Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 Poprzednia strona  1, 2, 3
 Re: Logowanie do Play 24
21
Staż: 10%
Dołączył(a): 2010-11-22, 22:17
Online: 1h 43m
Posty: 16
Napisane: 2010-11-23, 17:46 
Play 24... jak to w play 24 raz wejdzie raz nie wejdzie;/



Zobacz profil


 Re: Logowanie do Play 24
22
Staż: 10%
Dołączył(a): 2010-08-30, 15:32
Online: 3d 18h 52m
Posty: 19
Podziękowań: 1
Napisane: 2010-11-23, 21:18 
a czy wie ktoś może czy jest inny sposób na sprawdzenie ilości pozostałych mb? wiem że można przez *111# ale potem trzeba sie przebic przez cale menu zeby odnalezc ta informacje



Zobacz profil


 Re: Logowanie do Play 24
23
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-08, 12:56
Online: 12d 13h 21m
Posty: 1124
Lokalizacja: Supraśl
Podziękowań: 45
Podziękował: 6
Model: Lg L9/Nokia 5300
Firmware: 4.1.2
Operator: Play,Orange,A 2,Lyca
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2010-11-24, 00:46 
są 2 kody ussd:)
.Stan pakietu internet w tel *107#
.Stan pakietu play online *108#



Zobacz profil Gadu-Gadu


 Re: Logowanie do Play 24
24
Staż: 35%
Dołączył(a): 2010-10-11, 09:08
Online: 18h 27m
Posty: 52
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękowań: 1
Podziękował: 2
Model: S8500
Firmware: JK1
Operator: Play
Napisane: 2010-11-24, 10:21 
A mi nie dziala ani na wap ani internet a soft mam jj9



Zobacz profil


 Re: Logowanie do Play 24
25
Staż: 30%
Dołączył(a): 2010-11-17, 23:30
Online: 6d 5h 35m
Posty: 43
Podziękował: 3
Model: S8500 WAVE
Firmware: S8500XXKL6
Operator: PLAY
Napisane: 2010-11-24, 11:16 
U mnie działa ale, tak jak pisaliście wyżej, tylko na profilu WAP (USTAWIENIA/APLIKACJE/INTERNET/PROFIL TRANS. DANYCH/ PLAY WAP).
Mam telefon z play, soft JJ9. Nie pamiętam czy na oryginalnym sofcie z playa też były takie ograniczenia.
A jesli chodzi o problem z zalogowaniem sie do PLAY24 to u mnie wszystko jest ok.
Odpalam z widgeta i zawsze mi się loguje na moje konto.



Zobacz profil


 Re: Logowanie do Play 24
26
Staż: 15%
Dołączył(a): 2010-11-13, 14:29
Online: 3h 55m
Posty: 25
Podziękował: 1
Model: S8500 Wave
Firmware: PMJF1
Operator: Play
Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2010-11-24, 11:31 
Przydałby się widget z saldem konta i mb jakie pozostały do wykorzystania :)



Zobacz profil


 Re: Logowanie do Play 24
27
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-08, 12:56
Online: 12d 13h 21m
Posty: 1124
Lokalizacja: Supraśl
Podziękowań: 45
Podziękował: 6
Model: Lg L9/Nokia 5300
Firmware: 4.1.2
Operator: Play,Orange,A 2,Lyca
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2010-11-24, 12:00 
oryginalnie ja sofcie playa tam jest ustawiony WAP :P
ja mam taki widget ale on łączy się z netem i można sprawdzić :P



Zobacz profil Gadu-Gadu


 Re: Logowanie do Play 24
28
Staż: 70%
Dołączył(a): 2010-10-05, 18:35
Online: 1d 13h 21m
Posty: 107
Podziękował: 5
Model: Wave
Firmware: XXJJ9
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2010-11-25, 08:17 
cytuj_ikona pakierhakierxd napisał(a):
są 2 kody ussd:)
.Stan pakietu internet w tel *107#
.Stan pakietu play online *108#


Używam pakietu Play Online w telefonie i żaden z tych kodów nie pokazuje mi ilości MB (na wap.play24.pl pokazuje dobrze).

cytuj_ikona pakierhakierxd napisał(a):
oryginalnie ja sofcie playa tam jest ustawiony WAP :P
ja mam taki widget ale on łączy się z netem i można sprawdzić :P


Mógłbys zapodać jakieś źródło tego widgetu?



Zobacz profil


 Re: Logowanie do Play 24
29
Staż: 30%
Dołączył(a): 2010-11-17, 23:30
Online: 6d 5h 35m
Posty: 43
Podziękował: 3
Model: S8500 WAVE
Firmware: S8500XXKL6
Operator: PLAY
Napisane: 2010-11-25, 11:07 
Oto bardzo przydatny widget dla abonentów sieci PLAY. u mnie sprawdza się wyśmienicie.

http://play24.gadzet.wave.patrz.pl/



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 Poprzednia strona  1, 2, 3
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Androidpolska.pl | Blog galaktyczny.pl | Smitebuild.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download