Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 Poprzednia strona  1, 2, 3
 Newsy o porcie Androida na Wave III
21
Staż: 10%
Dołączył(a): 2014-03-25, 20:46
Online: 3h 15m
Posty: 20
Podziękowań: 2
Model: S8500
Firmware: Kamilos 2.0
Operator: Heyah
Napisane: 2014-07-07, 11:50 
Kazdego kto ma Wave3 i chcialby potestowac kilka rzeczy prosze o napisane na PW lub GG (46321475). Potrzebna bedzie zmiana partycji telefonu, karta pamieci (8 i wiecej) i mozg. Nie odpowiadam za uszkodzone urzadzenia. Testy sa dobrowolne


Ostatnio edytowano 2014-07-07, 11:50 przez Koniaczek, łącznie edytowano 1 raz
Zmieniłem nazwe postu na "Newsy o porcie Androida na Wave" + Przyczepiłem


Zobacz profil


 Newsy o porcie Androida na Wave III
22
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-07-26, 12:34
Online: 8h 54m
Posty: 3
Podziękowań: 1
Model: wave3
Operator: t.mobile
Napisane: 2014-08-15, 10:59 
I jak tam postępy?Mam nadzieję ,że miałem nosa żeby nie sprzedawać mojego wave i trzymam go w szufladzie z nadzieją na andka.Gdyby się Wam udało myślę ,że sporo ludzi mogłoby nawet zapłacić za możliwość wgrania działającego androida na swoją falę.



Zobacz profil


 Newsy o porcie Androida na Wave III
23
Staż: 10%
Dołączył(a): 2014-03-25, 20:46
Online: 3h 15m
Posty: 20
Podziękowań: 2
Model: S8500
Firmware: Kamilos 2.0
Operator: Heyah
Napisane: 2014-08-18, 19:50 
Potrzebuje kogos kto wgra androida (bez dzialajacego dotyku, jedynie obsluga z poziomu Komputera, BRAK POWROTU NA BADA BEZ JTAG)



Zobacz profil


 Newsy o porcie Androida na Wave III
24
Moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-02, 21:10
Online: 26d 8h 33m
Posty: 717
Lokalizacja: Knurów
Podziękowań: 54
Podziękował: 32
Model: S8500
Firmware: Android 4.4.4 Galaxy
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2014-08-20, 15:31 
Slender124, Macie głownych developerów takich jak adfree i ma Wave 3 to czemu nie testuje tego co robi?

_________________
Pomoc w Sprawie wgrania Androida na Urządzenia Samsung S8500 oraz S8530 i całą serie Galaxy proszę pisać na pw na forum lub na gg 43096901


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Newsy o porcie Androida na Wave III
25
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-09-28, 16:56
Online: 6m
Posty: 1
Model: Samsung Wave 3 S8600
Firmware: Bada
Operator: Plus
Napisane: 2014-09-28, 17:07 
Jak idą prace i testy ? :) Czekam z niecierpliwością na wersję andka na wave 3 gdzie wszystko będzie działać jak trzeba :)



Zobacz profil


 Newsy o porcie Androida na Wave III
26
Staż: 5%
Dołączył(a): 2013-08-15, 21:38
Online: 6h 35m
Posty: 11
Podziękował: 1
Model: WAVE 3 S8600
Firmware: BADA 2.0
Operator: PLAY
Napisane: 2014-11-13, 10:40 
@up *wszystko* ,to się nie doczekasz .
Kazdy kto posiada W3 z niecierpliwoscia czeka na jakas ver. stabilna andka ,wiadomo jak z W3 jest ... porsche bez kół.



Zobacz profil


 Newsy o porcie Androida na Wave III
27
Staż: 10%
Dołączył(a): 2014-03-25, 20:46
Online: 3h 15m
Posty: 20
Podziękowań: 2
Model: S8500
Firmware: Kamilos 2.0
Operator: Heyah
Napisane: 2014-12-04, 00:49 
Dajcie mi człowieka który na bierząco będzie mógł mi kompilować kilka rzeczy w linuxie to postęp będzie duży ; )



Zobacz profil


 Newsy o porcie Androida na Wave III
28
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-12-07, 01:49
Online: 4h 47m
Posty: 1
Model: GT-S8600
Napisane: 2014-12-07, 07:18 
Witam
Czy istnieje już jakaś działająca wersja androida na S8600?



Zobacz profil


 Newsy o porcie Androida na Wave III
29
Staż: 75%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-04-10, 13:46
Online: 3d 8h 50m
Posty: 112
Podziękowań: 16
Podziękował: 1
Model: LG G2
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-12-16, 12:12 
kamilwhb, Na chwile obecną nie i nie spodziewałbym się jej w najbliższym czasie

_________________
end of begins.

AMD A8 5600K 4 x 3,6 - 3,9 GHz, 4 GB HyperX 1866, ATI RADEON 7560D


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Newsy o porcie Androida na Wave III
30
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-03-05, 03:49
Online: 1d 18m
Posty: 1
Lokalizacja: Zabrze
Model: s5830
Firmware: bada 2.0
Operator: Orange
Napisane: 2015-09-06, 03:26 
witam odswiezam czy jest andek na wave 3 ????



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 Poprzednia strona  1, 2, 3
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download