Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8
 Opinie o Kazam 3
1
Staż: 95%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-08-24, 14:02
Online: 6d 6h 50m
Posty: 142
Podziękowań: 20
Podziękował: 12
Model: Kazam 4
Operator: play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-12-20, 23:03 
Witam :D
zastanawiam sie czy nie kupić sobie kazama 3 ze starterem z plusa za 249zl zainteresował mnie ten telefon co o nim myślicie? :)
i pytanko czy wie ktos może czy on ma 2 rdzenie bo wiem ze kazam4 ma :P

_________________
,,Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"


Zobacz profil


 Opinie o Kazam 3
2
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-08-19, 21:16
Online: 24d 15h 37m
Posty: 448
Lokalizacja: Kraśnik, Lubelskie, Polska
Podziękowań: 12
Podziękował: 160
Model: S7230E,Yarvik TAB364
Firmware: Türko1, 4.2.2 CM10.1
Operator: T-Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Czarna Owca: Dla osób notorycznie łamiących regulamin i przeszkadzających w dyskusji.
Napisane: 2013-12-21, 12:22 
To kup Kazam 4. Każę ci!

_________________
Link:
www.ermail.pl/klik/VXZRZWsE
Rejestrujcie się, bardzo proszę

http://bitshare.com/?referral=3c146890600de
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Opinie o Kazam 3
3
Staż: 95%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-08-24, 14:02
Online: 6d 6h 50m
Posty: 142
Podziękowań: 20
Podziękował: 12
Model: Kazam 4
Operator: play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-12-21, 12:34 
kamil22971,
budżetu za bardzo nie mam w tym problem :P a nie potrzebuje takiego duzego :D
a ten kazam lepszy od l3 II wydaje mi sie (czy sie myle?) ;)

_________________
,,Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"


Zobacz profil


 Opinie o Kazam 3
4

Napisane: 2013-12-21, 13:28 
Osobiście nigdy w życiu nie kupiłbym tego telefonu, pewnie taki sam bubel jak FunTab w Orange
LG to LG, a nie jakiś Plus, jeśli myślisz o tym Kazma to może lepszym wyborem będzie GoClever Quantum?





 Opinie o Kazam 3
5
Moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-02, 21:10
Online: 24d 14h 55m
Posty: 697
Lokalizacja: Knurów
Podziękowań: 53
Podziękował: 32
Model: S8500
Firmware: Android 4.4.1 Tigro
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-12-21, 14:13 
mateusz5421, Ja już bym polecał galaxy mini jak jest tez w tej ofercie bierz go

_________________
Pomoc w Sprawie wgrania Androida na Urządzenia Samsung S8500 oraz S8530 i całą serie Galaxy proszę pisać na pw na forum lub na gg 43096901


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Opinie o Kazam 3
6
Staż: 95%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-08-24, 14:02
Online: 6d 6h 50m
Posty: 142
Podziękowań: 20
Podziękował: 12
Model: Kazam 4
Operator: play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-12-21, 14:36 
tak ogólnie czytałem opinie o kazamach i nie są zle (czytalem ze telefony te produkuja byli pracownicy HTC więc może to byc cos ciekawego)
a galaxy mini mini nie wezme bo popierwsze kolega ma i zainstaluje 4-5 aplikacji i sie tnie więcej niż masochista :P a po drugi dual sim mnie interesuje :D
Goclever bardzo ciekawy telefon ale moj budzet to 250 góra a w plusie w tej cenie jeszcze starter jest za 5 dych wiec telefon wychodzi 199zł :)

_________________
,,Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"


Zobacz profil


 Opinie o Kazam 3
7

Napisane: 2013-12-21, 16:43 
Wszystkie telefony w tej cenie mają identyczne problemy, więc czego byś nie wybrał i tak będziesz narzekał na wydajność, baterie itd. (zresztą to nie są telefony do gier)





 Opinie o Kazam 3
8
Staż: 95%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-08-24, 14:02
Online: 6d 6h 50m
Posty: 142
Podziękowań: 20
Podziękował: 12
Model: Kazam 4
Operator: play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-12-21, 18:34 
bl4d3pl,
Specjalnie na grach mi nie zależy(i tak po dniu mi sie nudzą),a przy takim niewielkim ekranie mysle ze bateria 2 dni starczy :)

_________________
,,Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"


Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Androidpolska.pl | Blog galaktyczny.pl | Smitebuild.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download