Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7
bada 2.0 Jak usunąć ekran dodatkowy??
1
Staż: 0%
Dołączył(a): 2013-02-17, 19:20
Online: 1h 45m
Posty: 4
Model: wave y
Napisane: 2013-02-17, 19:36 
Witam! Podpowiedzcie mi jak usunąć ten ekran dodatkowy, "szczypanie" nie pomaga nic :angry: poniżej fotka, chodzi mi o ten ekran z kwadratem kółko było od początku więc zostaje.

Obrazek



Zobacz profil


bada 2.0 Jak usunąć ekran dodatkowy??
2
Przyjaciel
Dołączył(a): 2011-03-21, 09:55
Online: 73d 5h 17m
Posty: 3156
Podziękowań: 329
Podziękował: 212
Model: SGS3
Firmware: SlimBean 4.2.2
Operator: Red bull Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-02-17, 19:38 
Nie da się...

_________________
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"

» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Jak usunąć ekran dodatkowy??
3
Staż: 0%
Dołączył(a): 2013-02-17, 19:20
Online: 1h 45m
Posty: 4
Model: wave y
Napisane: 2013-02-17, 19:42 
Czyli on już na stałe zostaje? Bo czytam już o tym tyle że zaraz mi głowa pęknie:/ A jak dodać swoje widgety jak nie mam żadnego u góry przycisku, a jak przytrzymam palcem na ekranie to mam tylko kilka ;/



Zobacz profil


bada 2.0 Jak usunąć ekran dodatkowy??
4
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 78d 7h 20m
Posty: 5917
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1438
Podziękował: 556
Model: GT-S8600/Lumia 920
Firmware: B-W 6.5.3/WP 8.0GDR3
Operator: T-Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-02-17, 19:55 
Ekran "Live Panel" umożliwia umieszczenie/wyłączanie tylko wbudowanych w niego widgetów. Własnych nie dodasz tam. Od tego masz 10 pulpitów :)

I dla pewności: pulpitu live nie da się usunąć.

_________________
Wszystko na temat systemu Tizen OS znajdziesz na ogólnopolskim forum tizenos.com.pl!


» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Jak usunąć ekran dodatkowy??
5
Staż: 0%
Dołączył(a): 2013-02-17, 19:20
Online: 1h 45m
Posty: 4
Model: wave y
Napisane: 2013-02-17, 20:09 
Nowy telefon, i to pierwszy jako smartphone ;P zawsze było że dotykowe to zło jest, ale po 10 minutach super jest :D A żeby nie zaśmiecać forum w sms przy T9 da się wyłączyć polskie znaki ??



Zobacz profil


bada 2.0 Jak usunąć ekran dodatkowy??
6
Przyjaciel
Dołączył(a): 2011-03-21, 09:55
Online: 73d 5h 17m
Posty: 3156
Podziękowań: 329
Podziękował: 212
Model: SGS3
Firmware: SlimBean 4.2.2
Operator: Red bull Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-02-17, 20:10 
Tak, przeczytaj FAQ Altaira nt. bady 2x

_________________
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"

» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Jak usunąć ekran dodatkowy??
7
Staż: 0%
Dołączył(a): 2013-02-17, 19:20
Online: 1h 45m
Posty: 4
Model: wave y
Napisane: 2013-02-17, 20:14 
Tak, to znalazłem ale tej opcji nie mam w swoim niestety :( o ile do jednej osoby co piszę mam całkowicie darmowe i nie przeszkadza, ale jak ktoś inny napisze to boli po kieszeni :)



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Androidpolska.pl | Blog galaktyczny.pl | Smitebuild.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download