Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
 Android na Wave 3 aka S8600
11
Staż: 10%
Dołączył(a): 2014-03-25, 20:46
Online: 3h 15m
Posty: 20
Podziękowań: 2
Model: S8500
Firmware: Kamilos 2.0
Operator: Heyah
Napisane: 2014-05-06, 17:05 
https://github.com/CyanogenMod/htc-kernel-msm7x30


moze ktos skompilowac? z gory thx



Zobacz profil


 Android na Wave 3 aka S8600
12
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2014-02-16, 20:12
Online: 2d 18h 18m
Posty: 162
Podziękowań: 3
Podziękował: 1
Model: Wave 8500
Firmware: Zendrokat 2.3
Operator: T-Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-05-06, 17:34 
Step-by-Step Tutorial on How to Compile Kernels from Source:
http://www.xda-developers.com/android/s ... om-source/
Building Your First Kernel
http://forum.xda-developers.com/showthr ... n=(organic
Getting Started: Building a Kernel from source
http://xda-university.com/as-a-develope ... rom-source



Zobacz profil Gadu-Gadu


 Re: Android na Wave 3 aka S8600
13
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-22, 21:15
Online: 17d 13h 43m
Posty: 241
Lokalizacja: Szczecin
Podziękowań: 35
Podziękował: 29
Model: S8600 oraz S8500
Firmware: MOD S8600FRMA2_MC2
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-05-30, 06:23 
cytuj_ikona gilban napisał(a):
Ja też trzymam kciuki. Choć ja już się poddałem. Nokia Lumia 520 ma przynajmniej tę pozytywną zaletę, że nie muszę stać z głową przy szybie, aby z kimś poprozmawiać jak to było w przypadku Wave 3. Nie wiem od czego to zależy.

W dużej mierze od obudowy, ja też miałem problem z zasięgiem na S8600, od kiedy używam Nokii Lumii 920 to zapomniałem o takich problemach.

_________________
Obrazek


Zobacz profil


 Android na Wave 3 aka S8600
14
Staż: 10%
Dołączył(a): 2014-03-25, 20:46
Online: 3h 15m
Posty: 20
Podziękowań: 2
Model: S8500
Firmware: Kamilos 2.0
Operator: Heyah
Napisane: 2014-05-30, 22:21 
Mamy gotowy kernel, szukamy obecnie osób które mogłyby przetestować paczke na swoim Wave 3 ; ]



Zobacz profil


 Android na Wave 3 aka S8600
15
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-11-23, 17:17
Online: 4d 4h 48m
Posty: 385
Podziękowań: 13
Podziękował: 1
Model: BlackBerry Z30
Firmware: BBOS 10.3.1
Operator: Virgin Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-05-31, 11:05 
Kurde. gdybym mial łejwa 3 to juz bym działał -_-



Zobacz profil


 Android na Wave 3 aka S8600
16
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-04-29, 10:04
Online: 16h 56m
Posty: 4
Podziękował: 1
Model: Wave3
Operator: PLAY
Napisane: 2014-05-31, 23:40 
Ja chętnie przetestuję :)



Zobacz profil


 Android na Wave 3 aka S8600
17
Staż: 15%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2014-01-03, 14:35
Online: 18h 44m
Posty: 21
Podziękowań: 1
Model: s8500
Firmware: 4.4.2 ZenDroKat
Operator: Heyah
Napisane: 2014-07-01, 22:27 
Na razie nie ma możliwości odpalić na tym telefonie androida, dopiero pracują nad nim. Teraz nie ma nic do instalacji, ani testowania.

Polecam śledzić temat źródłowy : http://forum.xda-developers.com/showthr ... 46&page=38



Zobacz profil


 Android na Wave 3 aka S8600
18
Staż: 10%
Dołączył(a): 2014-03-25, 20:46
Online: 3h 15m
Posty: 20
Podziękowań: 2
Model: S8500
Firmware: Kamilos 2.0
Operator: Heyah
Napisane: 2014-07-01, 22:29 
Przepraszam za dlugi brak aktywnosci. Osoby ktore maja Wavea 3 proszę aby podziekowaly za ten post. Mamy gotowy bootloader i skompilowany kernel. Lada dzien mozemy potrzebowac testerów. Z góry dziekuje i pozdrawiam


Ostatnio edytowano 2014-07-01, 23:26 przez Slender124, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

 Android na Wave 3 aka S8600
19
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-11-23, 17:17
Online: 4d 4h 48m
Posty: 385
Podziękowań: 13
Podziękował: 1
Model: BlackBerry Z30
Firmware: BBOS 10.3.1
Operator: Virgin Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-07-01, 23:23 
1, Weź edytuj.
2. Świetna nowina! :D



Zobacz profil


 Android na Wave 3 aka S8600
20
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-04-29, 10:04
Online: 16h 56m
Posty: 4
Podziękował: 1
Model: Wave3
Operator: PLAY
Napisane: 2014-07-02, 23:29 
Super :) Ja chętnie przetestuje bo jak bedzie działac android to inny telefon mi nie jest potrzebny



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download