Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 619 Poprzednia strona  1 ... 58, 59, 60, 61, 62  Następna strona
 NDrive Poland
601
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-05-12, 17:51
Online: 21h 38m
Posty: 8
Model: 8500
Napisane: 2013-01-21, 14:05 



Zobacz profil


 NDrive Poland
602
Staż: 40%
Dołączył(a): 2012-12-28, 14:38
Online: 1d 1h 27m
Posty: 60
Podziękował: 4
Model: s8500
Operator: t-mobile
Napisane: 2013-01-23, 21:09 
Ja mam pytanie mam łączoną lokalizacje w ustawieniach ale czekałem na dworze 20 minut i satelity i tak nie znalazło. Macie jakieś pomysły ?



Zobacz profil


 NDrive Poland
603
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-01-23, 21:17 
marek513,
zobacz post #585, jest wyjaśnione

_________________
dan


Zobacz profil


 NDrive Poland
604
Staż: 40%
Dołączył(a): 2012-12-28, 14:38
Online: 1d 1h 27m
Posty: 60
Podziękował: 4
Model: s8500
Operator: t-mobile
Napisane: 2013-02-02, 11:01 
A jaka to będzie strona ? ; )



Zobacz profil


 NDrive Poland
605
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-02-02, 11:35 
marek513,
cytuj_ikona Cytuj:
Włącz WiFi
Wyłącz w ustawieniach Lokalizację
Odpal ten kod: *#3214789650# potem Delete GPS Data następnie Debug Tools i GPS Plus: Get data a potem Time Validity
Wyjdź z tego menu
Włącz Lokalizację i spróbuj ponownie

_________________
dan


Zobacz profil


 NDrive Poland
606
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-04-09, 23:17
Online: 10h 50m
Posty: 1
Model: wave 8500
Firmware: XXLA1
Operator: T-MOBILE
Napisane: 2013-02-03, 14:28 
xD Witam . Mam Wave 8500 , bada 2.0 BadaROM v.1.0 S8500XXLH1 - wszystko zrobiłem tak j.w to jest według postu nr 24 i .... to działa, wielkie dzięki :D
zaraz przetestuje w trasie ...
pozdro



Zobacz profil


 NDrive Poland
607
Staż: 15%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-02-21, 00:22
Online: 1d 16h 14m
Posty: 27
Lokalizacja: 53.90°N 16.83°E
Model: s8500
Firmware: KF3
Operator: Heyah
Napisane: 2013-02-15, 13:45 
Nie ma bata - musi działać. Pobrać, podmienić najnowszym spooferem za GPS Status, dodatkowo sprawdzić ustawienia gps-u kodem *#4097*4097# - tak jak wyżej. Dodam tylko od siebie, że warto przed odpaleniem apki sprawdzić w ustawieniach GPS czy jest wyświetlane już aktualne położenie - bo jeśli NIE to nie licz, że nDrive "zaskoczy" - więc najpierw fix musi zaskoczyć ale ten w telefonie - nie w apce!

Wersja softu - Bada 1.2 JK1 (po aktualizacji z wersji JID).

Pozdrawiam ;)



Zobacz profil Gadu-Gadu


 NDrive Poland
608
Staż: 5%
Dołączył(a): 2010-11-21, 15:05
Online: 50m
Posty: 9
Model: wave
Napisane: 2013-03-13, 00:45 
Mam Samsung Wave 3, oczywiście na bada 2.0
Z jakiego kraju można obecnie pozyskać Ndrive?



Zobacz profil


 NDrive Poland
609
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-02-06, 23:59
Online: 31d 1h 4m
Posty: 1456
Lokalizacja: Głuszyca
Podziękowań: 166
Podziękował: 141
Model: SM-G930F
Firmware: 6.0.1
Operator: PLAY
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-03-13, 00:50 
za darmo?? wiem że kiedś był za free na sklepie portugalii

_________________
Jeśli Pomogłem To Kliknij Śmiało PODZIĘKUJ

Obrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 NDrive Poland
610
Staż: 5%
Dołączył(a): 2010-11-21, 15:05
Online: 50m
Posty: 9
Model: wave
Napisane: 2013-03-13, 01:08 
cytuj_ikona marky2552 napisał(a):
za darmo?? wiem że kiedś był za free na sklepie portugalii

Tak szukam darmowej wersji. Sprawdziłęm Portugalie przed chwilą i niema.

Bo innej możliwości nie ma jak zassanie zagranicznej darmowej wewrsji i podmiana plików, map na Bada 2.0?



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 619 Poprzednia strona  1 ... 58, 59, 60, 61, 62  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download