Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Działąj już dziś: szybka dieta , komentuj. To wykonasz już naprawdę na całe życie: zdobienie ciała , dobra rada. Zastanawiałaś się nad zmianą? mikrodermabrazja efekty , dołącz do nas. Stosowane podczas kiedy cierpisz na nietrzymanie moczu zabieg , na czym to polega?
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 1, 2  Następna strona
 Nawigacja Navmii z mapą Polski !!!
1
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-27, 04:06
Online: 41d 13h 30m
Posty: 235
Lokalizacja: Wrocław
Podziękowań: 211
Podziękował: 101
Model: XPERIA ION
Firmware: JB 4.1
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2012-02-11, 18:41 
Witam!

Od dłuższego czasu w SamsungApps dostępne są nawigacje Navmii i Navfree, jednak bez mapy Polski.
Różnica mpoiedzy Navmii i Navfree polega na obecności reklam w tej drugiej oraz wykorzytaniu map openstreetmaps.
Komercyjna odmiana Navmii zawiera mapy płatne.

Udało mi się przeszczepić mapę Polski do aplikacji Navmii.
Komercyjna mapa Polski nie jest dostępna i raczej nie będzie (link poniżej), więć wykorzytałem mapę projektu OSM z listopada 2011.
Link:


1. Ściągamy z SA Navmii Denmark (nie inną!!!!) i instalujemy na karcie pamięci. Nie uruchamiamy nawigacji !!!!
Link:


2. W folderze, w którym zainstalowana jest aplikacja karta pamięci - Others - bada_applications -7s4ckwr0I5 (screen poniżej) zamieniamy na ściągnięty katalog Data. Nawigacja powinna być aktywna.

Obrazek

Katalog Data:

Rapidshare:
Link:


Mediafire:
Link:


Fileserve
Link:


Jeśli powyższy sposób nie zadziała, to alternatywa. Ściągamy nawigację i instalujemy jak w punkcie 1.
Następnie kopiujemy ze ściągnietego katalogu Data mapy (folder maps) i zamieniamy z obecnymi w programie.
Następnie uruchamiamy aplikację i aktywujemy.

Obrazek


Screeny:

Obrazek

Nawigacja nie obsługuje polskich głosów, tylko język angielski (choć można coś tam przetłumaczyć), nie obsługuje MT, oraz rotacji ekranu.
Niestety nie da się zmienić nazwy pod ikonką z Denmark na Polska - zaszyfrowane pliki.
Z aplikacją szału nie ma - raczej ciekawostka.


Ostatnio edytowano 2012-02-11, 21:45 przez remomaster, łącznie edytowano 1 raz _________________
Szajsung never again.


Zobacz profil

Podziękowania przyznane za post: 4

 Nawigacja Navmii z mapą Polski !!!
2
Staż: 55%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-21, 21:35
Online: 5d 1h 27m
Posty: 84
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Podziękowań: 2
Podziękował: 35
Model: S8500
Firmware: XXJK1 & FROYO
Operator: Orange
Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2012-02-11, 20:38 
Witam poprałem te party Data lecz przy rozpakowaniu następuje błąd.
Z wyższego linku nie można pobrać, proszę o namiar na inny serwer.



Zobacz profil


 Nawigacja Navmii z mapą Polski !!!
3
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-04-25, 21:44
Online: 8d 10h 57m
Posty: 287
Lokalizacja: Dobra/Szczecin
Podziękowań: 27
Podziękował: 43
Model: GT-S8500
Firmware: Turko V10.1 S4
Operator: Nju
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-02-11, 21:47 
a nie dałoby rady podmiemic głosu na te z sygica albo tomtoma?
Link:


Link:

_________________
Per Aspera Ad Astra


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Nawigacja Navmii z mapą Polski !!!
4
Staż: 20%
Dołączył(a): 2011-09-10, 17:43
Online: 2d 20h 32m
Posty: 29
Model: S8530
Firmware: S8530XXLA1
Operator: play
Napisane: 2012-02-12, 11:28 
mam ustawione zęby instalowało na karcie a
i tak instaluje w telefonie bo na karcie folder Others jest pusty
mam bade 2 na bada 1.2 tez tak kiedyś miałem ?



Zobacz profil


 Nawigacja Navmii z mapą Polski !!!
5
Staż: 5%
Dołączył(a): 2012-02-19, 22:43
Online: 21h 53m
Posty: 11
Model: 2.0
Operator: play
Napisane: 2012-03-03, 20:05 
a jak wykonać cały ten zabieg na Wave Y ?? niestety w sklepie aps nie ma tej nawigacji dla mnie? jaka NAVI nadaje sie na ten telefon ???



Zobacz profil


 Nawigacja Navmii z mapą Polski !!!
6
Staż: 30%
Dołączył(a): 2011-01-12, 22:05
Online: 2d 17h 33m
Posty: 45
Podziękował: 3
Model: S8500
Firmware: Bada 2.0
Operator: Spider Mana
Napisane: 2012-03-03, 20:15 
Czy na bada 2 da radę?



Zobacz profil


 Nawigacja Navmii z mapą Polski !!!
7
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-05, 17:56
Online: 146d 20h 22m
Posty: 4045
Podziękowań: 1297
Podziękował: 891
Model: S-2 S-3 S-4, Idol
Firmware: 4.1.2 4.1.2 4.2.2
Operator: Orange
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (4) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-03-03, 20:50 
Hyro, ta navi jest na 2,0

_________________
W życiu piękne są tylko chwile. :)
Spoiler: Pokaż




Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Nawigacja Navmii z mapą Polski !!!
8
Staż: 30%
Dołączył(a): 2012-02-08, 20:12
Online: 1d 15h 5m
Posty: 47
Podziękowań: 1
Model: S8500
Operator: Open
Napisane: 2012-03-08, 10:52 
Przy próbie wpisania jakiegoś adresu muszę wpisać najpierw kraj ale do wyboru mam tylko Danię, i nie znajduje żadnego polskiego miasta, mimo zainstalowanej mapy Polski :(



Zobacz profil


 Nawigacja Navmii z mapą Polski !!!
9
Staż: 90%
Dołączył(a): 2010-09-08, 10:57
Online: 11d 10h 19m
Posty: 134
Podziękowań: 8
Podziękował: 1
Napisane: 2012-03-09, 17:18 
Mam tak samo jak janosik99



Zobacz profil


 Nawigacja Navmii z mapą Polski !!!
10
Staż: 35%
Dołączył(a): 2012-02-14, 02:24
Online: 2d 16h 5m
Posty: 52
Model: Wave 3
Operator: Play
Napisane: 2012-03-13, 03:13 
Też tak mam rozwiązanie jest wpisanie adresu z google chyba 2 zakładka , i wtedy wszystko działa .



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 1, 2  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  

Działąj już dziś: szybka dieta , komentuj. To wykonasz już naprawdę na całe życie: zdobienie ciała , dobra rada. Zastanawiałaś się nad zmianą? mikrodermabrazja efekty , dołącz do nas. Stosowane podczas kiedy cierpisz na nietrzymanie moczu zabieg , na czym to polega?

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Androidpolska.pl | Blog galaktyczny.pl | Smitebuild.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download