Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
bada 2.0 Jaka najlepsza wersja dla wave 2?
1
SUPER MEMBER!
Dołączył(a): 2011-07-21, 13:26
Online: 7d 1h 33m
Posty: 324
Podziękowań: 1
Podziękował: 13
Model: Gt 8530
Firmware: TurkoCFW V8
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-02, 08:28 
Witam. Ostatnio mialem wersje od nexusa ktora sie restartowala teraz wgralem z brandem Plusa i jest to samo. Ktora wersje wybrac? Ktora jest najbardziej stabilna?

_________________
Zapraszam na moją stronę :
Obrazek


Zobacz profil


bada 2.0 Jaka najlepsza wersja dla wave 2?
2
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-10, 20:35
Online: 36d 5h 24m
Posty: 1068
Podziękowań: 103
Podziękował: 39
Model: S8500
Firmware: LB4
Operator: play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-02, 10:40 
Skoro na każdym sofcie telefon ma samoczynne restarty to możliwe że coś z nim jest. Napisz w jakich okolicznościach się zawiesza.

_________________
Post roku? :)
Spoiler: Pokaż


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Jaka najlepsza wersja dla wave 2?
3
SUPER MEMBER!
Dołączył(a): 2011-07-21, 13:26
Online: 7d 1h 33m
Posty: 324
Podziękowań: 1
Podziękował: 13
Model: Gt 8530
Firmware: TurkoCFW V8
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-04, 18:33 
podejrzewam, ze braknie mu ramu i wtedy nastepuje reset. nie dzieje sie to zaraz po wlaczeniu tel tylko drugiego dnia, zazwyczaj przez przegladarke a wczoraj gdy wlaczylem przegladarke i chcialem wlaczyc odtwarzacz no i reset. czasami jak obejrze kilka filmikow na yt to podczas proby wlaczenia kolejnego wyskakuje sprobuj ponownie i nic nie da rady z tym zrobic dopiero po wlaczeniu i wylaczeniu jest ok. takze to na pewno wina zarzadzania ramem przez bade.

-- 4 maja 2012, o 18:33 --

To doradzi ktoś którą wersję 2.0 zainstalować?

_________________
Zapraszam na moją stronę :
Obrazek


Zobacz profil


bada 2.0 Jaka najlepsza wersja dla wave 2?
4
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-02-01, 14:40
Online: 8d 11h 11m
Posty: 227
Podziękowań: 11
Podziękował: 6
Model: Wave S8500
Firmware: XXLG1 Lite
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-04, 19:04 
Tak to wina zarządzania Ramem i jeszcze nie wydano Bady 2.0, która nie miałaby z tym problemów.

Ze swojej strony mogę polecić jednak LB2 lub LC1, obydwa od Nexusa - także zdarza im się od czasu do czasu wyłączyć, ale na pewno rzadziej, niż takiemu brandowi od Playa.

_________________
Era Post PC? Dobre sobie...

Jeśli Ci pomogłem, podziękuj.


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Jaka najlepsza wersja dla wave 2?
5
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-06-17, 20:32
Online: 3d 17h 30m
Posty: 187
Podziękowań: 2
Podziękował: 14
Model: s8530
Firmware: XELF1_B-W_Ultimate
Operator: 36i6
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-04, 19:28 
@up
dla s8530 LB2 jest tylko brandowane ;)

Ale również polecam mody od nexusa ;) może kiedyś doczekamy się dobrego zarządzania ramem.

_________________
...


Zobacz profil


bada 2.0 Jaka najlepsza wersja dla wave 2?
6
SUPER MEMBER!
Dołączył(a): 2011-07-21, 13:26
Online: 7d 1h 33m
Posty: 324
Podziękowań: 1
Podziękował: 13
Model: Gt 8530
Firmware: TurkoCFW V8
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-07, 08:20 
teraz mam lb1 od plusa także..

-- 7 maja 2012, o 08:20 --

jakies inne propozycje?

_________________
Zapraszam na moją stronę :
Obrazek


Zobacz profil


bada 2.0 Jaka najlepsza wersja dla wave 2?
7
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-10, 20:35
Online: 36d 5h 24m
Posty: 1068
Podziękowań: 103
Podziękował: 39
Model: S8500
Firmware: LB4
Operator: play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-07, 15:55 
Spróbuj jeszcze przez jakiś czas poużywać tego softu, może się ułoży. Jeśli się da to wgraj jakiś niebrandowany i nie modyfikowany soft np. LA1.

PS-skoro faktycznietelefon na każdym sofcie się restartuje, uznałbymto za wadę hardware

_________________
Post roku? :)
Spoiler: Pokaż


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Jaka najlepsza wersja dla wave 2?
8
SUPER MEMBER!
Dołączył(a): 2011-07-21, 13:26
Online: 7d 1h 33m
Posty: 324
Podziękowań: 1
Podziękował: 13
Model: Gt 8530
Firmware: TurkoCFW V8
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-07, 22:10 
na 1.2 sie nie resetowal. A te starsze bety?

_________________
Zapraszam na moją stronę :
Obrazek


Zobacz profil


bada 2.0 Jaka najlepsza wersja dla wave 2?
9
Staż: 65%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-09-18, 21:23
Online: 2d 22h 39m
Posty: 100
Podziękowań: 4
Podziękował: 9
Model: S8530
Firmware: B-W_Ultimate_1.2
Operator: Plus
Napisane: 2012-05-08, 19:57 
wgraj sobie Bada1.2 i po problemie



Zobacz profil


bada 2.0 Jaka najlepsza wersja dla wave 2?
10
Staż: 5%
Dołączył(a): 2012-04-25, 22:42
Online: 2d 22h 8m
Posty: 8
Podziękowań: 1
Podziękował: 1
Napisane: 2012-05-08, 23:32 
Nie wiem co Wy macie z tymi restartami używam LD1 od około tygodnia i miód 0 zawiech czy też przypadłości ramu a soft działa szybko.Jedyny minus to to, że bateria trzyma krócej.



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Androidpolska.pl | Blog galaktyczny.pl | Smitebuild.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl