
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (2) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum.
Napisane: 2011-04-19, 13:55 
Wszystko jest tutaj. Soft JJ9: 116/s8500xxjj9-update-bada-1-2-t382.html
JK1: 116/s8500xxjk1-update-bada-1-2-t419.html
Instrukcja wgrywania: poradniki-instrukcje/wgrywanie-oprogramowania-t4260.html
Wszystkie softy dla S8500 są tutaj: 116/ Możesz poszukać także na stronie SamFirmware.

_________________
Obrazek


Zobacz profil


 Re: [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie
7
Staż: 5%
Dołączył(a): 2010-12-14, 14:21
Online: 1d 11h 23m
Posty: 11
Model: GT-S8500
Operator: Plus
Napisane: 2011-04-19, 14:56 
Dzieki bardzo;]



Zobacz profil


 Re: [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie
8
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-12-04, 14:56
Online: 5d 9h 41m
Posty: 259
Podziękowań: 17
Podziękował: 33
Model: S8500
Firmware: LB3
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika 3 miejsce: 3 Miejsce w Wakacyjnym Konkursie Fotograficznym
Napisane: 2011-05-14, 16:30 
Mam pare pytań.

Gdy np. będę zmieniał z softu 1.0 (a wyjdzie już 2.0 ponieważ wtedy prawdopodobnie dopiero zmienie :) ) na soft 2.0 to rozumiem, że trzeba po trochu iść czyli wgrywać 1.2 itp ?

Czy jeśli zmienie soft to strace wszystkie gry, które kupiłem albo podmieniłem ?

Czy jest możliwość wgrania w kiesie soft jeśli jestem w Orange?

_________________
Obrazek


Zobacz profil


 Re: [INSTRUKCJA] Flashowanie - jak wgrać nowe oprogramowanie
9
SUPER MEMBER!
Dołączył(a): 2010-11-13, 13:58
Online: 8d 18h 2m
Posty: 399
Podziękowań: 10
Podziękował: 12
Model: S8500
Firmware: Bada 2.0
Operator: 36i6
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2011-05-14, 16:40 
1. nie bo w kiess masz tylko aktualizacje oprogramowania wiec od razu będziesz walił najnowsze :)
2. gry które kupiłeś możesz przez rok instalować na telefonie bez ponownych kosztów, a jak byś był na bieżąco to być wiedział ze bada 1.2 już ma zablokowane podmienianie gier wiec nie masz co liczyć na to ze w 2.0 będzie można gry podmienić:)
3. nie kies nie wydał i nie wyda aktualizacji do bada 1.2 wiec nie masz co liczyć pewnie na 2.0, na twoim miejscu już dawno bym wgrał wersje open bo soft Orange to jest jeden wielki syf :)

_________________
Jeśli pomogłem Kliknij Podziękuj :)


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [Usunięte]
10
Ten post został usunięty przez Damiano129 2011-05-16, 18:26.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 187 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download