Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9
 Wideo rozmowa
1
Staż: 45%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-03-21, 14:23
Online: 23h 15m
Posty: 69
Podziękował: 5
Model: samsung wave s8500
Firmware: bada 1.0
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2011-04-02, 18:57 
Witam
mam Samsunga Wave s8500 w sieci Orange i nie działa mi Wideo rozmowa.Dlaczego? Przecierz mam sieć 3g

_________________
siema hehe ;D :evil: :D


Zobacz profil


 Re: Wideo rozmowa
2
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-12, 21:31
Online: 153d 20h 59m
Posty: 3619
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękowań: 488
Podziękował: 258
Model: GT-S8500
Firmware: XXLG1
Operator: Orange Free na Kartę
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2011-04-02, 19:00 
Pewnie dlatego, że ponieważ ;)
A osoba do której dzwonisz też ma 3G?
Może masz już dość długo ten numer i video rozmowy nie zostały włączone automatycznie. Kiedyś trzeba było to włączyć chociażby przez Orange On-line lub BOK.

_________________
ObrazekObrazekObrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Re: Wideo rozmowa
3
Staż: 45%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-03-21, 14:23
Online: 23h 15m
Posty: 69
Podziękował: 5
Model: samsung wave s8500
Firmware: bada 1.0
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2011-04-02, 19:04 
Ta osoba ma 3g i mam jej numer od nie dawna tak samo jak telefon

_________________
siema hehe ;D :evil: :D


Zobacz profil


 Re: Wideo rozmowa
4
MEMBER!
Dołączył(a): 2011-02-01, 18:15
Online: 13d 10h 52m
Posty: 178
Podziękowań: 7
Podziękował: 7
Model: Lumia 800
Firmware: 12070
Operator: PLAY
Napisane: 2011-04-02, 20:25 
A może ma wyłączoną sieć 3g?



Zobacz profil


 Re: Wideo rozmowa
5

Napisane: 2011-04-02, 21:14 
1. ustawienia - obie osoby
2. obie osoby musza byś w zasięgu sieci 3G/3G+
3. obie osoby muszą mieć w ustawieniach włączoną obsługę sieci 3G/3G+
4. obie osoby muszą posiadać telefon obsługujący wideo rozmowy

jeśli są spełnione wszystkie powyższe warunki - musisz nawiązać rozmowę wideo


a może nie ma telefonu obsługującego wideo rozmowy





 Re: Wideo rozmowa
6
Staż: 0%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-03-21, 20:26
Online: 1d 13h
Posty: 6
Podziękowań: 2
Podziękował: 1
Model: wave s8500
Operator: Play
Napisane: 2011-06-07, 22:37 
Witam,
a ja mam całkiem odwrotny problem... Nie znalazłem nigdzie nic na ten temat,więc piszę tutaj - jeżeli coś przeoczyłem - to sorki :(
Otóż mam w moim s8500 w Playu ustawiony automatyczny tryb pracy sieci i jeżeli znajduję się w zasięgu 3G , telefon próbuje nawiązać połączenie video - oczywiście z różnym rezultatem... ale czasami się udaje ;) Czy jest możliwość takiej konfiguracji ,żeby w zasięgu 3G nawiązywać normalne połączenie głosowe - próbowałem grzebać w ustawieniach ,ale nic nie zdziałałem.
W -> Ustawienia -> Aplikacje ->Połączenie -> Połączenie wideo wybierałem -> Blokowanie połączeń i nic nie daje... :cry:



Zobacz profil


 Re: Wideo rozmowa
7
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-12, 21:31
Online: 153d 20h 59m
Posty: 3619
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękowań: 488
Podziękował: 258
Model: GT-S8500
Firmware: XXLG1
Operator: Orange Free na Kartę
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2011-06-07, 22:48 
Co ty gadasz? Jak to sam wybiera połączenie wideo? Przecież normalnie naciskasz "zieloną" słuchawkę będąc w widoku kontaktu i dzwonisz. Ewentualnie przeciągasz palcem w prawo po kontakcie będąc w książce telefonicznej.

_________________
ObrazekObrazekObrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Wideo rozmowa
8
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-02-01, 23:46
Online: 23m
Posty: 1
Model: samsun wave
Firmware: 1.2
Operator: play
Napisane: 2014-02-02, 00:06 
mam to samo wchodze w kontakty i mam mozliwosc sms albo videorozmowa brak opcji samej rozmowy., opcja romowy jest tylko w raportach połaczen,,czy ktos moze wie jak to ustawic., wave 8500 siec play



Zobacz profil


 Wideo rozmowa
9
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-02-10, 20:03
Online: 52m
Posty: 1
Model: Wave 3
Operator: T- mobile
Napisane: 2014-02-11, 18:42 
Witam. Mam telefon Wave 3 już drugi rok . Teraz po wgraniu aktualizacji przez kiesa nie mogę się z nikim połączyć przez wideo rozmowę. Czyżby to oprogramowanie coś pomieszało.Bateria też szybko się wyczerpuje mimo że jest nowa. Próbowałem z różnymi osobami na różnych telefonach nawet mimo że telefony znajdowały się obok siebie . Oczywiście był zasięg sieci był 3G. Jeśli trzeba by było wgrać nowe oprogramowanie to jakie polecacie? Oczywiście na pewno nie z T-mobile.

Trochę dziwne . Obecnie jestem w Łańcucie na telefonie mam pełny zasięg i wyświetla 3 G z plusikiem i połączyłem się wideo z kolegą z Krakowa. Trochę dziwne raz działa a raz nie.



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Androidpolska.pl | Blog galaktyczny.pl | Smitebuild.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download