Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 486 Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Następna strona
 [update 5.04] NDrive 10.2.6/10
461

Napisane: 2012-08-06, 21:30 
janosik99,
ja mam tylko zmodowane a NDrive 11 śmiga aż miło :D




Autor postu otrzymał podziękowanie

 [update 5.04] NDrive 10.2.6/10
462
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-08-05, 12:30
Online: 9h 38m
Posty: 5
Podziękował: 2
Model: S8500
Firmware: 2.0
Napisane: 2012-08-06, 21:37 
Zapomniałem przestawić w Kiesie, dzięki :D



Zobacz profil


 [update 5.04] NDrive 10.2.6/10
463
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-09-18, 11:58
Online: 8h 17m
Posty: 6
Model: samsung wave s8500
Firmware: bada 1.0
Operator: orange
Napisane: 2012-08-15, 22:25 
Witam serdecznie, mam pytanko, wie ktoś może jak zmienić nazwę pod ikoną nawigacji z Portugal na np. NDrive? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrowionka
(mam Bada 2.0, Samsung Wave 3 i nDrive 10.2.06 (25696) H



Zobacz profil


 [update 5.04] NDrive 10.2.6/10
464
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-02-01, 13:23
Online: 3h 29m
Posty: 1
Model: s8500
Operator: play
Napisane: 2012-08-17, 18:17 
Mam problem i potrzebuje pomocy:) sciagnalem ndrive z samsungapss portugalskiego zainstalowalem na telefonie podmienilem pliki i dalej mam ndriva po portugalsku ktory sie nie chce uruchomic jak to naprawic zeby dzialalo?



Zobacz profil


 [update 5.04] NDrive 10.2.6/10
465
Staż: 40%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-08-05, 19:17
Online: 2d 39m
Posty: 56
Podziękował: 1
Model: S8600
Firmware: LC3
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-08-20, 10:50 
Ja też mam problem :) Mianowicie zainstalowałem z rosyjskiego samsung apps NDrive Morocco, ten do którego jest link podany, podmieniłem wszystko ładnie, tylko nie mam polskiego języka, ani polskiego lektora. Wie ktoś co z tym zrobić, pewnie jakieś pliki trzeba wgrac, ma ktoś takie? :) Z góry dziękuje :)

_________________
[url]http://www.chomikuj.pl/perfect97[/url] - Gry, aplikacje, softy na Samsung Wave 3 i wiele innych. Zapraszam!


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [update 5.04] NDrive 10.2.6/10
466
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-05-27, 20:48
Online: 6h 16m
Posty: 4
Model: wave 533
Napisane: 2012-08-23, 00:45 
Witam
wiem, że dużo było już tego typu pytań ale nie mogę sobie poradzić z nDrive a mianowicie
mam tylko i wyłącznie zainstalowaną ND 11 z Iranu zainstalowaną z Kies'a robię podmianę plików licencji mapy i nic. Mapa czysta żadnych ulic miast itp. co miałbym zrobić aby wszystko grało jak powinno męczę się z tym już kilka dobrych dni i nie mogę sobie z tym poradzić więc poradźcie coś dzięki czemu zobaczę światełko w tunelu
Dzięki i pozdrawiam



Zobacz profil


 [update 5.04] NDrive 10.2.6/10
467
Staż: 30%
Dołączył(a): 2012-02-08, 20:12
Online: 1d 15h 5m
Posty: 47
Podziękowań: 1
Model: S8500
Operator: Open
Napisane: 2012-08-23, 08:11 
Musisz mieć zainstalowaną 10 i dopiero z niej bierzesz pliki licencji do podmianki.



Zobacz profil


 [update 5.04] NDrive 10.2.6/10
468
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-05-27, 20:48
Online: 6h 16m
Posty: 4
Model: wave 533
Napisane: 2012-08-23, 13:32 
ok
to teraz inne pytanie jak mam pobrać ND z pierwszego postu gdy nie mam zarejestrowanego urządzenia na stronie rosyjskiej a jak próbuje zalogować się z SA przez tel. to mam komunikat "tego konta nie można używać w tym kraju. ...."



Zobacz profil


 [update 5.04] NDrive 10.2.6/10
469
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-08-10, 18:42
Online: 34d 14h 26m
Posty: 2404
Lokalizacja: Mielec
Podziękowań: 212
Podziękował: 142
Model: GT-S5330
Firmware: S5330XXLD1
Operator: Play
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-08-23, 14:21 
Musisz w KIESie się zarejestrować w rosyjskim SA. Wybierz po prostu w opcjach rosję i się zarejestruj

_________________
Dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce..


» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [update 5.04] NDrive 10.2.6/10
470
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-05-27, 20:48
Online: 6h 16m
Posty: 4
Model: wave 533
Napisane: 2012-08-23, 14:47 
jeśli masz na myśli opcje językowe to zmieniłem i zarejestrowałem się i zalogowałem przez Kies'a niestety nie mogę tam znaleźć ND w wersji 10



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 486 Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download