Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 1, 2, 3, 4  Następna strona
bada 2.0 problem z wgraniem bada 2.0
1
Staż: 15%
Dołączył(a): 2013-04-23, 12:52
Online: 14h 45m
Posty: 21
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Napisane: 2013-06-27, 18:04 
hej, chciałem wgrać bada 2.0 i nie mogę wgrać, bo ciągle wyskakuje error, jak temu zaradzić?



Zobacz profil


bada 2.0 problem z wgraniem bada 2.0
2
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 5h 39m
Posty: 5929
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-06-27, 18:24 
Ale jaki błąd?

BTW. Przeniosłem do innego działu.

_________________
Wszystko na temat systemu Tizen OS znajdziesz na ogólnopolskim forum tizenos.com.pl!


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 problem z wgraniem bada 2.0
3
Staż: 15%
Dołączył(a): 2013-04-23, 12:52
Online: 14h 45m
Posty: 21
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Napisane: 2013-06-27, 18:34 
Boot Binary Download Start Ch[0]
Bcmboot 129.1KB OK[0.2s]
Boot2 695.9KB OK[1.1s]
Drom_dsp 65.5KB OK[0.2s]
Patch_dsp 49.4KB OK[0.2s]
Sysparm_dep 5.9KB OK[0.2s]
Sysparm_ind 71.9KB OK[0.2s]
NVRAM6 3.7KB OK[0.1s]
Wait reset !!
Download Start Ch[0]
FOTA 1363.1KB OK[1.7s]
Amss 7504.7KB OK[8.3s]
Apps 27263.0KB OK[39.2s]
Error : Rsrc1 Write [29.3s]


takie coś



Zobacz profil


bada 2.0 problem z wgraniem bada 2.0
4
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 5h 39m
Posty: 5929
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-06-27, 18:48 
viztea, jaką kompilację Bady 2.0 wgrywasz?

_________________
Wszystko na temat systemu Tizen OS znajdziesz na ogólnopolskim forum tizenos.com.pl!


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 problem z wgraniem bada 2.0
5
Staż: 15%
Dołączył(a): 2013-04-23, 12:52
Online: 14h 45m
Posty: 21
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Napisane: 2013-06-27, 19:22 
17/turkocfw-v1-0-s7230e-wave-723-t18016.html to wgrywam

-- 2013-06-27, 19:22 --

pomoże ktoś? :(



Zobacz profil


bada 2.0 problem z wgraniem bada 2.0
6
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 5h 39m
Posty: 5929
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-06-27, 20:38 
viztea, spróbuj z tym softem: 17/matteqlg1-v2-10-02-2013r-t18110.html
Ten soft opiera się na modyfikacji Turko, tylko jest troszkę poprawiony. Może u Ciebie pójdzie.
Problem związany jest z rc1. Widocznie coś z nim nie tak jest skoro się nie chce wgrywać u Ciebie.

_________________
Wszystko na temat systemu Tizen OS znajdziesz na ogólnopolskim forum tizenos.com.pl!


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 problem z wgraniem bada 2.0
7
Staż: 15%
Dołączył(a): 2013-04-23, 12:52
Online: 14h 45m
Posty: 21
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Napisane: 2013-06-27, 21:31 
Boot Binary Download Start Ch[0]
Bcmboot 129.1KB OK[0.2s]
Boot2 695.9KB OK[1.2s]
Drom_dsp 65.5KB OK[0.2s]
Patch_dsp 49.4KB OK[0.1s]
Sysparm_dep 5.9KB OK[0.2s]
Sysparm_ind 71.9KB OK[0.3s]
NVRAM6 3.7KB OK[0.2s]
Wait reset !!
Download Start Ch[0]
FOTA 1363.1KB OK[1.6s]
Amss 7504.7KB OK[8.1s]
Error : Apps Write [25.2s]

teraz tak pokazuje :(



Zobacz profil


bada 2.0 problem z wgraniem bada 2.0
8
Przyjaciel
Dołączył(a): 2011-03-21, 09:55
Online: 73d 6h 22m
Posty: 3156
Podziękowań: 329
Podziękował: 212
Model: SGS3
Firmware: SlimBean 4.2.2
Operator: Red bull Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-06-27, 21:32 
Jakim programem wypakowywałeś? WinRarem? Jak tak to wypakuj 7-zipem

_________________
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"

» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 problem z wgraniem bada 2.0
9

Napisane: 2013-06-27, 21:33 
viztea,
może spróbuj z tym softem, który zaproponował Danielos,
Jaki ML używasz?





bada 2.0 problem z wgraniem bada 2.0
10
Staż: 15%
Dołączył(a): 2013-04-23, 12:52
Online: 14h 45m
Posty: 21
Podziękował: 2
Model: Wave 723
Napisane: 2013-06-27, 21:35 
Domion wypakowałem bandzipem,Django, próbowałem i używam Multiloader 5.67 by Bride



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 1, 2, 3, 4  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download