Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
 Naviexpert
1
Staż: 10%
Dołączył(a): 2010-08-26, 11:45
Online: 1h 9m
Posty: 20
Lokalizacja: Swietochlowice
Napisane: 2010-08-27, 09:30 
Co myslicie o NAVIEXPERT fajny bajer próbowalem na trasie tylko ze to darmowe przez rok a potem nie wiem chyba z 80zł trzeba zapłacic na nastepny rok (moze ktos do tego czasu ja skrakuje) :rotfl:

_________________
SAMSUNG THE BEST!!!


Zobacz profil


 
2
Staż: 25%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-08-26, 14:12
Online: 11h 23m
Posty: 36
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Podziękowań: 8
Podziękował: 9
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2010-08-27, 16:16 
w jakiej sieci masz telefon?

tutaj masz NE z play -
Link:


osobiście wolałbym nawigację z wgranymi mapami :)

Aruch: Linki kodujemy ;)


Ostatnio edytowano 2010-08-28, 13:51 przez kacperkadra, łącznie edytowano 1 raz _________________
„Jeśli chcesz pobiegać przebiegnij milę. Jeśli chcesz doświadczyć nowego życia przebiegnij maraton” - Emil Zatopek


Zobacz profil


 
3
Staż: 10%
Dołączył(a): 2010-08-26, 11:45
Online: 1h 9m
Posty: 20
Lokalizacja: Swietochlowice
Napisane: 2010-09-13, 08:41 
Czy sa juz jakies skrakowane Nawiexperty?

_________________
SAMSUNG THE BEST!!!


Zobacz profil


 
4
Staż: 15%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-07-03, 15:25
Online: 6d 3h 56m
Posty: 24
Podziękowań: 2
Podziękował: 4
Napisane: 2010-09-13, 11:26 
Jeszcze nie ma nic na lewo na Wave :jupi:



Zobacz profil


 Re: Naviexpert
5
Staż: 30%
Dołączył(a): 2010-08-22, 23:54
Online: 17d 14h 36m
Posty: 43
Podziękował: 4
Model: Samsung Wave S8500
Firmware: S8500XXKK7
Operator: PLAY
Napisane: 2010-11-23, 00:22 
Jeździłem trochę na Naviexpercie, ale niestety zbyt dużo mi wypływało kasy na dane pakietowe. Nie polecam tej nawigacji



Zobacz profil


 Re: Naviexpert
6
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-13, 19:07
Online: 20d 15h 32m
Posty: 438
Podziękowań: 158
Podziękował: 69
Model: Samsung Wave
Firmware: KL6
Operator: PLAY
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika bada-world.info: Administrator oraz redaktor bloga bada-world.info
Napisane: 2010-11-23, 02:08 
A ja wręcz przeciwnie - polecam ta nawigację. Korzystam z niej cały czas i jeszcze ani razu mnie nie zawiodła. Mam już ok. 25 zł zniżki na zakup abonamentu lub przedłużenie.

cytuj_ikona Cytuj:
Jeździłem trochę na Naviexpercie, ale niestety zbyt dużo mi wypływało kasy na dane pakietowe. Nie polecam tej nawigacji

Wystarczy wykupić pakiet danych u operatora i po problemie.

_________________
Obrazek Obrazek


Zobacz profil


 Re: Naviexpert
7
Staż: 10%
Dołączył(a): 2010-11-22, 15:07
Online: 0s
Posty: 20
Model: S8500
Napisane: 2010-11-23, 13:03 
Naviexpert to nienajlepszy wybór, program działał nawet na moim starym se k750i dlaczego? Bo opiera się głównie na mapach pobieranych z sieci za które trzeba płacic duze pieniądze



Zobacz profil


 Re: Naviexpert
8
Staż: 10%
Dołączył(a): 2010-11-23, 16:50
Online: 4m
Posty: 20
Napisane: 2010-11-23, 17:23 
czy musi byc połączenie z netem aby navi działalo ??



Zobacz profil


 Re: Naviexpert
9
Staż: 15%
Dołączył(a): 2010-08-20, 14:27
Online: 5h 35m
Posty: 23
Model: GT-S8500
Firmware: S8500XXJJ9
Operator: Play
Napisane: 2010-11-23, 17:28 
Tak, NE potrzebuje sciagnac w zaleznosci od trasy (do kilkuset KB) fragment mapy a potem juz nie, chyba ze zmienisz trase. Nawigacja w sam raz dla ludzi ktorzy korzystaja z GPS pare razy w roku (kupujesz licencje na 24h za pare zlotych i cieszysz sie nawigacja). Gorzej jesli jedziesz za granice (koszty internetu)



Zobacz profil


 Re: Naviexpert
10
Staż: 0%
Dołączył(a): 2010-08-18, 11:50
Online: 37m
Posty: 5
Napisane: 2010-11-23, 21:56 
Panowie ja kupiłem licencję za niecałe 50złna Allegro i uważam ten program za bardzo dobrą nawigację, dzięki temu że pobiera dane mamy np. w Warszawie super aktualne informacje o zamkniętych drogach, przebudowach itd. Jest to naprawdę bardzo pomocne.



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download