Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9
bada 2.0 Wave II nie chce się uruchomić
1
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-08-01, 12:52
Online: 11h 42m
Posty: 11
Podziękował: 1
Model: wave s8530
Firmware: bada 2.0
Operator: play
Napisane: 2012-09-30, 11:08 
Telefon nie chce mi się włączyć...
Przytrzymuję przycisk włączania, i pojawia się napis " Samsung Wave II GT-S8530 " tak jak powinno być.
Ale nic poza tym. Na tym się kończy. Próbowałem już wyciągać kartę pamięci i sim ale to nic nie zmieniło...
Jeśli ktoś miał już taki sam problem, bardzo proszę o pomoc.


Ostatnio edytowano 2012-09-30, 13:31 przez zajca11, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil


bada 2.0 Odp: Problem z Wave II
2
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 1h 53m
Posty: 5314
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1006
Podziękował: 477
Model: SGS3 + Note 10.1
Firmware: Android 4.3 / 4.1.2
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-09-30, 11:14 
Zmień nazwę tematu na konkretną by łatwiej było innym znaleźć później ten temat.
Download mode wchodzi? Jak tak to wgraj inny soft.

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Problem z Wave II
3
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-08-01, 12:52
Online: 11h 42m
Posty: 11
Podziękował: 1
Model: wave s8530
Firmware: bada 2.0
Operator: play
Napisane: 2012-09-30, 11:26 
Nie dam rady wgrać innego softu, gdyż komputer nie wykrywa tego telefony, ponieważ jest wyłączony...
Chyba jedynym wyjściem jest oddanie go do salonu.
Miałem kiedyś taki problem z nokią 5310. A że była na gwarancji to mi zafundowali nową.



Zobacz profil


bada 2.0 Odp: Problem z Wave II
4
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 1h 53m
Posty: 5314
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1006
Podziękował: 477
Model: SGS3 + Note 10.1
Firmware: Android 4.3 / 4.1.2
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-09-30, 11:37 
Poprawisz nazwę tego tematu czy temat ma do kosza polecieć?
Żeby wgrać soft musisz DM włączyć... Vol- + home + power...

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Problem z Wave II
5
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-08-01, 12:52
Online: 11h 42m
Posty: 11
Podziękował: 1
Model: wave s8530
Firmware: bada 2.0
Operator: play
Napisane: 2012-09-30, 13:10 
Moim zdaniem nazwa tego tematu jest adekwatna do treści.
Na jaki powinienem zmienić, bo nie mam pomysłu ?



Zobacz profil


bada 2.0 Odp: Problem z Wave II
6
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 1h 53m
Posty: 5314
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1006
Podziękował: 477
Model: SGS3 + Note 10.1
Firmware: Android 4.3 / 4.1.2
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-09-30, 13:12 
Chociażby na "Wave II nie chce się uruchomić"

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Wave II nie chce się uruchomić
7
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-05, 17:56
Online: 145d 19h 18m
Posty: 4027
Podziękowań: 1297
Podziękował: 891
Model: S-2 S-3 S-4, Idol
Firmware: 4.1.2 4.1.2 4.2.2
Operator: Orange
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (4) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-09-30, 14:26 
zajca11, sprawdzałeś jak ci Altair, pisał, wejdź w DM :)
Wydaje ni się , że jak da się włączyć tak że napis się pojawia to w DM też można wprowadzić.

_________________
W życiu piękne są tylko chwile. :)
Spoiler: Pokaż




Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Wave II nie chce się uruchomić
8
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3636
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-09-30, 15:43 
zajca11, włącz telefon pod ładowarkę, niech się naładuje, wprowadź telefon w tryb DM i wgraj na nowo soft

_________________
dan


Zobacz profil


bada 2.0 Wave II nie chce się uruchomić
9
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-08-10, 18:42
Online: 34d 13h 47m
Posty: 2407
Lokalizacja: Mielec
Podziękowań: 211
Podziękował: 142
Model: GT-S5330
Firmware: S5330XXLD1
Operator: Play
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-10-01, 14:21 
Żebyś nie pytał jak to masz instrukcję: poradniki-instrukcje/wgrywanie-oprogramowania-t4260.html

_________________
Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce..


» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Androidpolska.pl | Blog galaktyczny.pl | Smitebuild.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download