Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 157 Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
 NDrive mapy na inne kraje
141
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-04-10, 15:54
Online: 3d 1h 32m
Posty: 23
Podziękował: 2
Napisane: 2012-09-21, 12:17 
moze ktos wrzucic aktualna mapke polski i niemiec. poprzednie linki nie dzialaja :/



Zobacz profil


 NDrive mapy na inne kraje
142
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-09, 23:32
Online: 7d 9h 22m
Posty: 313
Podziękowań: 46
Podziękował: 49
Model: Lg G2
Firmware: 4.4.2
Operator: orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-09-24, 00:01 

_________________
Jeśli pomogłem zawsze jest znaczek po prawej ;)


Zobacz profil

Podziękowania przyznane za post: 2

 NDrive mapy na inne kraje
143
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-04-10, 15:54
Online: 3d 1h 32m
Posty: 23
Podziękował: 2
Napisane: 2012-09-25, 16:26 
co to za serwer? predkosc pobierania w porywach do 800b/s mozna prosic na jakis normalny serwer ;) i z kiedy sa te mapki?



Zobacz profil


 NDrive mapy na inne kraje
144
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-09, 23:32
Online: 7d 9h 22m
Posty: 313
Podziękowań: 46
Podziękował: 49
Model: Lg G2
Firmware: 4.4.2
Operator: orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-09-26, 18:16 
Jak klikniesz na tamten link to pisze, ze z 2010.12 a 2.18 to jest wersja mapy.

Polska 12.2010
Link:


Niemcy 12.2010
Link:

_________________
Jeśli pomogłem zawsze jest znaczek po prawej ;)


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

 NDrive mapy na inne kraje
145
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-04-10, 15:54
Online: 3d 1h 32m
Posty: 23
Podziękował: 2
Napisane: 2012-09-26, 20:30 
po skopiowaniu map do katalogu maps odpaleniu navigacji nie moge wpisac nazwy ulicy. wyskakuje mi okienko z dwiema ikonami jedna cos tak z licencja druga jakies sprawdzanie. te mapy trzeba jakos aktywowac?



Zobacz profil


 NDrive mapy na inne kraje
146
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-09, 23:32
Online: 7d 9h 22m
Posty: 313
Podziękowań: 46
Podziękował: 49
Model: Lg G2
Firmware: 4.4.2
Operator: orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-09-27, 01:59 
Map sie nie aktywuje. Jak masz wszystko ok z licencja to widac kazda mape. Wiec problem lezy z licencja a nie mapami. Musisz pokombinowac albo poprobowac na nowo.



Zobacz profil


 NDrive mapy na inne kraje
147
Staż: 55%
Dołączył(a): 2011-07-23, 18:26
Online: 4d 17h 18m
Posty: 84
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Podziękowań: 1
Podziękował: 7
Model: wave 8500
Firmware: 2,0 Ultimate
Operator: Orange
Napisane: 2012-11-24, 13:49 
Macie może ostatnią wersję mapy polski?



Zobacz profil Gadu-Gadu


 NDrive mapy na inne kraje
148
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-04-14, 16:06
Online: 1d 3h 30m
Posty: 4
Napisane: 2012-12-17, 20:56 
Wszystkie linki umarły :( byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny jakby ktoś zrobił reupa map Niemiec, Francji, Słowacji, Czech, Austrii, Węgier i jakby ktoś miał to prosiłbym o mapę Anglii i Ukrainy. Z góry dzięki :)



Zobacz profil


 NDrive mapy na inne kraje
149
Staż: 5%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-05-27, 17:49
Online: 19h 8m
Posty: 10
Podziękowań: 2
Model: Wave I
Firmware: JVLD1
Operator: Orange
Napisane: 2012-12-19, 00:45 
baaardzo proszę a mapkę włoch :C jadę niedługo i nie chcę się tam zgubić, a żaden link (nie tylko na tej stronie :C) nie działa :C



Zobacz profil


 NDrive mapy na inne kraje
150
Staż: 15%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-02-21, 00:22
Online: 1d 16h 14m
Posty: 27
Lokalizacja: 53.90°N 16.83°E
Model: s8500
Firmware: KF3
Operator: Heyah
Napisane: 2013-02-17, 18:46 
cytuj_ikona kropek1980 napisał(a):
po skopiowaniu map do katalogu maps odpaleniu navigacji nie moge wpisac nazwy ulicy. wyskakuje mi okienko z dwiema ikonami jedna cos tak z licencja druga jakies sprawdzanie. te mapy trzeba jakos aktywowac?


No to ciekawe bo ja mam ten sam problem.. Za huga nie odpalisz mapy bo krzyczy o licencje (WTF??) - dzięki bogu, że skopiowałem poprzednią mapkę to wróciłem bez problemu do starszej.. Any ideas??

A tak w ogóle to czy pojawiła się jakaś "świeższa" mapka Polski?

Pozdr



Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 157 Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download