Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2729 Poprzednia strona  1 ... 269, 270, 271, 272, 273
 Dyskusja o postępach pracy nad portem Androida
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-11-17, 14:51
Online: 3d 22h 18m
Posty: 171
Podziękowań: 4
Podziękował: 10
Model: s8500
Firmware: Bada+Veyron
Operator: heyah
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-08-23, 21:16 
ja wróciłem do bady plus veyron...



Zobacz profil


 Dyskusja o postępach pracy nad portem Androida
Staż: 25%
Dołączył(a): 2012-03-30, 12:44
Online: 2d 10h 41m
Posty: 37
Model: S8500
Firmware: Bada
Operator: Orange
Napisane: 2014-08-28, 09:13 
A ja mam pytanie : co polecicie wrzucić na tel ? Bo tych andkow jest na forum za dużo a już się człowiek gubi co wybrać, tak samo jak oprogramowaniem turko ją mam chyba 10.1 ale przydało by się coś wyrzucić swierzego i stabilniejszego z aparatem przednim i tylnym tak żeby jakoś ten tel trybił jak za czasu gdy go kupiłem a był na bada 1.2 i aparat działał tylko później się posypalo w serwisie że aparat nie trybil na bada 2.0 ale co tam teraz by się przydała świeża rybka na tel. co polecicie?



Zobacz profil


 Dyskusja o postępach pracy nad portem Androida
Staż: 10%
Dołączył(a): 2011-12-22, 01:32
Online: 15h 30m
Posty: 19
Lokalizacja: Włocławek
Model: GT-S8500
Operator: T-Mobile
Napisane: 2014-09-03, 01:14 
Jest ktoś kto się jeszcze orientuje w temacie na bieżąco? Czy wśród tego zbioru oprogramowań jest już coś co działa stabilnie czy ten problem jest nadal nie do przeskoczenia. To pytanie padło już zapewne wiele razy. Głupio mi tak przychodzić na gotowe ale w pewnym momencie się pogubiłem w tym wszystkim a contentu się trochę naprodukowało i sam nie wiem już co jest czym...

Zauważyłem, że długo nie było żadnych niusów dotyczących wave'a I a prace jakby skupiły się głównie na III wersji. Jedynka została już zaniechana?



Zobacz profil


 Dyskusja o postępach pracy nad portem Androida
Staż: 0%
Dołączył(a): 2010-12-12, 15:55
Online: 5d 3h 47m
Posty: 5
Podziękował: 1
Napisane: 2015-01-17, 20:25 
czy w omni 4.4 nadal jest problem jaki wyczytałem w FAQ że nie wolno ładować baterii do 100%



Zobacz profil


 Dyskusja o postępach pracy nad portem Androida
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-11-23, 17:17
Online: 4d 4h 48m
Posty: 385
Podziękowań: 13
Podziękował: 1
Model: BlackBerry Z30
Firmware: BBOS 10.3.1
Operator: Virgin Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2015-01-18, 09:54 
Od Iczenów można już ładować ;)
Tak można



Zobacz profil


 Dyskusja o postępach pracy nad portem Androida
Staż: 0%
Dołączył(a): 2015-01-21, 03:38
Online: 10m
Posty: 1
Model: GT-8500
Operator: Play
Napisane: 2015-01-21, 03:45 
Ja dzielnie użytkuje Omni od około miesiąca i jestem zadowolony oprócz jednej rzeczy. Pojawił się jeden problem a mianowicie fakt, że niektóre sms-y niedochodzą w ogóle i na telefonie nie ma po nich żadnego śladu. Zdarza się tak około 2/100 sms-ów. Czasami zdarza się również, że sms-y są wysyłane kilkukrotnie. Miał ktoś może taki problem albo wie czym może być spowodowany? Omni wgrałem na turko 10.1. Na jaką bade najlepiej wgrać andka żeby śmigał jak ta lala bo się do reseta przymierzam, chyba, że to nie ma znaczenia.



Zobacz profil


 Dyskusja o postępach pracy nad portem Androida
Uploader
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-02, 22:53
Online: 4d 16h 14m
Posty: 173
Podziękowań: 42
Podziękował: 5
Model: GT-S8500
Firmware: LG1
Operator: T-mobile.pl
Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2015-03-30, 20:51 
Cześć i czołem :D
Nie było mnie tu już wieki, aż nie spodziewałem się, że Wave jeszcze żyje :o Wybaczcie offtop :(



Zobacz profil


 Dyskusja o postępach pracy nad portem Androida
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-11-17, 14:51
Online: 3d 22h 18m
Posty: 171
Podziękowań: 4
Podziękował: 10
Model: s8500
Firmware: Bada+Veyron
Operator: heyah
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2015-03-31, 20:48 
wave moze i tak ale forum juz nie...



Zobacz profil


 Dyskusja o postępach pracy nad portem Androida
Staż: 10%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-02-04, 23:21
Online: 4h 20m
Posty: 15
Podziękowań: 2
Model: sony XP
Firmware: ics
Operator: play
Napisane: 2015-06-18, 21:44 
Wow.Myślałem że to forum już nie działa! Dziwny jest ten świat;)



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2729 Poprzednia strona  1 ... 269, 270, 271, 272, 273
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download