Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 619 Poprzednia strona  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62  Następna strona
 NDrive Poland
571
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-06-02, 11:37
Online: 7h 56m
Posty: 5
Model: S8500
Firmware: Bada 2.0
Operator: Orange
Napisane: 2012-11-20, 19:52 
jest mozliwosc jeszcze skądś sciagniecia Ndriva bo z sasmungapps Iranskiego juz nie dziala instalka?



Zobacz profil


 NDrive Poland
572
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-11, 10:40
Online: 47d 11h 35m
Posty: 1240
Lokalizacja: p-rz
Podziękowań: 149
Podziękował: 109
Model: Huawei P8 Lite
Firmware: 6.0 EMUI
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji.
Napisane: 2012-11-20, 20:02 
xgruchax, tego się nie ściągało z Irlandzkiego chyba..

_________________
Moderator http://bada-world.pl/ & http://forum.android.com.pl/
Pomogłem, przydał Ci się mój link albo wskazówka ? Kliknij podziękuj :)
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 NDrive Poland
573
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-06-02, 11:37
Online: 7h 56m
Posty: 5
Model: S8500
Firmware: Bada 2.0
Operator: Orange
Napisane: 2012-11-20, 20:51 
Sorry z Rosyjskiego sie to sciagalo ale mimo wszystko i tak nie dziala.. pobiera sie normalnie tylko gdy dochodzi do instalacji to wyskakuje "plik instalacyjny wadliwy"..



Zobacz profil


 NDrive Poland
574
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-11-20, 21:01 
xgruchax, o tym ju było, proponuje prześledzenie tego wątku, bo było podane rozwiązanie

_________________
dan


Zobacz profil


 NDrive Poland
575
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-10-25, 23:49
Online: 2d 15h 10m
Posty: 27
Podziękował: 1
Model: s8500
Operator: Heyah
Napisane: 2013-01-17, 00:29 
Link:

Z tego linka dziala i ma licencjonowana mape polski testowane na 8500 bada 2.0 lg1 Pytanie skad pobrac mape teleatlasu do tej nawigacji, nie moge nigdzie znalezc linka ?
PS swoja droga to jedyna wstawka ze wszystkich nawigacji co mi działa na 2.0 :D tak że szakunec dla wstawiajacego.


Od administratora Danielos:
Kodujemy linki!



Zobacz profil


 NDrive Poland
576
Staż: 25%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-12-24, 22:10
Online: 22h 8m
Posty: 40
Lokalizacja: Łódź
Podziękował: 4
Model: s8500
Operator: Plus
Napisane: 2013-01-18, 22:08 
Cześć, Trzeba do nawi dogrywać jakieś mapy itp ? I czy N-ka korzysta tylko z gps-u czy wymaga też internetu?

-- 2013-01-18, 21:08 --

Na dodatek nie chce łapać sygnału GPS , Status No FIX

_________________
Filmy , gry , programy , nakładki, sterowniki, oprogramowania układowe , mody i wiele innych :

http://chomikuj.pl/ZachomikowanyPoziomek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 NDrive Poland
577

Napisane: 2013-01-18, 22:12 
poziomek19,
Do NDrive wgrywasz mapy jakie Ci są potrzebne, korzysta tylko z GPS.
Włączyłeś w Ustawienia>Lokalizacja możliwość korzystania z NDrive?





 NDrive Poland
578
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-01-18, 22:12 
poziomek19,
jeśli nie to poszukaj tematu gps fix, było już opisywane postępowanie

_________________
dan


Zobacz profil


 NDrive Poland
579
Staż: 25%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-12-24, 22:10
Online: 22h 8m
Posty: 40
Lokalizacja: Łódź
Podziękował: 4
Model: s8500
Operator: Plus
Napisane: 2013-01-18, 22:13 
@Hubal tak przełączyłem ,żeby N-ka korzystała z GPS.

_________________
Filmy , gry , programy , nakładki, sterowniki, oprogramowania układowe , mody i wiele innych :

http://chomikuj.pl/ZachomikowanyPoziomek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 NDrive Poland
580

Napisane: 2013-01-18, 22:14 
poziomek19,
to musi działać. Jaki Masz soft?





Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 619 Poprzednia strona  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download