Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10
bada 2.0 Nie działa samsung apps!
1
Staż: 10%
Dołączył(a): 2014-11-29, 12:31
Online: 9h 26m
Posty: 15
Podziękował: 1
Model: Wave 3
Firmware: Bada 2.0
Operator: T-Mobile
Napisane: 2014-11-29, 14:20 
Witam. Dzisiaj mój tata przyszedł i powiedział że nie dostane telefonu bo samsung apps nie działa! Podobno już nie będzie dla bady. Czy to prawda??



Zobacz profil


bada 2.0 Nie działa samsung apps!
2
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 5h 39m
Posty: 5929
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2014-12-01, 15:52 
Kamellot, wszystko wskazuje na to, że właśnie tak się sprawy mają.
Samsung Apps jeszcze działa ale część aplikacji zatrzymuje się podczas procesu instalacji (choć się pobierają).
Poza tym aby się zalogować po raz pierwszy trzeba kombinować z wyłączaniem dostępu do Internetu.

Tak czy inaczej to już koniec.

_________________
Wszystko na temat systemu Tizen OS znajdziesz na ogólnopolskim forum tizenos.com.pl!


Zobacz profil Gadu-Gadu


bada 2.0 Nie działa samsung apps!
3
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-11-23, 17:17
Online: 4d 4h 48m
Posty: 385
Podziękowań: 13
Podziękował: 1
Model: BlackBerry Z30
Firmware: BBOS 10.3.1
Operator: Virgin Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-12-01, 18:30 
A więc.. Stało się.
Mój W1 leży sobie gotowy do akcji w razie czego z KF3. Dobrze zrobiłem.
Teraz tylko android.



Zobacz profil


bada 2.0 Re: Nie działa samsung apps!
4
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-22, 21:15
Online: 17d 13h 43m
Posty: 241
Lokalizacja: Szczecin
Podziękowań: 35
Podziękował: 29
Model: S8600 oraz S8500
Firmware: MOD S8600FRMA2_MC2
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-12-23, 12:50 
W ten oto sposób durny Samsung traci klientów, pomimo tego że rok temu zakupiłem Lumię 920 a całkiem niedawno Lumię 930 to nadal używałem Wave 3. W chwili obecnej mam ich głęboko w du..e i nigdy więcej nie kupię nic zrobionego przez Samsunga. Następny sprzęt rtv pomimo posiadania teraz tv oraz wieży od tej durnej firmy też będzie kupiony od innego producenta.

Odi Profanum Vulgus

_________________
Obrazek


Zobacz profil


bada 2.0 Nie działa samsung apps!
5
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-11-23, 17:17
Online: 4d 4h 48m
Posty: 385
Podziękowań: 13
Podziękował: 1
Model: BlackBerry Z30
Firmware: BBOS 10.3.1
Operator: Virgin Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2014-12-23, 15:08 
Co zrobisz?
Nic nie zrobisz.

Tak z ciekawości, odpaliłem swojego W1. Wszedłem w SA, pobrałem sobię Critical Atoms, zainstalowałem po czym bez problemowo uruchomiłem.
Wiem że ta appka może jeszcze jest dostępna. Fajnie że jeszcze jakąś gre sobie pobrałem :D



Zobacz profil


bada 2.0 Nie działa samsung apps!
6
Staż: 40%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-01-28, 14:41
Online: 12h 30m
Posty: 59
Podziękował: 1
Model: Wave Y GT-S538D
Firmware: Java
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2015-05-02, 12:20 
Ja wogule nie mogę się zalogować na moin Wave Y. Wcześniej pomagało formatowanie, ale już nie działa :(



Zobacz profil


bada 2.0 Nie działa samsung apps!
7
Staż: 60%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-22, 10:59
Online: 7d 21h 23m
Posty: 89
Podziękowań: 5
Podziękował: 11
Model: 8500
Firmware: BADA 2.0 XXKL6
Operator: orange
Napisane: 2015-05-05, 18:29 
na moim 5ci letnim w1 SA śmiga

_________________
Obrazek
Obrazek


Zobacz profil


bada 2.0 Nie działa samsung apps!
8
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-11-23, 17:17
Online: 4d 4h 48m
Posty: 385
Podziękowań: 13
Podziękował: 1
Model: BlackBerry Z30
Firmware: BBOS 10.3.1
Operator: Virgin Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2015-05-06, 07:22 
Wszytko możesz instalować?



Zobacz profil


bada 2.0 Nie działa samsung apps!
9
Staż: 0%
Dołączył(a): 2015-05-16, 21:24
Online: 1h 6m
Posty: 1
Model: Wave 3
Napisane: 2015-05-16, 21:39 
Wave 3 GT-S8600XXLL3

Panowie, nie mogę w ogóle zalogować sie/założyć konta w SamsungApps, czy to ma związek z tym co mówicie? Robiłem już twardy restart, aktualizowałem kilka razy softa, ustawiałem XEO, nie wiem co jeszcze mógłbym zrobić, dalej przy próbie logowania/zakładania konta wywala mnie do ekranu głównego telefonu. Da się coś zrobić?

Drugie pytanie. Jeżeli Samsung Apps zostało wyłączone to można jakoś instalować aplikacje? Jest jakiś inny sklep? Czy trzeba ciągnąć jakieś instalki z neta i wtedy dopiero instalować na kompie?

Z góry dzięki za info



Zobacz profil


bada 2.0 Nie działa samsung apps!
10
Staż: 60%
Dołączył(a): 2011-09-30, 09:13
Online: 1d 10h 44m
Posty: 91
Podziękowań: 1
Podziękował: 6
Model: S8500
Firmware: KG1, bada 1.2
Operator: T-Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2015-05-25, 23:31 
Niestety, miesiąc temu jeszcze się logowałem i sciagnalem dla syna pare gierek ale teraz juz nie moge sie nawet zalogowac. Szkoda bo synek dostal Wave (8500) niedawno i fajnie bylo patrzec jak szybko sobie przyswaja. Niestety glowna sila napedowa tzn. gry to jak widac zamkniety temat (przez przypadek wykasowal siagnieta z Samsungappsa jakas mutacje maincrafta)...



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download