Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
 problem z ladowaniem s3
51
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-11-28, 10:54 
piszczat1618, z problemu baterii, widzę że zrobiłeś doktorat

_________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

 problem z ladowaniem s3
52
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-06-29, 20:14
Online: 2d 18m
Posty: 165
Lokalizacja: PODLASKIE
Podziękował: 3
Model: S3
Firmware: 4.3 MK6
Operator: plus
Napisane: 2013-12-14, 17:37 
Wyjaśniam jak naprawiłem ładownie bez wymiany baterii. Spadł mi telefon, ramka powgniatała się, tylnia klapka też. Wgniecenia wygładziłem papierkiem wodnym 1500, ale jak już wygładziłem to niestety był matowy kolor ramki i tylniej klapki. Postanowiłem więc pomalować klapkę i ramkę bezbarwnym lakierem, ale żeby dobrze pomalować wypadołoby rozkręcić. Rozkręciłem telefon a do gniazda microUSB dotyka jakiś drucik (nie była to część telefonu) wyjąłem go, okleiłem taśmą,pomalowałem bezbarwnym odłożyłem do wyschnięcia. Skręciłem telefon i telefon od tamtego czasu ładuje się w 100% za każdym razem. Klapka tylnia wyszła jak nowiutka, ramka też w miarę...POZDRAWIAM



Zobacz profil


 problem z ladowaniem s3
53
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-09-09, 22:55
Online: 67d 8h 42m
Posty: 1531
Lokalizacja: Poznań
Podziękowań: 236
Podziękował: 204
Model: S8500 sgs3
Firmware: KF3, 4.1.2
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (2)
Napisane: 2013-12-15, 18:58 
Pochwal się efekt swojej pracy, zrób zdjęcie ;).

_________________
Jeśli pomogłem to kliknij po prawej stronie mojego postu -->Obrazek
Do wszystkiego można się przyzwyczaić...


Zobacz profil


 problem z ladowaniem s3
54
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-06-29, 20:14
Online: 2d 18m
Posty: 165
Lokalizacja: PODLASKIE
Podziękował: 3
Model: S3
Firmware: 4.3 MK6
Operator: plus
Napisane: 2013-12-16, 23:12 
Za tydzien zrobie :D teraz nie mam czym żeby było widać efekt :D



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download