Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 619 Poprzednia strona  1 ... 58, 59, 60, 61, 62
 NDrive Poland
611
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-09-11, 09:39
Online: 11h 33m
Posty: 13
Model: s8500
Firmware: 1.2 KF3
Operator: Plus
Napisane: 2013-04-29, 11:38 
Witam! Szukam jednoznacznej odpowiedzi na pytanie: czy obecnie można zainstalować "darmowo" ndrive na bada 1.2 KF3? Byłem zmuszony zejść z 2.0 bo dziwne rzeczy się działy. Wcześniej miałem ndrive z portugalskiego samsung apps, a od wczoraj czytam, przeglądam wątki, próbuje różnych rzeczy i niestety nic nie daje rezultatu. Jest jakaś opcja? A może inne wersja softu?

Pozdrawiam



Zobacz profil


 NDrive Poland
612
Przyjaciel
Dołączył(a): 2011-03-21, 09:55
Online: 73d 6h 22m
Posty: 3156
Podziękowań: 329
Podziękował: 212
Model: SGS3
Firmware: SlimBean 4.2.2
Operator: Red bull Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-04-29, 12:08 
Na JID możesz wgrać metodą podmiany.

_________________
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"

» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


 NDrive Poland
613
Staż: 5%
Dołączył(a): 2011-09-11, 09:39
Online: 11h 33m
Posty: 13
Model: s8500
Firmware: 1.2 KF3
Operator: Plus
Napisane: 2013-04-29, 16:30 
Dziękuje za poradę, właśnie uruchomiłem program co już jest sukcesem, teraz testy w trasie.

Pozdrawiam



Zobacz profil


 NDrive Poland
614
Staż: 10%
Dołączył(a): 2011-11-09, 19:53
Online: 8h
Posty: 14
Podziękowań: 1
Podziękował: 1
Model: s8500
Operator: play
Napisane: 2013-05-03, 23:26 
hej :)

właśnie przesiadłem się z wave 1 na wave 3. na 1 miałem sygica z tego forum i..... no cud miód malina nawigacja. dzięki wszystkim którzy sie do tego przyczynili.
a teraz ... potwornie jest mi przykro że sygic dał du..... co ja bede mówił wszyscy kaman o co mi chodzi i nie ma nawi tej firmy na bada 2.0. wrzucił bym n-drive. ale może pouczcie lamera jak wejśc na inny sklep i coś do podmianki na gps status znaleść ???? please :)

teraz nowy nabytek sie łąduje ale jutro powalczę ostro...

-- 2013-05-03, 22:26 --

oki już doszedłem jak wejść na inny sklep :) tak apropo, na hiszpański można się logować portugalskim mailem. pozatym na hiszpańskim sklepie też jest darmowa n-drive, i szybciej się ciągnie



Zobacz profil


 NDrive Poland
615
Staż: 50%
Dołączył(a): 2012-07-09, 17:48
Online: 21d 19h 39m
Posty: 75
Podziękowań: 9
Podziękował: 10
Model: wave 3
Firmware: LL1
Operator: Heyah
Napisane: 2013-05-03, 23:43 
falcong700, moim skromnym zdaniem ndrive jest kiepską nawigacją - na wave III masz przecież licencje na Polskę w systemowej nawigacji. Tak na marginesie od Ndriva wole już darmowe BE-ON-ROAD.



Zobacz profil


 NDrive Poland
616
Staż: 10%
Dołączył(a): 2011-11-09, 19:53
Online: 8h
Posty: 14
Podziękowań: 1
Podziękował: 1
Model: s8500
Operator: play
Napisane: 2013-05-04, 12:32 
spoko :) wave3 mam dopiero trzy dni :D:D:D:D jeszcze nie wiem jaka nawi mi podpasuje :P mam systemową , mam n-driva, be-on-road też mogę wrzucić :D:D:D:D na 1 miałem sygica, teraz sie okarze. n-drive ma jedna dobrą rzecz , duza klawiatura, można pisać podczas jazdy. ktoś gdzieś pytał gdzie jest darmówka??? na hiszpanii i portugalii są wersje free. na portugalii jest też maroco



Zobacz profil


 NDrive Poland
617
Staż: 20%
Dołączył(a): 2012-08-14, 12:20
Online: 3d 20h 31m
Posty: 33
Podziękował: 6
Model: samsung wave3
Operator: orange
Napisane: 2013-05-22, 15:01 
Dzisiaj zainstalowana xD i działa.Ale mógłby mi ktoś napisać jak zmienić widok na poziomy ponieważ widać tylko połowę ekranu?



Zobacz profil


 NDrive Poland
618
Uploader
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-02-25, 12:22
Online: 27d 9h 49m
Posty: 795
Podziękowań: 172
Podziękował: 106
Model: S8500
Firmware: B-W 6.2 MIUI Style
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2013-05-22, 16:17 
Witam mam pytanie, jak wgrać ja na telefon bez używania kies'a (jeżeli się da) :-?

_________________
Prawa do moich postów (zawartości , treści) są Zastrzeżone © - kopiowanie tylko za moją zgodą

Obrazek Obrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 NDrive Poland
619
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-07-30, 21:10
Online: 8h 47m
Posty: 1
Podziękował: 1
Model: S8500
Firmware: 1.2
Operator: Play
Napisane: 2014-12-17, 21:14 
Czy istnieje jeszcze mozliwosc wgrania nDrive 10/11 na bade 2.0? Nigdzie nie moge znalezc instalki aplikacji - pliki z mapami, licencja itp mam bo zachowalem kiedy ostatnio wrzucalem ta navi na bade 1.2.



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 619 Poprzednia strona  1 ... 58, 59, 60, 61, 62
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download