Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4
 Uzyskanie IP w PS3
1
Staż: 45%
Dołączył(a): 2012-03-09, 13:58
Online: 2d 5h 23m
Posty: 63
Podziękował: 24
Model: GT-S8500
Firmware: Bada 2.0 LA1
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-08-20, 15:59 
Witam!
Mam przerobione PS3 250 Gb (4.40 v1.02 rogero) Kiedy chce połączyć ps3 z komputerem za pomocą kabla ftp przy użyciu total comandera wyskakuje mi błąd o niepowodzeniu,blackbox nie pokazuje mi adresu IP,ale widze adres w ustawieniach sieciowych w konsoli. Wie ktoś jak połączyć konsole z total comanderem?



Zobacz profil


 Uzyskanie IP w PS3
2
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-06-18, 23:11
Online: 57d 23h 13m
Posty: 1925
Lokalizacja: Polska?
Podziękowań: 230
Podziękował: 12
Model: Wave&WaveM
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. bada-os.info: Administrator oraz redaktor bloga bada-os.info
Napisane: 2013-08-21, 17:34 
kozinio666, można łączyć PS3 - Komputer normalnym kablem FTP? Kurcze, teraz nie pamiętam już dokładnie, ale wydaje mi się, że powinno to działać na podobnej zasadzie co router - router i w tym przypadku kabel powinien być, y.. bodajże krosowy?

_________________
Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Uzyskanie IP w PS3
3
Staż: 45%
Dołączył(a): 2012-03-09, 13:58
Online: 2d 5h 23m
Posty: 63
Podziękował: 24
Model: GT-S8500
Firmware: Bada 2.0 LA1
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-08-21, 19:12 
Sam ustawiłem IP w konsoli + musiałem miec włączonego multimana podczas łączenia z total comanderem,także po problemie ;)



Zobacz profil


 Uzyskanie IP w PS3
4
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-08-21, 19:22 
kozinio666, jak tak to temat zamykam

_________________
dan


Zobacz profil


Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download